Ουίσκι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 290

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Cameron Bridge 26 year old Special Release 2022
    Cameron Bridge 26 year old Special Release 2022
     
    56.2% alc.
    310,00 €
    The Knight’s Golden Triumph - Γλυκό και λείο στην επιφάνεια, αλλά με καυτά μπαχαρικά να αναβλύζουν από τα βάθη του.
  2. Tamdhu Batch Strength
    Tamdhu Batch Strength
     
    59.8% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    89,60 €
    Γλυκά αρώματα και γεύσεις. Στη μύτη έρχεται με μαρμελάδα πορτοκάλι και γλυκά δημητριακά. Ευκολόπιοτο πάρά τον υψηλό αλκοολικό βαθμό, με γεύσεις σύκου, σταφυλιού και μπισκότων βουτύρου. Πολύ νόστιμο.
  3. Mortlach The Katana's Edge Special Release 2023
    Mortlach The Katana's Edge Special Release 2023
     
    58% alc.
    295,00 €
    Ζωηρή και έντονη, η διακριτική επίδραση των προσεκτικά ισορροπημένων βαρελιών παλαίωσης συμβάλλει στην ανάδειξη μιας πρωτοφανούς πλευράς του Mortlach που είναι βαθιά φρουτώδης και πλούσια απολαυστική
  4. Talisker Skye
    Talisker Skye
     
    45.8% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    44,10 €
    Διαφορετική προσέγγιση του Talisker που παίρνει το όνομά του απο το νησί στο οποίο βρίσκεται το αποστακτήριο. Πιο ευκολόπιοτο, με γεύσεις απο εσπεριδοειδή, γλυκό καπνό και πιπεράτα μπαχαρικά αλλά και τις παραδοσιακές θαλασσινές νότες του Talisker. Ιδανικό για όσους βρίσκουν το κλασικό Talisker λίγο βαρύ χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν θα αρέσει και στους φίλους της μάρκας.
  5. Kilchoman Sanaig
    Kilchoman Sanaig
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    68,20 €
    Καταιγισμός γεύσεων και αρωμάτων. Στη μύτη είναι εμφανής η παρουσία του φρούτου, της βανίλιας και της τύρφης .Ο ουρανίσκος βομβαρδίζεται από ένα σωρό γεύσεις, όπως καφές, ανανάς, μαύρη σοκολάτα, βερύκοκο, μπαχαρικά. Ουισκάρα.
  6. Macallan Rare Cask 2023
    Macallan Rare Cask 2023
     
    43% alc.
    330,30 €
    Το Macallan Rare Cask είναι ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια Sherry που ανακάλυψε η ομάδα Whisky Mastery στην αναζήτησή τους για το εξαιρετικό. Ένα πολύπλευρο single malt που εμφανίζει μια έντονη γλυκιά νότα σταφίδας και μια πλούσια, βελούδινη απαλή αίσθηση στο στόμα και πολυπλοκότητα που ολοκληρώνουν μια απολαυστική και άκρως αισθησιακή εμπειρία.
  7. Clynelish 10yo The Jazz Crescendo Special Release 2023
    Clynelish 10yo The Jazz Crescendo Special Release 2023
     
    57.5% alc.
    194,70 €
    Ένα προσεγμένο Clynelish με πλούσια σύνθεση, που έχει εμπλουτιστεί διακριτικά με πλούσια καραμελένια γλύκα και βανίλια, διατηρώντας ωστόσο τον εξαιρετικό χαρακτήρα του αποστακτηρίου. Πολύ απολαυστικό στη γεύση, παραπέμπει σε άγονα υψίπεδα στην καρδιά του καλοκαιριού.
  8. Glengoyne Cask Strength Limited Batch (no 9)
    Glengoyne Cask Strength Limited Batch (no 9)
     
    59.2% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    82,60 €
    Μεγάλο και τολμηρό με υπέροχα πυκνή αίσθηση στο στόμα και υπέροχο, παρατεταμένο, δρύινο φινίρισμα. Μια πιπεράτη έξαψη που προδίδει πλούσιες γεύσεις ώριμης μπανάνας, πεπτικών μπισκότων και κανέλας. Το ένα τρίτο ωριμάζει σε βαρέλι sherry, τα δύο τρίτα σε βαρέλια refill και ένα μικρό κομμάτι σε βαρέλια burbon.
  9. Clynelish
    Clynelish 12 Year Old Special Release 2022
     
