Ουίσκι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 99

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Glenkinchie Distillers Edition
    Glenkinchie Distillers Edition
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    70,00 €
    Ελαφρώς πιο γεμάτο σώμα από το δωδεκάρι αδελφάκι του. Μυρωδιά λευκόσαρκων φρούτων και μελιού. Στον ουρανίσκο έρχεται με γεύσεις μπαχαρικών και ζαχαρωτών. Μπόνους στη γεύση το sherry από την επιπλέον παλαίωση σε βαρέλια Amontillado Sherry.
  2. Glendronach 12 ετών
    Glendronach 12 ετών
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    68,70 €
    Το whisky αυτό έρχεται στη μύτη με σαφείς νύξεις δημητριακών και καραμέλας, ενώ δεν λείπει και η κανέλα, όπως και στο μεγάλο του αδελφό, το υπέροχο Glendronach 15 ετών. Ως προς τη γεύση, θα λέγαμε οτι είναι φρουτώδες και ελαφρώς λιπαρό, με παρουσία σοκολάτας γάλακτος και μαύρων φρούτων. Μαλακό και γλυκόπιοτο.
  3. Glenfiddich 15 Year Old Single Malt Scotch Whisky
    Glenfiddich 15 Year Old Single Malt Scotch Whisky
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    60,70 €
    Αποξηραμένα φρούτα και μαύρη σοκολάτα στη μύτη και φρουτώδεις γεύσεις με συνοδεία sherry και σταφίδας
  4. Edradour 10 ετων
    Edradour 10 ετων
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    56,30 €
    Άν σας αρέσουν τα γλυκόπιοτα whisky με ελαιώδη υφή, το Edradour είναι αυτό που ψάχνετε. Ελαφρύ με μεσαίο σώμα και νότες βουτήρου και εσπεριδοειδών
  5. Deanston Virgin Oak Cask Strength
    Deanston Virgin Oak Cask Strength
     
    58.5% alc.
    76,20 €
    Κάτι που ακούμε για πρώτη φορά, δηλαδή ενα cask strength whisky σε βαρέλι virgin oak, το οποίο αποδεικνύεται εξαιρετικό. Στη μύτη έρχεται με πολύ ωραία αρώματα σανταλόξυλου, λεμονιού, φουντουκιού και ψημένων δημητριακών. Ακολουθούν γεύσεις πιο πικάντικες, όπως πιπέρι, μοσχοκάρυδο, μαζί με αλμυρά κουλουράκια και στην επίγευση μια ιδέα καραμέλα. Πολύ καλή ενσωμάτωση αλκοολ παρα τον πολύ ψηλό αλκοολικό βαθμό.
  6. Glenkinchie
    Glenkinchie 12 Year Old
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    51,10 €
    Έχει εκλεπτυσμένο χαρακτήρα και πλούσιο γευστικό βάθος. Ο χαρακτήρας του προκύπτει από την απόσταξή του σε κάποιους από τους μεγαλύτερους αποστακτήρες της Σκοτίας και είναι βασισμένος στο ανοιχτόχρωμο κριθάρι των East Lothian και το νερό της ιδιωτικής πηγής του Kinchie Burn.
  7. Cardhu
    Cardhu 12 Year Old Pocket Size (200ml)
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    13,70 €
    Το Cardhu 12 Year Old Pocket Scotch είναι το φορητό single malt ουίσκι που πηγαίνει όπου κι αν πάτε. Είναι ο τέλειος τρόπος να μοιραστείτε με τους φίλους σας το Cardhu. Σε μέγεθος τσέπης - σε συμπαγή φιάλη των 200ml.
  8. Bushmills 10 Year Old
    Bushmills 10 Year Old
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    42,70 €
    Άνθη οπορωφόρων και φρέσκο γρασίδι στη μύτη, για το το whisky απο τη Βόρεια Ιρλανδία, με γεύσεις creme brulee και καραμέλας.
  9. Glenfiddich 12
    Glenfiddich 12 Year Old Single Malt Scotch Whisky
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    42,70 €
    Το Glenfiddich 12 ετών έχει πλούσιο, φρουτώδες άρωμα με κυρίαρχες τις νότες του αχλαδιού και ξεχωριστή, απόλυτα ισορροπημένη με έντονες φρουτώδεις αποχρώσεις, νύξεις ανανά και διακριτική παρουσία τύρφης. Σύνθετη και μακρά επίγευση.
  10. The Glenlivet Founder's Reserve 1824
    The Glenlivet Founder's Reserve 1824
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    35,20 €
    Έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα, πολύπλοκο και γλυκόπιοτο. Στο στόμα είναι απαλό και κρεμώδες. Μπορούμε να το απολαύσουμε με πάγο, ενώ με τη προσθήκη νερού ενισχύονται οι γεύσεις.
  11. Elijah Craig Small Batch
    Elijah Craig Small Batch
     
