Ουίσκι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 121-135 από 290

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Deanston 15 ετών Tequila Finish
    Deanston 15 ετών Tequila Finish
     
    52.5% alc.
    112,80 €
    Κρατώντας τη φιάλη, αντικρύζουμε μια σπανιότητα. Τελείωμα της παλαίωσης σε πρώην βαρέλι τεκίλα, δεν είναι κάτι που βλέπουμε κάθε μέρα σε ενα whisky. Απο αρώματα αναγνωρίζουμε αυτά της γλυκιάς αγαύης και της βανίλιας, ενω οι γεύσεις του ψημένου φουντουκιού, της κομπόστας μήλου και της αγαύης που επανεμφανίζεται, είναι οι πλέον χαρακτηριστικές.
  2. Dalmore 12 Year Old Sherry Cask Select
    Dalmore 12 Year Old Sherry Cask Select
     
    43% alc.
    87,20 €
    Ένα εκπληκτικό και κομψό single malt γεμάτο με γεύσεις και αρώματα γλυκών φρούτων και μπαχαρικών που γιορτάζει την σχέση του Dalmore με το sherry. Ο master blender Richard Paterson διαλέγει αυτοπροσώπως (από τους παραγωγούς Tevasa, Vasyma και Paez) τα βαρέλια που θέλει να χρησιμοποιήσει στην παλαίωση αυτού του whisky καθώς και το Sherry blend (Oloroso & PX) που θα παλαιώσει σε αυτά πιο πριν.
  3. Glen Moray Private Cask Burgundy
    Glen Moray Private Cask Burgundy
     
    52,8% alc.
    111,00 €
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Ένα εξαιρετικό παράδειγμα κρασιού ώριμου Glen Moray, που λιώνει στη γλώσσα απελευθερώνοντας μπαχαρικά και δρυς. Πλούσιο, γεμάτο και απίστευτα απολαυστικό. Στη μύτη απαλό και διακριτικό
  4. Royal Lochnagar 12 ετών
    Royal Lochnagar 12 ετών
     
    40% alc.
    51,50 €
    Ένα dram που αποπνέει γλύκα και ζεστασιά. Αρωματικό, κρεμώδες , με λίγα φρούτα, λίγα παραπάνω ζαχαρωτά και μια αίσθηση ταμπάκο. Άψογη σχέση ποιότητας τιμής.
  5. Dalmore Port Wood Reserve
    Dalmore Port Wood Reserve
     
    46,5% alc.
    93,80 €
    Συνδυασμός βαρελιών πρώην bourbon και πρώην port σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον whisky. Αρώματα εσπεριδοειδών, όπως πορτοκάλι και νεράτζι, κι απο κοντά μικρά και μεγαλύτερα μαύρα φρούτα, όπως βατόμουρα και δαμάσκηνα.Απο γεύσεις, σοκολάτα γάλακτος, αποξηραμένα βερύκοκα και μέλι, είναι οι πιο χαρακτηριστικές.
  6. Glen Moray Private Cask Marsala Finish
    Glen Moray Private Cask Marsala Finish
     
    56,6% alc.
    118,20 €
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Γλυκό και πλούσιο, ένας τέλειος συνδυασμός Glen Moray και γλυκό Sicilian Marsala. Στη μύτη σοκολάτα και νότες εσπρέσο, ισορροπημένο με ισορροπημένο με γλυκά πλούσια φρούτα, νότες σταφυλιού, βύνη και βελανιδιά.
  7. Johnnie Walker Aged 18 Years
    Johnnie Walker Aged 18 Years
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    82,00 €
    Αρχικά γλυκό με μια αίσθηση ζεστής βανίλιας και έναν τόνο μανταρινιού, εξελίσσεται απαλά στον ουρανίσκο σε μια ξηρότητα με άρωμα ξηρών καρπών και βύνης προτού η μακρόσυρτη γευστική κατάληξη φέρει την κομψή αίσθηση του απαλού καπνού από κάρβουνα και ένα όμορφο άρωμα εσπεριδοειδών που σιγοσβήνει.
  8. Dalwhinnie 15 Year Old
    Dalwhinnie 15 Year Old
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    53,90 €
    Είναι ένα λεπτό και μαλακό malt που το όνομά του σημαίνει «σημείο συνάντησης» καθώς στο σημείο του αποστακτηρίου συναντιούνται τα Lowlands και τα Δυτικά Highlands.
  9. Ardbeg Corryvreckan
    Ardbeg Corryvreckan
     
    57,1% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    113,10 €
    Ένα βαρύ ουίσκι με έντονα τα στοιχεία της αλμύρας και του καπνού, ενώ το πολύ υψηλό αλκοόλ του κάνει αισθητή τη παρουσία του. Μια περιορισμένη (στην Ελλάδα) έκδοση ενός απο τα καλύτερα Single Malt στον κόσμο.
  10. Cragganmore 12 Year Old
    Cragganmore 12 Year Old
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    47,60 €
    Απολαυστικός συνδυασμός αρωμάτων γλυκιάς βύνης, μελιού και ελάχιστου καπνού. Εκρήγνυται στον ουρανίσκο, με συνεχή κύματα γεύσεων, που εναλλάσσονται από εσπεριδοειδή, βανίλια μέχρι ελαφρύ γλυκό καπνό. Πραγματικά υπέροχο.
  11. The Glenlivet 15 Υear Old
    The Glenlivet 15 Υear Old
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    65,10 €
    Με χρώμα σκούρο πορτοκαλί και πλήρης αρώματα τύρφη, σέρυ, μελιού και φρούτων. Η Glenlivet των 15 χρονών παίρνει το άρωμά του από τα βαρέλια γαλλικής δρυός όπου και ωριμάζει. Στην μύτη υπαινιγμοί γλυκών αρωμάτων, εσπεριδοειδών και ξύλουκέδρου. Η γεύση είναι σωστά ρυθμισμένη με την αλληλεπίδραση των καρπών και των μπαχαρικών.
  12. Nikka Taketsuru Pure Malt
    Nikka Taketsuru Pure Malt
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    67,70 €
    Μέλι, ροδάκινο, σταφίδα και λίγη κάπνα στη μύτη. Στον ουρανίσκο έρχεται με σοκολάτα γάλακτος, αποξηραμένα φρούτα και πάλι λίγο καπνό. Ακόμη ένα πολύ ωραίο whisky που πήρε το όνομά του από τον Masataka Taketsuru, ιδρυτή του ιαπωνικού whisky.
  13. Caol Ila Distillers Edition
    Caol Ila Distillers Edition
     
    43% alc.
    84,10 €
    Άρωμα φλούδας πορτοκαλιού, μαζί με μπόλικο τυρφώδη καπνό και δημητριακά.Γλυκές γεύσεις μαύρης ζάχαρης, σταφίδας, βανίλιας, συνοδεύουν την ελαφριά ξηρότητα στο φινάλε.Διπλή παλαίωση σε πρώην bourbon και πρώην Moscatel βαρέλια. Έξοχο.
  14. Aberlour A'bunadh
    Aberlour A'bunadh
     
    Βαθμολογία:
    92%
    110,50 €
    Αρκετά έντονη γεύση απο σέρρυ, δαμάσκηνα, ξερά σταφύλια και σοκολάτα, σε συνδυασμό με αρώματα καπνού και βοτάνων, κυρίως όταν πίνεται με νερό.
  15. The Glenrothes 12 Year Old
    The Glenrothes 12 Year Old
     
    40% alc.
    55,50 €
    Απαλό, χρυσαφένιο χρώμα. Μύτη όπου το ζωηρό δαμάσκηνο «μπλέκεται» με τη γλυκιά βανίλια και την τρυφερή καρύδα. Γεμάτη κριθαρένια γεύση, βανίλια, πορτοκάλι με μακριά, ελαφρώς πικάντικη, επίγευση.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι