Λόγω έντονης χιονόπτωσης το κατάστημά μας σήμερα 25/1 θα παραμείνει κλειστό

Τα Κρασιά της Μεγάλης Εβδομάδας

Σε απόθεμα
SKU
9978_budget
Στοιχεία Ομαδοποιημένου Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος Ποσ.
Σαββατιανό Α.Φράγκου
7,20 €
  • Αγοράστε 6 με 6,62 € το ένα και κερδίστε  8%
Anosis
9,20 €
  • Αγοράστε 12 με 8,28 € το ένα και κερδίστε  10%
Μάτσα - Μαλαγουζιά
12,50 €
  • Αγοράστε 6 με 11,50 € το ένα και κερδίστε  8%
Αμπελώνας Παλυβού - Πέτρινες Πλαγιές
12,30 €
  • Αγοράστε 6 με 11,32 € το ένα και κερδίστε  8%
Συμεωνίδη - Μαλαγουζιά
10,40 €
  • Αγοράστε 6 με 9,57 € το ένα και κερδίστε  8%
Ορεινός 'Ηλιος - Ροζέ
8,90 €
  • Αγοράστε 6 με 8,19 € το ένα και κερδίστε  8%
Βυσσινόκηπος
10,90 €
  • Αγοράστε 6 με 10,03 € το ένα και κερδίστε  8%
Άνεμος - Ερυθρός
8,30 €
  • Αγοράστε 6 με 7,64 € το ένα και κερδίστε  8%
Περίβλεπτος Ερυθρός
6,80 €
  • Αγοράστε 6 με 6,26 € το ένα και κερδίστε  8%
Μπουτάρης - Ξινόμαυρο Reserve
9,20 €
Εξαντλημένο
  • Αγοράστε 6 με 8,46 € το ένα και κερδίστε  8%
Σιγάλας Μαυροτράγανο Μανδηλαριά
15,90 €
Εξαντλημένο
  • Αγοράστε 12 με 14,31 € το ένα και κερδίστε  10%
Νόστιμα λαδερά, ζυμαρικά, όσπρια, πολύχρωμες ευωδιαστές σαλάτες, θαλασσινά, σαρακοστιανές λιχουδιές... Η τεράστια ποικιλία των νηστίσιμων (και μη) της Μεγάλης Εβδομάδας επιβάλλει ευέλικτες αλλά ταυτόχρονα και πολύ προσιτές οινικές λύσεις. Προτείνουμε κρασιά -Λευκά, ροζέ, ακόμα και ερυθρά, αρκετά ευέλικτα για όλα τα καλούδια της Μ.Εβδομάδας
Είναι δύσκολο να κατηγοριοποιηθούν οι επιλογές των κρασιών της μεγάλης εβδομάδας, με τόσο μεγάλο εύρος από νηστίσιμα πιάτα. Ωστόσο, με τα θαλασσινά επιλέξτε κάποιο ‘τραγανό’ λευκό με οξύτητα, η οποία θα αντικαταστήσει την ανάγκη του να στύψετε λεμόνι, με τις γαρίδες επιλέξτε ένα κομψό αρωματικό κρασί, όπως Sauvignon Blanc, ενώ αν είναι σε ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας, μπορείτε να στραφείτε και σε ένα ροζέ με ικανοποιητική οξύτητα. Με τον γήινο χαρακτήρα που έχουν οι φακές μπορείτε να διαλέξετε ένα κόκκινο, ενώ με τη φάβα ακολουθείστε τον κανόνα της τοπικότητας και επιλέξτε ένα Ασύρτικο από την Σαντορίνη. Με τα λαδερά της Ελληνικής κουζίνας τα ροζέ είναι μονόδρομος και εξαιρετικός συνδυασμός. Τέλος με τα ζυμαρικά και τις κόκκινες σάλτσες, ερυθρά κρασιά με ικανοποιητική οξύτητα θα ισορροπήσουν με την οξύτητα και τον φυτικό χαρακτήρα της ντομάτας.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό