Αξεσουάρ

Αξεσουάρ
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 199

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Nouveau Cream Προσώπου
    Nouveau Cream Προσώπου
     
    28,50 €
    24ωρη κρέμα προσώπου με Ω6 λιπαρά οξέα, Προβιταμίνη Β5 & A-bisabolol
  2. Body Scrub
    Body Scrub
     
    Βαθμολογία:
    100%
    24,80 €
    Απολέπιση σώματος με φυσικούς κόκκους σταφυλιού
  3. Ποτήρι Αποστάγματος - VINO GRANDE
    Ποτήρι Αποστάγματος - VINO GRANDE
     
    Βαθμολογία:
    90%
    9,50 €
    Κατάλληλο ποτήρι για κάθε είδους απόσταγμα. Η μικρή διάμετρος του χείλους σε σχέση με το κυρίως σώμα του ποτηριού συντελεί ώστε να συγκεντρώνονται όλες οι αρωματικές ενώσεις των αποσταγμάτων και να τις απελευθερώνει σταδιακά.
  4. Σαμπανιέρα 4 - 6 Φιαλών Maxima Black
    Σαμπανιέρα 4 - 6 Φιαλών Maxima Black
     
    Βαθμολογία:
    92%
    25,30 €
    Εντυπωσιακή σαμπανιέρα για πολλές φιάλες κρασιού ή Σαμπάνιας. Το όμορφο design του την κάνουν ιδιαίτερα επιβλητική και κλέβει την παράσταση. Είναι από ανθεκτικό υλικό για πολλές (και απολαυστικές) χρήσεις!
  5. Ξηρό Λάδι Pathos
    Ξηρό Λάδι Pathos
     
    Βαθμολογία:
    90%
    20,10 €
    Το Ξηρό Λάδι PATHOS προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση σε βάθος. Με τον μοναδικό συνδυασμό του από 6 έλαια 100% φυτικής προέλευσης (σταφύλι, αμύγδαλο, argan, φραγκόσυκο, βερύκοκο, macadamia) αφήνει το δέρμα σας με την πιο μεταξένια αίσθηση, ενυδάτωση, λάμψη και αντιοξειδωτική προστασία. Χρήση: Πρόσωπο - Σώμα - Μαλλιά
  6. Decanter Cleaner, Καθαριστικό Στέγνωμα Καράφας
    Decanter Cleaner, Καθαριστικό Στέγνωμα Καράφας
     
    Βαθμολογία:
    80%
    8,40 €
    Η Decanter Cleaner είναι μια ευέλικτη βούρτσα κατασκευασμένη από απορροφητικό υλικό που φθάνει στον πυθμένα και τις γωνίες της καράφας. Απορροφά ότι μένει στο εσωτερικό της καράφας, καθαρίζει τις ακαθαρσίες ή ίχνη νερού στο κάτω μέρος. Μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο πιάτων.
  7. Vinum Single Malt Whisky (σετ 2 τμχ.)
    Vinum Single Malt Whisky (σετ 2 τμχ.)
     
    Βαθμολογία:
    83%
    57,30 €
    Στις αρχές του 1992, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων για το Scotch whisky συγκαλείται στην έδρα της Riedel στην Αυστρία να δοκιμάσουν μια σειρά από δεκαεννέα διαφορετικά σχήματα γυαλί. Με βάση αυτή την πρώτη επιλογή, Georg Riedel προέβη σε περαιτέρω έρευνα με τη βοήθεια των μαιτρ της απόσταξης στη Σκοτία. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα μικρό, ελαφρώς επικλινές χείλος που κατευθύνει το ποτό πάνω στην άκρη της γλώσσας, όπου η γλυκύτητα γίνεται αντιληπτή, και χρησιμεύει για να τονίσει την κομψή απαλότητα της κορυφαίας ποιότητας single malt ουίσκι. Όλα τα γυαλιά Riedel πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.
  8. Σετ 6 Πώματα αντλίας Concerto
    Σετ 6 Πώματα αντλίας Concerto
     
