Ουίσκι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 71

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Glenfarclas 15 ετών
    Glenfarclas 15 ετών
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    87,70 €
    Ένα υπέροχο βαρύ whisky με γεύσεις εσπεριδοειδών, βύνης και μελιού, το οποίο είναι παλαιωμένο μέσα σε βαρέλι απο Ισπανική βελανιδιά που προϋπηρχε sherry oloroso.
  2. Glen Scotia 15 ετών
    Glen Scotia 15 ετών
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    103,20 €
    Εμφανής η παρουσία βανίλιας στη μύτη, λόγω της παλαίωσης σε βαρέλια bourbon, δεν λείπουν τα μπαχαρικά και το ξύσμα λεμονιού. Στη γεύση, έχουμε μπόλικο φρούτο, όπως βερύκοκα και μήλα, ενώ αναγνωρίζουμε και μια στάλα καπνό. Μακρύ, γευστικό τελείωμα. Στα συν ο αγαπημένος μας αλκοολικός βαθμός του 46 τοις εκατό. Εξαιρετικό.
  3. GlenAllachie 11 Years Old Pedro Ximenez
    GlenAllachie 11 Years Old Pedro Ximenez
     
    48% alc.
    77,60 €
    Γεύσεις και αρώματα που λειτουργούν συνδυαστικά από τα βαρέλια bourbon και pedro ximenez. Γλυκά μαύρα φρούτα, όπως βατόμουρα και κορόμηλα, μαύρη σοκολάτα, γλυκό κουταλιού σταφύλι, ζαχαρωτά. Πολύ καλό.
  4. Talisker Skye
    Talisker Skye
     
    45.8% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    44,10 €
    Διαφορετική προσέγγιση του Talisker που παίρνει το όνομά του απο το νησί στο οποίο βρίσκεται το αποστακτήριο. Πιο ευκολόπιοτο, με γεύσεις απο εσπεριδοειδή, γλυκό καπνό και πιπεράτα μπαχαρικά αλλά και τις παραδοσιακές θαλασσινές νότες του Talisker. Ιδανικό για όσους βρίσκουν το κλασικό Talisker λίγο βαρύ χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν θα αρέσει και στους φίλους της μάρκας.
  5. Kilchoman Sanaig
    Kilchoman Sanaig
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    68,20 €
    Καταιγισμός γεύσεων και αρωμάτων. Στη μύτη είναι εμφανής η παρουσία του φρούτου, της βανίλιας και της τύρφης .Ο ουρανίσκος βομβαρδίζεται από ένα σωρό γεύσεις, όπως καφές, ανανάς, μαύρη σοκολάτα, βερύκοκο, μπαχαρικά. Ουισκάρα.
  6. GlenAllachie 12 Years Old
    GlenAllachie 12 Years Old
     
    46% alc.
    62,00 €
    Ακόμη μια ωραία δουλειά από ένα μετρ του είδους, τον σπουδαίο Billy Walker.Παλαίωση σε τρία διαφορετικά είδη βαρελιών, δίνουν αρώματα και γεύσεις μπανάνας, σύκου, εσπεριδοειδών, όπως πορτοκάλι και νεράντζι, και με τη σοκολάτα γάλακτος να δίνει τον τόνο στο τελείωμα. Νόστιμο whisky και με καλή σχέση ποιότητας τιμής.
  7. Kilchoman Machir Bay
    Kilchoman Machir Bay
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    57,20 €
    Μπισκότα και μαρμελάδα στη μύτη, συνοδεία πάντα καπνού, ενώ στον ουρανίσκο έρχεται με γεύσεις φουντουκιού, μελιού και βανίλιας, με μακρύ, καπνιστό τελείωμα. Στα συν η σύνθετη παλαίωση σε βαρέλια oloroso sherry και βαρέλια bourbon από το σπουδαίο Buffalo Trace.
  8. Glen Scotia Double Cask
    Glen Scotia Double Cask
     