    47% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    45,20 €
    Βαρύ και πλούσιο whiskey, με αρώματα ξύλου και μοσχοκάρυδου. Ως προς τις γεύσεις, έχουμε εμφανή την παρουσία φρούτων, με έμφαση στα εσπεριδοειδή, καθώς επίσης βανίλια και καραμέλα. Μακρά επίγευση για αυτό το whiskey που φτιάχνεται στο Heaven Hill, ένα από τα τρία κορυφαία αποστακτήρια της Βόρειας Αμερικής.
  12. Jameson Black Barrel
    Jameson Black Barrel
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    34,20 €
    Τριπλή απόσταξη, διπλό καψάλισμα βαρελιών, πλούσια και απαλή γεύση. Το Jameson Black Barrel αποτελεί φόρο τιμής στους βαρελοποιούς, οι οποίοι με πολύ κόπο υποβάλλουν τα βαρέλια μπέρμπον σε επιπλέον καψάλισμα, για να αποκαλύψουν τον κρυμμένο πλούτο και την πολυπλοκότητά τους. Ο χρόνος ωρίμανσης σε αυτά τα βαρέλια είναι που προσδίδει σε αυτό το ουίσκι πιο έντονα αρώματα βανίλιας, μπανάνας, fudge και κρεμώδους καραμέλας βουτύρου σε συνδυασμό με νότες βρεγμένου και φρυγανισμένου ξύλου.
  13. White Walker by Johnnie Walker Limited Edition
    White Walker by Johnnie Walker Limited Edition
     
    41,7% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    38,10 €
    Φτιαγμένο απο τον George Harper και την ομάδα των expert blenders της Johnnie Walker, αυτό το ουίσκι σερβίρεται απευθείας απο τη κατάψυξη - ενισχύοντας τη ψυχρή παρουσία των White Walker. Μια επετειακή έκδοση αφιερωμένη στο Game of Thrones.
  14. Loch Lomond Peated Grain
    Loch Lomond Peated Grain
     
    46% alc.
    38,60 €
    Ενα whisky το οποίο είναι πραγματικά one of a kind. Αφού κάτι τέτοιο δεν υπάρχει οπουδήποτε. Απο αρώματα, εκτός απο την ελαφριά αίσθηση τύρφης, υπερισχύουν η βανίλια και τα βερύκοκα, ενω ο ουρανίσκος δέχεται ερεθίσματα απο διακριτικό καπνό και λίγα μικρά μαύρα φρούτα. Νόστιμο και διακριτικό.
  15. Copper Dog
    Copper Dog
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    33,20 €
    Ένα blended malt Σκωτσέζικο ουίσκι που πήρε το όνομά του από ένα αντικείμενο που χρησιμοποιούσαν παλιά εργάτες στα αποστακτήρια για να παίρνουν κρυφά ουίσκι σπίτι τους. 8 διαφορετικά single malt απο το Speyside συνδυάζονται από τον Master Blender Stuart Morrison για να δημιουργηθεί αυτό το ισορροπημένο ουίσκι ιδανικό για να το απολαύσεις σκέτο ή σε cocktails.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι