| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

7 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Coravin Vintage Cork Needle

   
  29,95 €
  Με ελαφρώς λεπτότερη διάμετρο, η βελόνα Coravin Vintage Cork έχει σχεδιαστεί για τα παλαιότερα μπουκάλια σας που μπορεί να έχουν εύθραυστο ή λεπτό φελλό.
 2. Coravin Faster Pour Needle

   
  29,95 €
  Με ελαφρώς μεγαλύτερη διάμετρο, η βελόνα Coravin Faster Pour σερβίρει ένα ποτήρι κρασί πιο γρήγορα, από φιάλες όπου ο φελλός είναι σε καλή κατάσταση.
 3. Coravin Premium Needle

   
  59,95 €
  Η Premium βελόνα του Coravin έχει μια πιο απαλή έκχυση του κρασιού και ο σχεδιασμός της με τις πολλές τρύπες μειώνει το ποσοστό των ιχνών από φυσικό φελλό στο ποτήρι.
 4. Coravin Ανταλλακτική Αμπούλα

   
  9,98 €
  Ανταλλακτική αμπούλα για όλα τα Coravin. Σε κάθε αμπούλα αντιστοιχούν περίπου 15 χρήσεις για την άντληση 150ml
 5. Coravin Pivot Wine Preservation System

   
  119,99 €
  Παρατείνετε τη ζωή των καθηµερινών σας κρασιών µε το Coravin® PivotTM Wine Preservation System. Ταιριάξτε το κρασί σας µε τη διάθεση, το γεύµα ή τον καιρό. Ο πανέξυπνος συνδυασµός του Πώµατος και της Συσκευής Pivot διατηρεί το υπόλοιπο της φιάλης έως και 4 εβδοµάδες, διασφαλίζοντας ότι το τελευταίο ποτήρι θα είναι εξίσου απολαυστικό µε το πρώτο. Απλά αντικαταστήστε το φελλό ή το βιδωτό πώµα της φιάλης µε το Πώµα Pivot. Όταν είστε έτοιµοι να σερβίρετε, περάστε τη Συσκευή Pivot µέσα από το Πώµα, γύρετε τη φιάλη και πατήστε το κουµπί. Όταν τελειώσετε, αποµακρύνετε τη συσκευή και κλείστε το Πώµα. Το Σύστηµα Pivot καλύπτει τον κενό χώρο της φιάλης µε 100% καθαρό αέριο Argon εµποδίζοντας το οξυγόνο να µπει στη φιάλη και διατηρώντας το υπόλοιπο κρασί σε τέλεια κατάσταση ακόµα και για εβδοµάδες. Κάθε συσκευασία Coravin System Model Pivot περιέχει: • 1 συσκευή Coravin • 1 Coravin Argon Capsule • 2 Coravin Pivot Stopper
 6. Coravin Premium Pedestal

   
  69,95 €
  Βαθρο σε silver-μαυρο χρώμα για το Coravin, τις αμπούλες και τις βελόνες
 7. Coravin 3 Needle Kit

   
  69,95 €
  Το Coravin Three Needle Kit περιέχει τρεις διαφορετικές βελόνες Coravin Wine System, παρέχοντας βελόνα για κάθε φιάλη ή κατάσταση. Όλες οι βελόνες του συστήματος κρασιού Coravin είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και Teflon, παρέχοντας ανθεκτικότητα και εύκολη εισαγωγή για πάνω από εκατοντάδες χυτεύσεις.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

7 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Coravin