| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Special Releases
Τα SPECIAL RELEASES είναι μια ετήσια συλλογή περιορισμένης έκδοσης που περιλαμβάνει περιζήτητα, συλλεκτικά σκοτσέζικα ουίσκι με φυσική αλκοολική δύναμη βαρελιού από τους αρχικούς αποσταγματοποιούς.

Παρουσιάζοντας μία ετήσια συλλογή κάθε χρόνο από το 2001, η σειρά SPECIAL RELEASES αποτελεί μια επιτυχημένη και αναγνωρισμένη συλλογή από ουίσκι που παραμένουν περιζήτητα. Η συλλογή επιδεικνύει το εύρος και το βάθος των εξαιρετικών αποθεμάτων ουίσκι της Diageo, τα οποία δεν μπορεί να συναγωνιστεί κανένας άλλος παραγωγός. Για τη δημιουργία της αναγνωρισμένης συλλογής Special Releases, η Diageo αξιοποιεί τα αποθέματα περισσότερων από 30 αποστακτηρίων.

Φέρνοντας στο προσκήνιο τα προϊόντα επιλεγμένων αποστακτηρίων, από θρυλικά «ουίσκι-φαντάσματα» μέχρι ασυνήθιστες και πειραματικές εκφάνσεις παγκοσμίως διάσημων προϊόντων, η σειρά Special Releases προσφέρει σε συλλέκτες και γνώστες αποκλειστική πρόσβαση σε σπάνια ποτά με έναν εντυπωσιακό, μοντέρνο και προσιτό τρόπο.

Special Releases

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Cragganmore 12 Year Smoky

   
  95,40 €
  58.4% alc.
  Το καλύτερο κατά τη γνώμη μας της σειράς που λανσάρισε η Diageo το 2019. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του Cragganmore, συνυπάρχουν αρμονικά η ελαφριά τύρφη, μαζί με τις παραδοσιακές γεύσεις ενός τυπικού Speysider, δηλαδή τα εσπεριδοειδή και τα γλυκά μπαχαρικά. Πολύ ωραίο whisky.
 2. Dalwhinnie 30 Year Old Special Release 2019

   
  570,10 €
  54.7% alc.
  Αυτή η μικρή παρτίδα Dalwhinnie έχει πλούσιες γευστικές και αρωματικές στρώσεις που αναπτύσσονται για περισσότερα από τριάντα χρόνια, καθώς το ουίσκι ωριμάζει σε επαναχρησιμοποιημένα βαρέλια, με αποτέλεσμα να είναι το παλαιότερο ποτό της συλλογής Special Releases 2019.
 3. Talisker 15 ετών Special Release 2019

   
  125,50 €
  57.3% alc.
  Η πρώτη έκδοση 15 ετών του «Βασιλιά των Ποτών» από το παλαιότερο αποστακτήριο της Νήσου Skye που εξακολουθεί να λειτουργεί.
 4. Lagavulin 12 Year Old Special Release 2019

   
  125,70 €
  56.5% alc.
  Η παλαίωση σε Αμερικανική βελανιδιά το προικίζει με αρώματα βανίλιας και όπως είναι φυσικό για ένα Lagavulin καπνού, ενώ ο ουρανίσκος αναγνωρίζει γεύσεις ώριμων φρούτων, όπως κορόμηλα και δαμάσκηνα συνοδευόμενα πάντοτε απο την τύρφη που προέρχεται απο το νερό που χρησιμοποιείται στο αποστακτήριο.. Ή μητέρα εταιρία Diageo το έχει συμπεριλάβει στην ενότητα Classic Malts και το αποστακτήριο βρίσκεται στο νησί Islay απο το 1815 μέχρι και σήμερα.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση