Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο
(με ΦΠΑ): 0,00 €

Τι τρώμε σήμερα;

Περισσοτερες Οψεις

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
2 τελευταίες φιάλες διαθέσιμες

8,90 €
Η Ντίνα Νικολάου δίνει λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι και προτείνει φαγητά και εύκολα γλυκίσματα για μεγάλους και παιδιά.
Ή
Πως μπορούμε να δώσουμε μεγαλύτερη ποικιλία και φαντασία στο καθημερινό μας τραπέζι; Η Ντίνα Νικολάου στο βιβλίο της «Τι τρώμε σήμερα;» δίνει την απάντηση μέσα από 60 νέες, καθημερινές συνταγές για όλη την οικογένεια.

Με πρωτότυπους συνδυασμούς λαχανικών, μυρωδικών και μπαχαρικών μετατρέπει τις κλασικές «μαμαδίστικες» συνταγές σε ευφάνταστα πιάτα για όλη την οικογένεια και ανανεώνει τη γευστική μας ρουτίνα.

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρούμε συνταγές απλές και γρήγορες, όπως οι κεφτέδες φρικασέ, τα γιουβαρλάκια σε σάλτσα ντομάτας, τα λαζάνια φούρνου με λαχανικά και ανθότυρο και τα αφράτα μπιφτέκια με λαχανικά και σάλτσα με αβοκάντο. Οι πιο «μπελαλίδικες» συνταγές έχουν συγκεντρωθεί σε ένα άλλο κεφάλαιο με τίτλο «Τα κυριακάτικα», στο οποίο θα βρούμε από το κλασικό λεμονάτο κοτόπουλο, μέχρι πικάντικα χοιρινά ρολάκια, αρνάκι στη γάστρα με ξερά φρούτα, μοσχάρι με μανιτάρια και μπίρα και δεκάδες άλλες ιδέες για το πιο επίσημο οικογενειακό τραπέζι της εβδομάδας. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει κι ένα κεφάλαιο αφιερωμένο στα γλυκά με νόστιμες απλές συνταγές που μπορείτε να παρασκευάσετε ακόμα κι αν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία.

Για τη συγγραφέα: Η Ντίνα Νικολάου γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά σήµερα µοιράζει το χρόνο της ανάµεσα στην Αθήνα και το Παρίσι. Σπούδασε οικονοµία και µάρκετινγκ, έκανε ένα σύντοµο πέρασµα από τον κόσµο της µόδας, αλλά την κέρδισε η γαστρονοµία. Ακολούθησαν σπουδές στην επαγγελµατική µαγειρική τέχνη στις σχολές του Παρισιού Le Cordon Bleu, Ritz Escoffier, Alain Ducasse formation και Lenotre. Συνεργάζεται µε το περιοδικό «Γαστρονόµος» της εφηµερίδας «Καθηµερινή» και διδάσκει στην επαγγελµατική σχολή µαγειρικής Chef d’ Oeuvre. Παράλληλα, εµφανίζεται στην τηλεόραση καθηµερινά στην εκποµπή «Νηστικοί πράκτορες» του καναλιού Star. Στο Παρίσι υπερασπίζεται µε µεράκι και δηµιουργικότητα την ελληνική κουζίνα στο εστιατόριο Evi Evane. Έχει γράψει βιβλία µαγειρικής, εκ των οποίων «Το βιβλίο µαγειρικής της σχολής Chef d’ Oeuvre» απέσπασε το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισµό Gourmand (World Cookbooks Awards) ως το καλύτερο ελληνικό επαγγελµατικό βιβλίο µαγειρικής. Το τελευταίο βιβλίο της εκδόθηκε από τον γαλλοελβετικό εκδοτικό οίκο La Martiniere για τη Γαλλία µε τίτλο «Grece, cuisine familiale et traditionnelle» (στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φερενίκη µε τίτλο «Η κουζίνα της µαµάς µου»). Αυτό το διάστηµα εργάζεται πυρετωδώς για τη γαλλική εκποµπή µαγειρικής «Μa cuisine grecque, DINA NIKOLAOU» που προβάλλεται από το γαλλικό κανάλι Cuisine TV.
Εκδότης Η Καθημερινή
Έτος Έκδοσης 2009
Συγγραφέας Ντίνα Νικολάου

Αξιολογήσεις Πελατών

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή.

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.

Παρακαλώ περιμένετε...

{{var product.name}} προστέθηκε στο καλάθι

{{var product.qty}} Συνέχεια αγορών
ή
Συνέχεια αγορών