    58.5% alc.
    197,70 €
    The Wildcats Golden Gaze - Έντονα γλυκιά φρουτώδης γεύση, συνδυάζεται με την αίσθηση δρυός, για να δημιουργήσει ένα Clynelish που εκπέμπει γλυκιά και πικάντικη ένταση.
  10. GlenAllachie 12 Years Old
    GlenAllachie 12 Years Old
     
    46% alc.
    62,00 €
    Ακόμη μια ωραία δουλειά από ένα μετρ του είδους, τον σπουδαίο Billy Walker.Παλαίωση σε τρία διαφορετικά είδη βαρελιών, δίνουν αρώματα και γεύσεις μπανάνας, σύκου, εσπεριδοειδών, όπως πορτοκάλι και νεράντζι, και με τη σοκολάτα γάλακτος να δίνει τον τόνο στο τελείωμα. Νόστιμο whisky και με καλή σχέση ποιότητας τιμής.
  11. Lagavulin 12yo The Ink Of Legends Special Release 2023
    Lagavulin 12yo The Ink Of Legends Special Release 2023
     
    56.4% alc.
    182,90 €
    Ένα Lagavulin στην πιο ζωηρή του έκδοση, απολαυστικό στη γεύση και με όλο τον χαρακτήρα του αποστακτηρίου. Παλαιώνεται σε βαρέλια τεκίλας, αποκτώντας παρατεταμένα επίπεδα καπνού ηλιόλουστων βοτάνων και μαύρων δαμάσκηνων. Όσοι αγαπούν το καπνιστό ουίσκι θα το λατρέψουν.
  12. Monkey Shoulder Smokey Monkey Βlended Μalt Whisky
    Monkey Shoulder Smokey Monkey Βlended Μalt Whisky
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    35,60 €
    Ένα σωρό γλυκές και φρουτώδεις γεύσεις και αρώματα, μαζί με κάπνα και λίγη τύρφη. Βανίλια, μανταρίνι, δημητριακά, ζαχαρωτά, μέλι, πεπόνι, μπερδεύονται μαζί με την τύρφη και δίνουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Σύνθετο και απολαυστικό blended malt.
  13. Kilchoman Machir Bay
    Kilchoman Machir Bay
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    57,20 €
    Μπισκότα και μαρμελάδα στη μύτη, συνοδεία πάντα καπνού, ενώ στον ουρανίσκο έρχεται με γεύσεις φουντουκιού, μελιού και βανίλιας, με μακρύ, καπνιστό τελείωμα. Στα συν η σύνθετη παλαίωση σε βαρέλια oloroso sherry και βαρέλια bourbon από το σπουδαίο Buffalo Trace.
  14. The Singleton 14yo The Silken Gown Special Release 2023
    The Singleton 14yo The Silken Gown Special Release 2023
     
    55% alc.
    155,70 €
    Ένα απόλυτα ισορροπημένο Singleton που είναι απολαυστικό και ευκολόπιοτο. Τα βαρέλια στα οποία παλαιώνεται δίνουν μια υπέροχη, απαλή, καλοκαιρινή φρεσκάδα σε ένα ήδη ισορροπημένο απόσταγμα.
  15. Glenallachie 10 ετών Cask Strength Batch 6
    Glenallachie 10 ετών Cask Strength Batch 6
     
    58.2% alc.
    72,30 €
    Ωραίο σκούρο χρώμα του χαλκού, φυσικό χωρίς πρόσθετα.Έντονα αρώματα ζαχαρωτών, σταφίδας και κέικ σοκολάτας.Απο γεύσεις ξεχωρίζουμε τη βανίλια, μαζί με φλούδα εσπεριδοειδών, όπως πορτοκάλι και μανταρίνι, καθώς και μια υποψία κανέλας.Κλασικό Speysider, νόστιμο και πολύπλοκο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι