Αξεσουάρ

Αξεσουάρ
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 91-105 από 205

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Σαμπανιέρα IGLOO White Ice
    Σαμπανιέρα IGLOO White Ice
     
    Βαθμολογία:
    94%
    18,40 €
    Κομψή και ανθεκτική σαμπανιέρα στην οποία θα διατηρήσετε ένα κρασί ή μία σαμπάνια σε ιδανική δροσερή θερμοκρασία.
  2. Coravin Pivot Wine Preservation System
    Coravin Pivot Wine Preservation System
     
    180,00 €
    Παρατείνετε τη ζωή των καθηµερινών σας κρασιών µε το Coravin® PivotTM Wine Preservation System. Ταιριάξτε το κρασί σας µε τη διάθεση, το γεύµα ή τον καιρό. Ο πανέξυπνος συνδυασµός του Πώµατος και της Συσκευής Pivot διατηρεί το υπόλοιπο της φιάλης έως και 4 εβδοµάδες, διασφαλίζοντας ότι το τελευταίο ποτήρι θα είναι εξίσου απολαυστικό µε το πρώτο. Απλά αντικαταστήστε το φελλό ή το βιδωτό πώµα της φιάλης µε το Πώµα Pivot. Όταν είστε έτοιµοι να σερβίρετε, περάστε τη Συσκευή Pivot µέσα από το Πώµα, γύρετε τη φιάλη και πατήστε το κουµπί. Όταν τελειώσετε, αποµακρύνετε τη συσκευή και κλείστε το Πώµα. Το Σύστηµα Pivot καλύπτει τον κενό χώρο της φιάλης µε 100% καθαρό αέριο Argon εµποδίζοντας το οξυγόνο να µπει στη φιάλη και διατηρώντας το υπόλοιπο κρασί σε τέλεια κατάσταση ακόµα και για εβδοµάδες. Κάθε συσκευασία Coravin System Model Pivot περιέχει: • 1 συσκευή Coravin • 1 Coravin Argon Capsule • 2 Coravin Pivot Stopper
  3. Coravin Pivot Stoppers (set of 6)
    Coravin Pivot Stoppers (set of 6)
     
    32,40 €
    Αντικαταστήστε το φελλό, το βιδωτό πώμα ή άλλο πώμα με ένα Coravin Pivot ™ Stopper και σερβίρετε ένα ποτήρι κάθε φορά με το Σύστημα Coravin Pivot ™, ενώ το υπόλοιπο κρασί μπορεί να διατηρηθεί για περίπου 4 εβδομάδες. Κατασκευασμένο από ειδικά σχεδιασμένο πλαστικό, κάθε πώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει έξι πώματα Pivot ™, συμβατά με τις περισσότερες φιάλες. Συμβατό μόνο με το Coravin Pivot Wine Preservation System.
  4. Ανοιχτήρι Origine Wine Wood
    Ανοιχτήρι Origine Wine Wood
     
    37,70 €
    Χειροποίητο ανοιχτήρι κατασκευασμένο απο βέργες χρησιμοποημένων βαρελιών βουργουνδίας. Το κάθε ανοιχτήρι είναι μοναδικό και ενδέχεται να διαφέρει της φωτογραφίας.
  5. Ανοιχτήρι του αέρα - χειροκίνητο
    Ανοιχτήρι του αέρα - χειροκίνητο
     
    Βαθμολογία:
    93%
    31,90 €
    Πρωτότυπο άνοιγμα του φελλού! Ο φελλός βγαίνει, πιέζοντας διαδοχικά το έμβολο.
  6. Ποτήρι Κονιάκ - VINO GRANDE
    Ποτήρι Κονιάκ - VINO GRANDE
     
    Βαθμολογία:
    88%
    10,70 €
    Το ιδανικό ποτήρι για να συνοδεύσετε τα πιο premium cognac σας καθώς και διάφορα άλλα αποστάγματα. Η πιο ουσιαστική διαφορά του συγκεκριμένου ποτηριού έναντι των άλλων είναι η δυνατότητα "αγκαλιάς" του κυρίως σώματος του με την παλάμη σας. Με αυτόν τον τρόπο η θερμότητα του σώματος μεταφέρεται στο ποτήρι, ζεσταίνοντας το περιεχόμενο του ελαφρώς.
  7. Σετ Δώρου Authentis
    Σετ Δώρου Authentis
     
    127,20 €
    Αποτελεί ένα πλήρες σετ 12 ποτηριών που περιλαμβάνει 4 ποτήρια Bordeaux, 4 ποτήρια λευκού και 4 ποτήρια σαμπάνιας, σε μια πολύ όμορφη συσκευασία δώρου. Μέσω του σχεδιασμού του και του εκλεπτυσμένου χαρακτήρα του η σειρά Authentis διασφαλίζει ότι το αρωματικό μπουκέτο του κρασιού μεταφέρονται στον γευσιγνώστη με απόλυτα αυθεντικό τρόπο.
  8. Σετ 4 ποτηριών Willsberger Anniversary Burgundy
    Σετ 4 ποτηριών Willsberger Anniversary Burgundy
     
    Βαθμολογία:
    85%
    64,00 €
    Το ιδιαίτερο στυλ και η απαράμιλλη κομψότητα του θα απογειώσει την οινική εμπειρία και θα αναδείξει όλα τα χαρακτηριστικά τόσο των φρέσκων, όσο και των παλαιωμένων λευκών κρασιών. Θα εντυπωσιάσει τόσο με ένα φρουτώδες Μοσχοφίλερο, όσο και με ένα βαρελάτο Chardonnay.
  9. Σετ 4 ποτηριών Willsberger Anniversary Bordeaux
    Σετ 4 ποτηριών Willsberger Anniversary Bordeaux
     
    Βαθμολογία:
    90%
    64,00 €
    Το Bordeaux ποτήρι της σειράς Willsberger με τις γωνίες που διαθέτει θα λειάνει τις πικρές ιδιότητες των τανινών και θα αναδείξει τα αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων. Ιδανική πρόταση για δώρο σε σετ των 4 τεμαχίων.
  10. Σετ 4 Ποτηριών Cocktail
    Σετ 4 Ποτηριών Cocktail
     
    Βαθμολογία:
    100%
    39,20 €
    Σετ 4 ποτηριών cocktail σε πολύ όμορφη συσκευασία δώρου. Το ιδανικό σετ για να φιλοξενήσετε τα cocktail σας τους καλοκαιρινούς μήνες.
  11. Σαμπανιέρα Οβάλ 2 φιαλών
    Σαμπανιέρα Οβάλ 2 φιαλών
     
    20,20 €
    Σαμπανιέρα 2 φιαλών από plexiglass σε σχήμα οβάλ με χωρητικότητα 5L, σερβίρει άνετα 2 μεγάλες φιάλες.
  12. Ποτήρι Σφηνάκι - Classic Bar
    Ποτήρι Σφηνάκι - Classic Bar
     
    Βαθμολογία:
    90%
    5,20 €
    Ποτήρι στις ιδανικές διαστάσεις για το σφηνάκι σας.
  13. Heart To Heart Cabernet Sauvignon (σετ 2τμχ)
    Heart To Heart Cabernet Sauvignon (σετ 2τμχ)
     
    34,30 €
    Τα ποτήρια Cabernet Sauvignon απο τη συλλογή Heart To Heart αποτελούν το τέλειο "εγκάρδιο" δώρο. Τοποθετήστε τις συσκευασίες τους δίπλα-δίπλα και θα σχηματιστεί μια ολόκληρη καρδιά. Το γυαλί από αυτή τη συλλογή προβάλλει με ιδανικό τρόπο την σύνθεση των ερυθρών κρασιών σε όλη τους την πολυπλοκότητα και τη φινέτσα. Αν αγαπάτε το κρασί, η Heart To Heart θα σας χαρίσει την απόλαυση του κρασιού στο σπίτι σας. Όλα τα γυαλιά της RIEDEL είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων.
  14. Heart To Heart Riesling (σετ 2τμχ)
    Heart To Heart Riesling (σετ 2τμχ)
     
    34,30 €
    Τα ποτήρια Riesling απο τη συλλογή Heart To Heart αποτελούν το τέλειο "εγκάρδιο" δώρο. Τοποθετήστε τις συσκευασίες τους δίπλα-δίπλα και θα σχηματιστεί μια ολόκληρη καρδιά. Το σχήμα τους είναι ιδανικό για τα αρωματικά λευκά κρασιά, καθώς βοηθά να κυριαρχήσει το άρωμα και η γεύση της ζύμωσης. Αν αγαπάτε το κρασί, η Heart To Heart θα σας χαρίσει την απόλαυση του κρασιού στο σπίτι σας. Όλα τα γυαλιά της RIEDEL είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων.
  15. Heart To Heart Pinot Noir (σετ 2τμχ)
    Heart To Heart Pinot Noir (σετ 2τμχ)
     
    34,30 €
    Τα ποτήρια Pinot Noir απο τη συλλογή Heart To Heart αποτελούν το τέλειο "εγκάρδιο" δώρο. Τοποθετήστε τις συσκευασίες τους δίπλα-δίπλα και θα σχηματιστεί μια ολόκληρη καρδιά. Το σχήμα τους υποστηρίζει ιδανικά το πικάντικο χαρακτήρα και τη γεύση δαμάσκηνου αυτών των αισθησιακών ερυθρών κρασιών. Αν αγαπάτε το κρασί, η Heart To Heart θα σας χαρίσει την απόλαυση του κρασιού στο σπίτι σας. Όλα τα γυαλιά της RIEDEL είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Αξεσουάρ