| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Valrhona Initiation Grands Crus

Βαθμολογία:
87% of 100 18
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
4,20 €
SKU
CH0002_9764
Έξι καρέ, μαύρης Grand Crus σοκολάτας, απο κάθε τύπο της Valrhona. Abinao με ποσοστό κακάου 85%, Guanaja με 70%, Alpaco με 66%, Caraibe με 66%, Manjari με 64% και Tainori με 64%.
Από τότε που δημιουργήθηκε, το 1924, από ένα ζαχαροπλάστη στην κοιλάδα του Ροδανού ο στόχος της VALRHONA είναι να δημιουργεί εξαιρετικές σοκολάτες με σεβασμό στα φυσικά αρώματα των διαφορετικής προέλευσης κακάο και των παραδόσεων του κλάδου. Αυτή η σοκολάτα είναι επομένως ιδιαίτερα επιθυμητή και αναγνωρισμένη από επαγγελματίες και gourmets. Γι’ αυτό και η VALRHONA με την βοήθεια της σχολής «Ecole Du Grand Chocolat» προσπαθεί συνεχώς να βρίσκει καινούργιες γεύσεις και να δημιουργεί πρωτότυπες συνταγές τις οποίες και μοιράζεται με ζαχαροπλάστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Για να μπορεί η VALRHONA να δημιουργεί σοκολάτες με μακριά επίγευση, έντονη, καθαρή και αρωματική γεύση πρέπει αδιάκοπα να εφευρίσκει αλλά και τελειοποιεί τις μεθόδους της που αφορούν στην επιλογή των καρπών του κακάο μέχρι την παραγωγή των Grand Crus Σοκολατών.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό

Περισσότερες Πληροφορίες

Παραγωγός Valrhona