Ουίσκι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-44 από 44

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Glen Moray Private Cask Burgundy
    Glen Moray Private Cask Burgundy
     
    52,8% alc.
    111,00 €
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Ένα εξαιρετικό παράδειγμα κρασιού ώριμου Glen Moray, που λιώνει στη γλώσσα απελευθερώνοντας μπαχαρικά και δρυς. Πλούσιο, γεμάτο και απίστευτα απολαυστικό. Στη μύτη απαλό και διακριτικό
  2. Glen Moray Private Cask Marsala Finish
    Glen Moray Private Cask Marsala Finish
     
    56,6% alc.
    118,20 €
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Γλυκό και πλούσιο, ένας τέλειος συνδυασμός Glen Moray και γλυκό Sicilian Marsala. Στη μύτη σοκολάτα και νότες εσπρέσο, ισορροπημένο με ισορροπημένο με γλυκά πλούσια φρούτα, νότες σταφυλιού, βύνη και βελανιδιά.
  3. Ardbeg Corryvreckan
    Ardbeg Corryvreckan
     
    57,1% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    113,10 €
    Ένα βαρύ ουίσκι με έντονα τα στοιχεία της αλμύρας και του καπνού, ενώ το πολύ υψηλό αλκοόλ του κάνει αισθητή τη παρουσία του. Μια περιορισμένη (στην Ελλάδα) έκδοση ενός απο τα καλύτερα Single Malt στον κόσμο.
  4. Aberlour A'bunadh
    Aberlour A'bunadh
     
    Βαθμολογία:
    92%
    110,50 €
    Αρκετά έντονη γεύση απο σέρρυ, δαμάσκηνα, ξερά σταφύλια και σοκολάτα, σε συνδυασμό με αρώματα καπνού και βοτάνων, κυρίως όταν πίνεται με νερό.
  5. Nikka from the Barrel
    Nikka from the Barrel
     
    51.4% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    48,90 €
    Με εξαιρετική ισορροπία και κομψότητα, η πολύχρωμη παλέτα αρωμάτων και γεύσεων συνδυάζεται με εντυπωσιακό βάθος και πολυπλοκότητα. Βούτυρο και γλυκιά φλούδα πορτοκαλιού συναντούν τα αχλάδια και τα ώριμα φρούτα. Η γήινη έκφραση εμφανίζεται σαν ξερά φθινοπωρινά φύλλα, γεύση καφέ, παλιού δρύινου βαρελιού και καπνού. Οι δοκιμαστές αναγνώρισαν επίσης νότες πιπεριού, τσίλι, μπαχαρικών, και θαύμασαν ειδικά τις νότες τζίντζερ. Τέλος, καπνός και γεύση θαλασσινού αλατιού. Η συνολική αίσθηση που αφήνει στο μακρύ τελείωμά του είναι γλυκύτητα και απαράμιλλη κομψότητα.
  6. Glenglassaugh Sandend
    Glenglassaugh Sandend
     
    50.5% alc.
    70,40 €
    Το να κερδίσει ενα whisky τον τίτλο του κορυφαίου whisky της χρονιάς, απο το Whisky Advocate, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Rachel Barrie, μετά τη δική της προσωπική βράβευση σαν κορυφαία Master Distiller του 2022, υπογράφει αυτό το εξαίσιο dram. Παγωτό βανίλια, τροπικά φρούτα και λίγο αλάτι, μερικά μόνο απο τα αρώματα που το χαρακτηρίζουν. Ακολουθούν γεύσεις κομπόστας αχλαδιού, γλυκών δημητριακών και καραμέλας βουτύρου.Έξοχο.
  7. Glen Moray Private Cask Ex Bourbon Peated
    Glen Moray Private Cask Ex Bourbon Peated
     
    52,8% alc.
    73,90 €
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα Speyside με τύρφη ουίσκι. Η φυσική γλυκύτητα του Glen Moray συμπληρώνει τον καπνό όμορφα
  8. Deanston Virgin Oak Cask Strength
    Deanston Virgin Oak Cask Strength
     
    58.5% alc.
    76,20 €
    Κάτι που ακούμε για πρώτη φορά, δηλαδή ενα cask strength whisky σε βαρέλι virgin oak, το οποίο αποδεικνύεται εξαιρετικό. Στη μύτη έρχεται με πολύ ωραία αρώματα σανταλόξυλου, λεμονιού, φουντουκιού και ψημένων δημητριακών. Ακολουθούν γεύσεις πιο πικάντικες, όπως πιπέρι, μοσχοκάρυδο, μαζί με αλμυρά κουλουράκια και στην επίγευση μια ιδέα καραμέλα. Πολύ καλή ενσωμάτωση αλκοολ παρα τον πολύ ψηλό αλκοολικό βαθμό.
  9. Glenfarclas 105 1 Lt
    Glenfarclas 105 1 Lt
     
    60% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    58,70 €
    Ένα υπέροχο βαρύ whisky με γεύσεις εσπεριδοειδών, βύνης και μελιού, το οποίο είναι παλαιωμένο μέσα σε βαρέλι απο Ισπανική βελανιδιά που προϋπηρχε sherry oloroso.
  10. Octomore Scottish Barley 09.1
    Octomore Scottish Barley 09.1
     
    59.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    156,20 €
    Whisky υπερπαραγωγή. Πέντε χρόνια παλαίωση σε αμερικάνικη βελανιδιά, του δίνουν ένα μοναδικό χαρακτήρα. Υπέροχα αρώματα, βανίλιας, ζαχαρωτών και αμυγδάλου, δίνουν τη θέση τους σε μοναδικές γεύσεις. Μέλι, καραμέλα και καπνός, πολύς ζεστός καπνός. Μιλάμε για το πλέον τυρφώδες whisky του κόσμου, στα 208 ppm. Ατελείωτο, απολαυστικό τελείωμα. Ο κορυφαίος Master Distiller, Jim Mc Ewan αποχαιρετά την βιομηχανία μετά από 52 χρόνια, με ένα έργο τέχνης.
  11. Nikka from the Barrel Gift Pack
    Nikka from the Barrel Gift Pack
     
    51.4% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    67,50 €
    Εντυπωσιακή συλλεκτική συσκευασία δώρου Nikka from the Barrel που περιλαμβάνει 2 ποτήρια και ένα πωμα ροής.
  12. Talisker 8 Year Old Special Release 2021
    Talisker 8 Year Old Special Release 2021
     
    59.7% alc.
    101,80 €
    Κλασικό Talisker, πρόκειται για ένα απολαυστικά δυνατό malt σαν τέρας της θάλασσας που βγάζει φλόγες από το στόμα του, με άμεσο και τολμηρό χαρακτήρα.
  13. Glendronach Cask Strength Batch 12
    Glendronach Cask Strength Batch 12
     
    58.2% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    101,70 €
    Όμορφο βαθύ χρώμα χαλκού, προετοιμάζει για τη συνέχεια. Στη μύτη έρχεται με αρώματα ξηρών καρπών και σταφίδας. Πιθανόν και μια αίσθηση από ποιοτικό ρούμι. Στον ουρανίσκο κυριαρχούν τα μικρά αποξηραμένα φρούτα, συνοδευόμενα από μια ελαιώδη υφή και την κλασική για Glendronach αίσθηση κανέλας.
  14. Wild Turkey Rare Breed
    Wild Turkey Rare Breed
     
    58.4% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    55,10 €
    Μιλώντας για το Rare Breed, μιλάμε για τον ορισμό του καλού bourbon. Υπάρχουν ορισμένοι που χρησιμοποιούν την λέξη παλιομοδίτικο για το Wild Turkey, αλλά μόλις δοκιμάσουν αυτό το bourbon, μάλλον θα ψάξουν για άλλη λέξη.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι