Malts

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 204

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Glenallachie 15 ετών
    Glenallachie 15 ετών
     
    46% alc.
    93,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Στη μύτη έχουμε έντονη επίδραση των βαρελιών sherry στα οποία παλαίωσε.Διακρίνουμε κλασικά για βαρέλι sherry αρώματα μπαχαρικών, και ξηρών καρπών, καθώς και λίγο κακάο.Γεύσεις σοκολάτας γάλακτος και μαύρων φρούτων, όπως δαμάσκηνο και κεράσι, συμπληρώνουν την εμπειρία.Μακριά και ξηρή επίγευση, προφανώς λόγω των βαρελιών oloroso.Πολύ ωραίο whisky.
  2. Glenfarclas 15 ετών
    Glenfarclas 15 ετών
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    87,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα υπέροχο βαρύ whisky με γεύσεις εσπεριδοειδών, βύνης και μελιού, το οποίο είναι παλαιωμένο μέσα σε βαρέλι απο Ισπανική βελανιδιά που προϋπηρχε sherry oloroso.
  3. Aberlour A'bunadh
    Aberlour 14 ετών
     
    40% alc.
    82,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Συνδυασμός παλαίωσης σε πρώην bourbon βαρέλι, αλλά και πρώην sherry oloroso και ιδού τα αποτελέσματα. Σοκολάτα γάλακτος, κάρδαμο, γλυκά ζαχαρωτά κι η κλασική για Speysider φλούδα πορτοκαλιού, είναι τα ερεθίσματα στην όσφρηση. Κι αμέσως μετά παίρνει σειρά η μέντα, ξανά σοκολάτα και λίγα ξηρά βερύκοκα στον ουρανίσκο. Πολύ νόστιμο.
  4. Aberlour A'bunadh
    Aberlour A'bunadh Alba
     
    62.7% alc.
    117,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Σπουδαίο whisky που υπακούει στα σημεία των καιρών, που προστάζουν non age statement whiskies. Άλλωστε το θρυλικό A Bunadh ποτέ δεν αναφερόταν σε ηλικία, αλλά μιλούσε μέσα απο την ποιότητά του. Η μύτη ξεφεύγει λίγο απο κλασικό Speysider, και δίνει έμφαση σε πράσινο μήλο και τροπικά φρούτα όπως το μάνγκο, ενώ στη γεύση αναγνωρίζουμε κανέλα, creme brulee και λίγα εσπεριδοειδή, που επαναφέρουν την τάξη ως προς την καταγωγή του, δηλαδή το Speyside που ζητάει τέτοιου είδους γεύσεις και αρώματα. Ακόμη ενα σπουδαίο whisky απο ενα σπουδαίο αποστακτήριο.
  5. Glen Scotia 15 ετών
    Glen Scotia 15 ετών
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    103,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Εμφανής η παρουσία βανίλιας στη μύτη, λόγω της παλαίωσης σε βαρέλια bourbon, δεν λείπουν τα μπαχαρικά και το ξύσμα λεμονιού. Στη γεύση, έχουμε μπόλικο φρούτο, όπως βερύκοκα και μήλα, ενώ αναγνωρίζουμε και μια στάλα καπνό. Μακρύ, γευστικό τελείωμα. Στα συν ο αγαπημένος μας αλκοολικός βαθμός του 46 τοις εκατό. Εξαιρετικό.
  6. Glenkinchie 27yo The Floral Treasure Special Release 2023
    Glenkinchie 27yo The Floral Treasure Special Release 2023
     
    58.3% alc.
    399,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μία από τις παλαιότερες εκδόσεις Glenkinchie που έχουν ποτέ εμφιαλωθεί, με σαφή χαρακτηριστικά αισθητά τονισμένα από την παλαίωση. Πλούσιος πικάντικος χαρακτήρας και χλοερή καρδιά.
  7. GlenAllachie 11 Years Old Pedro Ximenez
    GlenAllachie 11 Years Old Pedro Ximenez
     
    48% alc.
    77,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Γεύσεις και αρώματα που λειτουργούν συνδυαστικά από τα βαρέλια bourbon και pedro ximenez. Γλυκά μαύρα φρούτα, όπως βατόμουρα και κορόμηλα, μαύρη σοκολάτα, γλυκό κουταλιού σταφύλι, ζαχαρωτά. Πολύ καλό.
  8. Cameron Bridge 26 year old Special Release 2022
    Cameron Bridge 26 year old Special Release 2022
     
    56.2% alc.
    310,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    The Knight’s Golden Triumph - Γλυκό και λείο στην επιφάνεια, αλλά με καυτά μπαχαρικά να αναβλύζουν από τα βάθη του.
  9. Tamdhu Batch Strength
    Tamdhu Batch Strength
     
    59.8% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    89,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Γλυκά αρώματα και γεύσεις. Στη μύτη έρχεται με μαρμελάδα πορτοκάλι και γλυκά δημητριακά. Ευκολόπιοτο πάρά τον υψηλό αλκοολικό βαθμό, με γεύσεις σύκου, σταφυλιού και μπισκότων βουτύρου. Πολύ νόστιμο.
  10. Mortlach The Katana's Edge Special Release 2023
    Mortlach The Katana's Edge Special Release 2023
     
    58% alc.
    295,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ζωηρή και έντονη, η διακριτική επίδραση των προσεκτικά ισορροπημένων βαρελιών παλαίωσης συμβάλλει στην ανάδειξη μιας πρωτοφανούς πλευράς του Mortlach που είναι βαθιά φρουτώδης και πλούσια απολαυστική
  11. Talisker Skye
    Talisker Skye
     
    45.8% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    44,10 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Διαφορετική προσέγγιση του Talisker που παίρνει το όνομά του απο το νησί στο οποίο βρίσκεται το αποστακτήριο. Πιο ευκολόπιοτο, με γεύσεις απο εσπεριδοειδή, γλυκό καπνό και πιπεράτα μπαχαρικά αλλά και τις παραδοσιακές θαλασσινές νότες του Talisker. Ιδανικό για όσους βρίσκουν το κλασικό Talisker λίγο βαρύ χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν θα αρέσει και στους φίλους της μάρκας.
  12. Macallan Rare Cask 2023
    Macallan Rare Cask 2023
     
    43% alc.
    330,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Macallan Rare Cask είναι ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια Sherry που ανακάλυψε η ομάδα Whisky Mastery στην αναζήτησή τους για το εξαιρετικό. Ένα πολύπλευρο single malt που εμφανίζει μια έντονη γλυκιά νότα σταφίδας και μια πλούσια, βελούδινη απαλή αίσθηση στο στόμα και πολυπλοκότητα που ολοκληρώνουν μια απολαυστική και άκρως αισθησιακή εμπειρία.
  13. Kilchoman Sanaig
    Kilchoman Sanaig
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    68,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Καταιγισμός γεύσεων και αρωμάτων. Στη μύτη είναι εμφανής η παρουσία του φρούτου, της βανίλιας και της τύρφης .Ο ουρανίσκος βομβαρδίζεται από ένα σωρό γεύσεις, όπως καφές, ανανάς, μαύρη σοκολάτα, βερύκοκο, μπαχαρικά. Ουισκάρα.
  14. Clynelish 10yo The Jazz Crescendo Special Release 2023
    Clynelish 10yo The Jazz Crescendo Special Release 2023
     
    57.5% alc.
    194,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα προσεγμένο Clynelish με πλούσια σύνθεση, που έχει εμπλουτιστεί διακριτικά με πλούσια καραμελένια γλύκα και βανίλια, διατηρώντας ωστόσο τον εξαιρετικό χαρακτήρα του αποστακτηρίου. Πολύ απολαυστικό στη γεύση, παραπέμπει σε άγονα υψίπεδα στην καρδιά του καλοκαιριού.
  15. Glengoyne Cask Strength Limited Batch (no 9)
    Glengoyne Cask Strength Limited Batch (no 9)
     
    59.2% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    82,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Μεγάλο και τολμηρό με υπέροχα πυκνή αίσθηση στο στόμα και υπέροχο, παρατεταμένο, δρύινο φινίρισμα. Μια πιπεράτη έξαψη που προδίδει πλούσιες γεύσεις ώριμης μπανάνας, πεπτικών μπισκότων και κανέλας. Το ένα τρίτο ωριμάζει σε βαρέλι sherry, τα δύο τρίτα σε βαρέλια refill και ένα μικρό κομμάτι σε βαρέλια burbon.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι