Ουίσκι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 97

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Glengoyne 21 ετών
    Glengoyne 21 ετών
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    227,80 €
    Ένα εντυπωσιακό γλυκόπιοτο whisky με νότες αποξηραμένων φρούτων, κανέλας και μέλι, το οποίο ωριμάζει εξ ολοκλήρου σε βαρέλια Sherry πρώτου γεμίσματος
  2. Glenkinchie 27yo The Floral Treasure Special Release 2023
    Glenkinchie 27yo The Floral Treasure Special Release 2023
     
    58.3% alc.
    399,90 €
    Μία από τις παλαιότερες εκδόσεις Glenkinchie που έχουν ποτέ εμφιαλωθεί, με σαφή χαρακτηριστικά αισθητά τονισμένα από την παλαίωση. Πλούσιος πικάντικος χαρακτήρας και χλοερή καρδιά.
  3. Tamdhu Batch Strength
    Tamdhu Batch Strength
     
    59.8% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    89,60 €
    Γλυκά αρώματα και γεύσεις. Στη μύτη έρχεται με μαρμελάδα πορτοκάλι και γλυκά δημητριακά. Ευκολόπιοτο πάρά τον υψηλό αλκοολικό βαθμό, με γεύσεις σύκου, σταφυλιού και μπισκότων βουτύρου. Πολύ νόστιμο.
  4. Macallan Rare Cask 2023
    Macallan Rare Cask 2023
     
    43% alc.
    330,30 €
    Το Macallan Rare Cask είναι ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια Sherry που ανακάλυψε η ομάδα Whisky Mastery στην αναζήτησή τους για το εξαιρετικό. Ένα πολύπλευρο single malt που εμφανίζει μια έντονη γλυκιά νότα σταφίδας και μια πλούσια, βελούδινη απαλή αίσθηση στο στόμα και πολυπλοκότητα που ολοκληρώνουν μια απολαυστική και άκρως αισθησιακή εμπειρία.
  5. Glengoyne Cask Strength Limited Batch (no 9)
    Glengoyne Cask Strength Limited Batch (no 9)
     
    59.2% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    82,60 €
    Μεγάλο και τολμηρό με υπέροχα πυκνή αίσθηση στο στόμα και υπέροχο, παρατεταμένο, δρύινο φινίρισμα. Μια πιπεράτη έξαψη που προδίδει πλούσιες γεύσεις ώριμης μπανάνας, πεπτικών μπισκότων και κανέλας. Το ένα τρίτο ωριμάζει σε βαρέλι sherry, τα δύο τρίτα σε βαρέλια refill και ένα μικρό κομμάτι σε βαρέλια burbon.
  6. Monkey Shoulder Smokey Monkey Βlended Μalt Whisky
    Monkey Shoulder Smokey Monkey Βlended Μalt Whisky
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    35,60 €
    Ένα σωρό γλυκές και φρουτώδεις γεύσεις και αρώματα, μαζί με κάπνα και λίγη τύρφη. Βανίλια, μανταρίνι, δημητριακά, ζαχαρωτά, μέλι, πεπόνι, μπερδεύονται μαζί με την τύρφη και δίνουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Σύνθετο και απολαυστικό blended malt.
  7. Makers Mark
    Makers Mark
     
    45% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    38,20 €
    Πλούσιο, λαμπερό και διάφανο κεχριμπαρένιο χρώμα, αρώματα φρούτων και καραμέλας που προδιαθέτουν για τη γλυκύτητα της πρώτης γουλιάς, με γλυκό τελείωμα. Ένα απλό, ευχάριστο ουίσκυ Bourbon Kentaky Straight, παλαιωμένο για περισσότερα από 5 χρόνια.
  8. Macallan 15 Double Cask
    Macallan 15 Double Cask
     
    43% alc.
    166,20 €
    Το Macallan Double Cask 15 Years Old είναι ένα ισορροπημένο ουίσκι single malt που δημιουργήθηκε φέρνοντας την τέλεια αρμονία δύο βελανιδιών σε ένα εξαιρετικό ουίσκι single malt. Εχοντας ωριμάσει σε αμερικάνικα και ευρωπαϊκά βαρέλια δημιουργήθηκε ένα ουίσκυ με μία πιο γλυκιά και απαλή γεύση και έναν ισορροπημένο χαρακτήρα.
  9. Cutty Sark Centenary Edition
    Cutty Sark Centenary Edition
     
    52.2% alc.
    882,30 €
    Συλλεκτική υπερπολυτελής έκδοση για τα 100 χρόνια του Cutty Sark σε decanter. 1435 αριθμημένες φιάλες
  10. Dalmore 18 Year Old
    Dalmore 18 Year Old
     
    43% alc.
    313,10 €
    Καταιγισμός γεύσεων κι αρωμάτων, με μεγάλο πρωταγωνιστή τη σοκολάτα γάλακτος, που κάνει απολύτως προφανή την παρουσία της. Συνοδεύεται από το κλασικό για Dalmore πορτοκάλι, και λίγο βερύκοκο. Έξοχο και λουσάτο.
  11. Glenfiddich 26 Year Old
    Glenfiddich 26 Year Old
     
    43% alc.
    453,60 €
    Σύνθετα αρώματα εξωτικών φρούτων όπως το μάνγκο, καθώς και λιγότερο εξωτικών όπως τα αχλάδια και τα εσπεριδοειδή. Στον ουρανίσκο έρχεται με εμφανή παρουσία βανίλιας μαζί με μπισκότα βουτύρου και λίγα ζαχαρωτά. Πολύ νόστιμο.
  12. Monkey Shoulder Βlended Μalt Whisky
    Monkey Shoulder Βlended Μalt Whisky
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    33,60 €
  13. Dalmore King Alexander III
    Dalmore King Alexander III
     
    40% alc.
    299,80 €
    Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Παλαίωση σε πέντε διαφορετικούς τύπους βαρελιών και αναμενόμενη πολυπλοκότητα. Βανίλιες, σοκολάτες, κακάο, σύκα, σταφίδες, sherry, συνθέτουν ένα απολαυστικό παζλ γεύσεων και αρωμάτων. Ακόμη ένα πολυτελές dram από τον expert του είδους Richard Paterson.
  14. Glen Scotia Double Cask
    Glen Scotia Double Cask
     
    46% alc.
    61,00 €
    Παλαίωση σε πρώην βαρέλια bourbon κι ενα τελείωμα σε πρώην Pedro Ximenez Sherry Casks.Σ ωρεία βραβείων για το συγκεκριμένο whisky, το οποίο συνδυάζει αρώματα και γεύσεις γλυκών μπαχαρικών, βανίλιας και φρεσκοψημένου κέικ φρούτων. Πολύ ωραίο.
  15. Bushmills 21 Year Old
    Bushmills 21 Year Old
     
    40% alc.
    269,50 €
    Ένα εξαιρετικό και πολύ-βραβευμένο whiskey το οποίο κυκλοφορεί σε περιορισμένες ποσότητες ετησίως. Ωριμάζει για τουλάχιστον 19 χρόνια σε bourbon & Ισπανικά sherry βαρέλια και στη συνέχεια παραμένει για δύο ακόμα χρόνια σε Ισπανικά βαρέλια κρασιού από την Μαδέιρα. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό & πολυεπίπεδο single malt whiskey με πλούσια μακρά και γλυκιά γεύση βύνης.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι