Ποτήρια για Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-42 από 42

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ποτήρι Bordeaux Wine Lovers συσκευασία 4 τμχ
    Ποτήρι Bordeaux Wine Lovers συσκευασία 4 τμχ
     
    25,00 €
    Ένα ποτήρι για ερυθρό κρασί από την Spiegelau σε συσκευασία δώρου
  2. Ποτήρι Authentis Bordeaux
    Ποτήρι Authentis Bordeaux
     
    11,20 €
    Ο σχεδιασμός το ποτηριού ταιριάζει απόλυτα με ερυθρά κρασιά μέτριας οξύτητας και υψηλών τανινών. Ένα Cabernet από την Ιταλία θα καταφέρει να ξεδιπλώσει τα πικάντικα αρώματα του και να ηρεμήσει τις στιβαρές τανίνες του. Το Bordeaux ποτήρι της σειράς Authentis είναι κατάλληλο τόσο για νέους, όσο και παλαιωμένους ερυθρούς οίνους. Μέσω του σχεδιασμού του και του εκλεπτυσμένου χαρακτήρα του η σειρά Authentis διασφαλίζει ότι το αρωματικό μπουκέτο του κρασιού μεταφέρεται στον γευσιγνώστη με απόλυτα αυθεντικό τρόπο.
  3. Ποτήρι Pure  Burgunder
    Ποτήρι Pure Burgunder
     
    Βαθμολογία:
    97%
    10,50 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτούνται 2 εβδομάδες για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Premium ποτήρι από κρύσταλλο, με άψογη κατασκευή ώστε να αναδεικνύει στο έπαρκο τα αρώματα και τη γεύση του κρασιού. Αυτά τα Pure ποτήρια κρασιού είναι μία όμορφη προσθήκη στη συλλογή σας.
  4. Ποτήρι Γευσιγνωσίας ΙΝΑΟ
    Ποτήρι Γευσιγνωσίας INAO
     
    Βαθμολογία:
    91%
    2,40 €
    Ποτήρι γευσιγνωσίας για όλες τις γευστικές δοκιμές σας…
  5. Ποτήρι Bordeaux Salute
    Ποτήρι Bordeaux Salute
     
    Βαθμολογία:
    100%
    Το γενναιόδωρο μέγεθος αυτού του ποτηριού δίνει έμφαση στα φρούτα, λειαίνει τις τραχιές άκρες και τις πικρές ιδιότητες της τανίνης και επιτρέπει στα κρασιά να επιτύχουν ισορροπία. Το ιδανικό ποτήρι για περίπλοκα κόκκινα κρασιά με γεμάτο σώμα και υψηλή περιεκτικότητα σε τανίνες, όπως ένα Cabernet Sauvignon.
  6. Ποτήρια με λογότυπο (σετ 4)
    Ποτήρια με λογότυπο (σετ 4)
     
    70,70 €
    Σετ 4 premium ποτηριών απο τη Spiegelau χαραγμένα με το δικό σας λογότυπο ή μήνυμα.
  7. Σετ 4 ποτηριών Willsberger Anniversary Λευκού
    Σετ 4 ποτηριών Willsberger Anniversary Λευκού
     
    60,30 €
    Το ιδιαίτερο στυλ και η απαράμιλλη κομψότητα του θα απογειώσει την οινική εμπειρία και θα αναδείξει όλα τα χαρακτηριστικά τόσο των φρέσκων, όσο και των παλαιωμένων λευκών κρασιών. Θα εντυπωσιάσει τόσο με ένα φρουτώδες Μοσχοφίλερο, όσο και με ένα βαρελάτο Chardonnay.
  8. Σετ 2 ποτηριών Burgunder Oenology
    Σετ 2 ποτηριών Burgunder Oenology
     
    14,00 €
    Το σετ 2 ποτηριών κόκκινου κρασιού, θα δώσει στο τραπέζι σας ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. Φτιαγμένα από 100% ανακυκλώσιμο οικολογικό κρύσταλλο, θα σας προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής για να συνοδεύσετε το κρασί σας. Το σχήμα του είναι εμπνευσμένο από τη λεπτότητα του ανέμου, το σώμα του επιτρέπει την διατήρηση των αρωμάτων, ενώ το μέγεθός του το εμποδίζει να ζεσταθεί. Αν το προφίλ σας είναι κοσμοπολίτικο, ανεξάρτητο και αναζητάτε στιγμές αποσυμπίεσης και χαλάρωσης, απολαμβάνοντας ένα ποτό ως ανταμοιβή από την προσπάθεια που απαιτεί η δουλειά και η καθημερινότητά σας, τότε η σειρά Oenology θα σας εντυπωσιάσει.
  9. Ποτήρι Λευκού & Γευσιγνωσίας Festival
    Ποτήρι Λευκού & Γευσιγνωσίας Festival
     
    Βαθμολογία:
    91%
    Αποτελεί το ιδανικό ποτήρι για να μυήσει κάθε αρχάριο στον κόσμο του κρασιού. Μπορεί να φιλοξενήσει όλους τους τύπους κρασιού και να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Κατάλληλο για γευσιγνωσίες και εκδηλώσεις.
  10. Ποτήρι Λευκού Κρασιού Spiegelau Winelovers
    Ποτήρι Λευκού Κρασιού Spiegelau Winelovers
     
    Βαθμολογία:
    90%
    5,70 €
    Ένα ντελικάτο ποτήρι που εξειδικεύεται στο λευκό κρασί. Καταφέρνει να αναδύει τόσο τα ανθικά όσο και τα αρώματα λευκών φρούτων μίας Μαλαγουζιάς, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να ισορροπήσει και την οξύτητα ενός Ασύρτικου.
  11. Ποτήρι Ερυθρού & Λευκού Salute
    Ποτήρι Ερυθρού & Λευκού Salute
     
    Βαθμολογία:
    92%
    Αποτελεί ένα ποτήρι που καταφέρνει να αναδείξει τόσο τα φρουτώδη και ανθικά αρώματα ενός φρέσκου λευκού κρασιού, όσο και να φιλοξενήσει ένα κόκκινο παλαιωμένο κρασί με τα δευτερογενή αρώματα από το βαρέλι.
  12. Ποτήρι Burgundy Salute
    Ποτήρι Burgundy Salute
     
    Βαθμολογία:
    95%
    Το ποτήρι Βουργουνδίας της σειράς Salute αναδεικνύει τον πλούσιο χαρακτήρα φρούτων και μετριάζει την υψηλή οξύτητα του κρασιού. Το σχήμα τουλίπας αποτυπώνει όλες τις αποχρώσεις του αρώματος του κρασιού και είναι σχεδιασμένο ειδικά για να ενισχύει και να τονίζει την ευχάριστη απαλότητα και τις φρουτώδεις νότες των ερυθρών κρασιών.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Αξεσουάρ