    46% alc.
    61,00 €
    Παλαίωση σε πρώην βαρέλια bourbon κι ενα τελείωμα σε πρώην Pedro Ximenez Sherry Casks.Σ ωρεία βραβείων για το συγκεκριμένο whisky, το οποίο συνδυάζει αρώματα και γεύσεις γλυκών μπαχαρικών, βανίλιας και φρεσκοψημένου κέικ φρούτων. Πολύ ωραίο.
  9. Teeling Malt Whiskey
    Teeling Malt Whiskey
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    49,60 €
    Ένα whiskey ορχήστρα. Βανίλιες, λεμόνια, πορτοκάλια, καραμελωμένοι ξηροί καρποί, ερεθίζουν όμορφα, μύτη και ουρανίσκο. Πλούσιο και πιπεράτο. Έξοχο.
  10. Roe & Co Irish Whiskey
    Roe & Co Irish Whiskey
     
    45% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    33,80 €
    Ένα Ιρλανδέζικο whiskey, blend απο single malt και grain whisky παλαιωμένο αποκλειστικά σε bourbon βαρέλια.
  11. Arran 21 ετών
    Arran 21 ετών
     
    46% alc.
    169,50 €
    Τρομερή φρεσκάδα στη μύτη, με αρώματα μήλου, ροδάκινου, φρεσκοψημένου σταφιδόψωμου.Απο γεύσεις, μεγάλη ποικιλία, με μαρμελάδα βερύκοκο, μαύρη σοκολάτα και καραμελωμένα αμύγδαλα σε πρώτο πλάνο. Εξαιρετικό.
  12. Arran 17 ετών
    Arran 17 ετών
     
    46% alc.
    146,80 €
    Ακόμη μια εξαιρετική προσθήκη στη μεγάλη γκάμα του Arran, αυτή τη φορά σε μια one off έκδοση 12.000 φιαλών. Βαρέλια first fill και second fill sherry, καθώς και first fill bourbon, δίνουν αρώματα και γεύσεις εσπεριδοειδών, πράσινου μήλου, μαύρης σοκολάτας, κι όλα αυτά κάτω απο ένα πέπλο sherry, που κάνει ανα πάσα στιγμή την παρουσία του. Σπουδαίο.
  13. Arran 10 ετών
    Arran 10 ετών
     
    46% alc.
    44,60 €
    Στη μύτη θυμίζει λίγο whisky από τα Lowlands, με λουλούδια, γρασίδι και πολλή φρεσκάδα. Στον ουρανίσκο έρχεται τραγανό και νόστιμο, με βούτυρο και γλυκά μπισκότα. Ακόμη ένα ωραίο whisky από το Arran.
  14. The Matsui Mizunara Cask
    The Matsui Mizunara Cask
     
    48% alc.
    123,20 €
    Παλαιωμένο σε σπάνια Ιαπωνέζικη Mizunara βελανιδιά, ένα non-age whisky με φρέσκα ανθικά αρώματα που ακολουθούνται απο γλυκιά βανίλα και μια ελαφριά αίσθηση κρεμώδους καρύδας.
  15. The Balvenie ‘’The Week of Peat’’ - 14 YO
    The Balvenie ‘’The Week of Peat’’ - 14 YO
     
    48.3% alc.
    112,60 €
    Ενα ακόμη σπουδαίο whisky απο το Balvenie, και πολύ ιδιαίτερο όμως. Για μια εβδομάδα μόνο κάθε χρόνο, χρησιμοποιείται τύρφη απο το Speyside , η οποία προφανώς αλλάζει το μη τυρφώδες στυλ του αποστακτηρίου. Απο την αρχή ως το τέλος έχουμε μια υπέροχη και συνάμα διακριτική παρουσία του καπνού, που συνοδεύεται απο το κλασικό για το αποστακτήριο άρωμα και γεύση μελιού, κι ακόμη σχεδόν όλα τα εσπεριδοειδή, όπως πορτοκάλι, μανταρίνι, κι ένα τελείωμα με βανίλια και creme brulee. Υπέροχο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι