| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

5 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. The Glenlivet 15 Υear Old

   
  61,70 €
  40% alc.
  Με χρώμα σκούρο πορτοκαλί και πλήρης αρώματα τύρφη, σέρυ, μελιού και φρούτων. Η Glenlivet των 15 χρονών παίρνει το άρωμά του από τα βαρέλια γαλλικής δρυός όπου και ωριμάζει. Στην μύτη υπαινιγμοί γλυκών αρωμάτων, εσπεριδοειδών και ξύλουκέδρου. Η γεύση είναι σωστά ρυθμισμένη με την αλληλεπίδραση των καρπών και των μπαχαρικών.
 2. The Glenlivet Founder's Reserve 1824

   
  32,30 €
  40% alc.
  Έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα, πολύπλοκο και γλυκόπιοτο. Στο στόμα είναι απαλό και κρεμώδες. Μπορούμε να το απολαύσουμε με πάγο, ενώ με τη προσθήκη νερού ενισχύονται οι γεύσεις.
 3. The Glenlivet 12 Year Old First Fill Edition

   
  45,70 €
  40% alc.
  To Glenlivet 12 Ετών διακρίνεται για την υπέροχη μελένια αρμονία αρωμάτων από φρούτα και άνθη. Στην έκδοση αυτή έχει παλαιώσει σε βαρέλια που δεν έχουν ξαναφιλοξενήσει ουίσκι με αποτέλεσμα να δίνει πιο έντονα γλυκά αρώματα
 4. The Glenlivet 18 Year Old Batch Reserve

   
  103,00 €
  Αναμένεται μέσα Σεπτεμβρίου
  40% alc.
  Χρώμα σκούρο πορτοκαλί, αρώματα πλήρη από τύρφη, sherry, μέλι και φρούτα. Επιχείρηση, αρκετά καλή, ορισμένης γλυκύτητας και αρκετά πλούσια. Το τελείωμα προσδίσει πλούσια ξήρανση, με μπαχαρικό και καπνό.
 5. The Glenlivet 12 Year Old

   
  42,80 €
  40% alc.
  To The Glenlivet 12 Ετών ανήκει στην κατηγορία των single malt ουίσκι, διακρίνεται για την υπέροχη μελένια αρμονία αρωμάτων από φρούτα και άνθη.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

5 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Ουισκι