    15,50 €
    Ανταλλακτικά πώματος για χρήση με την αντλία Concerto, για την περίπτωση που χάσετε κάποια ή αν… παρασυρθείτε και αρχίσετε να δοκιμάζετε ολόκληρη την κάβα σας.
  9. Σετ 4 Ποτηριών Σαμπάνιας Salute
    Σετ 4 Ποτηριών Σαμπάνιας Salute
     
    34,60 €
    Ο εκπληκτικός σχεδιασμός του ποτηριού flute με τον ψηλό λαιμό αναδεικνύει το αρωματικό μπουκέτο, τον πλούτο και την πολυπλοκότητα στον ουρανίσκο. Η εμπειρία απογειώνεται διατηρώντας τις φυσαλίδες του αφρώδους οίνου, καθώς η μικρή του επιφάνεια ελαχιστοποιεί την επαφή με το οξυγόνο. Επιπρόσθετα, με τον οδηγό κατεύθυνσης των φυσαλίδων (Τεχνική Perlage) μεγιστοποιούμε την απόλαυση. Ιδανική πρόταση για δώρο σε σετ των 4 τεμαχίων.
  10. Ανοιχτήρι Κλέφτης PULLTEX
    Ανοιχτήρι Κλέφτης PULLTEX
     
    7,00 €
    Το νέο ανοιχτήρι κλέφτης της PULLTEX βγάζει τον φελλό χωρίς να τον τρυπά. Κατάλληλο για κατεστραμμένους φελλούς. Με μεταλλική λαβή για περισσότερη αντοχή!
  11. Αμπούλες σε Συσκευασία 10 τμχ
    Αμπούλες σε Συσκευασία 10 τμχ
     
    Βαθμολογία:
    100%
    17,50 €
    Χρήσιμες για το σύστημα αζώτου, wine protector και το ανοιχτήρι του αέρα. Σε συσκευασία 10 τεμ.
  12. Ποτήρι Authentis Burgundy
    Ποτήρι Authentis Burgundy
     
    Βαθμολογία:
    100%
    11,20 €
    Στο ποτήρι Βουργουνδίας της σειράς Authentis το Pinot Noir σας θα εκτοξεύσει τα οργανοληπτικά και αρωματικά του χαρακτηριστικά, καθώς είναι ιδανικό για ερυθρά κρασιά υψηλής οξύτητας και χαμηλών τανινών. Μέσω του σχεδιασμού και του εκλεπτυσμένου χαρακτήρα του η σειρά Authentis διασφαλίζει ότι το αρωματικό μπουκέτο του κρασιού μεταφέρεται στον γευσιγνώστη με απόλυτα αυθεντικό τρόπο.
  13. Ανοιχτήρι PULLTAP με διπλή σκάλα
    Ανοιχτήρι PULLTAP με διπλή σκάλα
     
    6,70 €
    Το ανοιχτήρι Pulltap Double Lever είναι άλλη μια λύση στο χώρο των ανοιχτηριών με διπλή σκάλα σε εξαιρετική τιμή
  14. Ποτήρι Pure Sauvignon Blanc
    Ποτήρι Pure Sauvignon Blanc
     
    Βαθμολογία:
    100%
    10,50 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτούνται 2 εβδομάδες για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Ποτήρι λευκού κρασιού της Scott Zwiesel.
  15. Σετ 4 ποτήρια Κονιάκ Vino Grande
    Σετ 4 ποτήρια Κονιάκ Vino Grande
     
    Βαθμολογία:
    80%
    37,80 €
    Το ιδανικό ποτήρι για να συνοδεύσετε τα πιο premium cognac σας καθώς και διάφορα άλλα αποστάγματα. Η πιο ουσιαστική διαφορά του συγκεκριμένου ποτηριού έναντι των άλλων είναι η δυνατότητα "αγκαλιάς" του κυρίως σώματος του με την παλάμη σας. Με αυτόν τον τρόπο η θερμότητα του σώματος μεταφέρεται στο ποτήρι, ζεσταίνοντας το περιεχόμενο του ελαφρώς.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Αξεσουάρ