Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο
(με ΦΠΑ): 0,00 €

Wine&Cheese-τα Ελληνικά

Περισσοτερες Οψεις

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές

Wine and Cheese-τα Ελληνικά - Συμμετοχή ανά άτομο

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Availability: Άμεσα διαθέσιμο

38,00 €
Ένα μοναδικό μεσημέρι αφιερωμένο στην αρμονία γεύσεων Ελληνικών τυριών και κρασιών διοργανώνει το House of Wine. Στο εστιατόριο Milos του Hilton Αθηνών, την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 το μεσημέρι και με προσέλευση από 1:00μμ έως 4:30μμ θα ζήσουμε μαζί με τους πελάτες και με τους φίλους του House of Wine μια αξέχαστη εμπειρία οινογνωσίας και γευσιγνωσίας. 15 σπάνια, δυσεύρετα αλλά και θαυμάσια ελληνικά τυριά θα συνδυαστούν με πάνω από 90 ελληνικά κρασιά... Στόχος μας είναι να δοκιμάσουμε μαζί κατηγορίες κρασιών με κατηγορίες τυριών, άξιους δηλαδή "εκπροσώπους" των μεν και των δε, σε μια σπάνια εκδήλωση γευσιγνωσίας, από την οποία κανένας φίλος του κρασιού, των τυριών ή και... των δύο δεν πρέπει να λείψει!
Ή

Μετά από ένα σχεδόν χρόνο από την πρώτη μας εκδήλωση συνδυασμού τυριών και κρασιών που συγκέντρωσε πάνω από 120 φίλους αλλά και μετά από δεκάδες emails για την επανάληψή της, στον ίδιο θαυμάσιο χώρο που φημίζεται για την ποικιλία τυριών που διαθέτει και την τεράστια εξειδίκευσή του σε αυτά, στο εστιατόριο Milos του Hilton Αθηνών, διοργανώνουμε την δεύτερη εκδήλωσή μας του 2011 αλλά και την δεύτερη εκδήλωση αφιερωμένη στη γευσιγνωσία κρασιών και τυριών, αυτή τη φορά Ελληνικών!

Με την αναζήτηση σπάνιων, δυσεύρετων αλλά και θαυμάσιων τυριών από όλη την Ελλάδα από τον F/B Manager του Milos Ριχάρδο Λέλλα, την τελική επιλογή 15 από αυτά και τους συνδυασμούς τους με πάνω από 90 (!) εκλεκτά, ταιριαστά ελληνικά κρασιά από τον Διευθυντή του House of Wine και γνωστό δημοσιογράφο Οίνου Θόδωρο Λέλεκα, οι φίλοι και πελάτες του House of Wine θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτά τυριά από όλη την Ελλάδα: Το Κρασοτύρι της Κώ, η Γραβιέρα Ίου, το Πασκιτάν του Κιλκίς, η Καπνιστή Φρατζιά Κυθήρων, το Αρσενικό Νάξου, το Κασκαβάλι Λήμνου και πολλά άλλα τυριά θα σας προκαλέσουν να τα συνδυάσετε με Λευκά, Ροζέ, Κόκκινα, Γλυκά, Αφρώδη κρασιά από όλη την Ελλάδα, με σημαντική "βοήθεια" από σπιτικά κράκερ με σουσάμι, ζυμωτό χωριάτικο ψωμί, σταφιδόψωμο, ποικιλία γλυκών του κουταλιού, κυδωνόπαστα, παστελαρίες, αποξηραμένα φρούτα, άγριο θυμαρίσιο μέλι και άλλα καλούδια.

Εμείς από το House of Wine αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό του Milos θα είμαστε εκεί για να σας υποδεχθούμε αλλά και να σας βοηθήσουμε στους ...εκατοντάδες πιθανούς συνδυασμούς!



Η Ταυτότητα της Εκδήλωσης

Εκδήλωση: Εστιατόριο Milos, ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Κυριακή 3 Απριλίου 2011.
Προσέλευση: Οποτεδήποτε μεταξύ 13:00 και 16:30.
Αντικείμενο Εκδήλωσης: Συνδυασμός γεύσεων 15 σπάνιων ελληνικών τυριών και περισσότερων από 90 ελληνικών κρασιών, Λευκών, Ροζέ, Ερυθρών, Γλυκών, Ημίγλυκων και Αφρωδών
Κρατήσεις: Για την συμμετοχή η κράτηση είναι απαραίτητη. Μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά από αυτή την σελίδα, είτε και τηλεφωνικά στο House of Wine στο τηλέφωνο 210 6773315.

Η Εκδήλωση


Μπορείτε εσείς και οι φίλοι σας, να έλθετε στην εκδήλωση οποιαδήποτε ώρα επιθυμείτε μεταξύ 1:00 το μεσημέρι μέχρι 4:30 το απόγευμα και να παραμείνετε όσο θέλετε... Πάντως,προγραμματείστε να έχετε αρκετό χρόνο. Το να συνδυάσετε τα τυριά με τα κρασιά -κάποιες εκατοντάδες συνδυασμοί, αν τους ...δοκιμάσετε όλους- θα πάρει ώρα!.

Το σερβίρισμα, σε διάταξη buffet, θα γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Milos. Αν χρειαστείτε βοήθεια, μην ανησυχείτε: Τόσο Διευθυντής του How Club Θόδωρος Λέλεκας όσο και όλοι οι συνεργάτες του House of Wine θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Θα έχετε επίσης ο κάθε ένας στην διάθεσή σας τις προτάσεις μας των βέλτιστων συνδυασμών σε ειδικό πίνακα, όπου θα μπορείτε να βαθμολογείτε τους συνδυασμούς που δοκιμάζετε.

Tα Τυριά

 Η επιλογή των τυριών έγινε με γνώμονα την γνωριμία των φίλων μας με τα σπάνια διαμάντια της ελληνικής τυροκομίας από όλη την Ελλάδα. Δυσεύρετα, εκλεκτά, με γεύσεις που συναρπάζουν, 15 τυριά θα δώσουν στους φίλους μας την ευκαιρία να τα συνδυάσουν με όλους σχεδόν τους τύπους και τις ποικιλίες οίνων του ελληνικού αμπελώνα.
Τα τυριά της εκδήλωσηςΤα Συνοδευτικά
Κατσικίσια Γραβιέρα Νάξου Σπιτικά κράκερ με σουσάμι;
Μελανοτυρι ΝάξουΣταφιδόψωμο Μιλος
Αρσενικο Νάξου Ζυμωτό χωριάτικο ψωμί Μιλος
Μελιπαστο ΝάξουΠοικιλία γλυκών του κουταλιού
Σαν Μιχάλη ΣύρουΚυδωνόπαστα
Κρασοτυρι ΚωΠαστελαριες
Γραβιερα ΊουΑποξηραμένα Φρούτα
Πασκιταν ΚιλκίςΆγριο Θυμαρίσιο Μέλι
Καπνιστη Φρατζια ΚυθήρωνΞηροί Καρποί
Παλαιωμενη Γραβιέρα Κρήτης
Παλαιωμενος Ανθότυρο Κρήτης
Λαδοτυρι Μυτιλήνης
Κασκαβαλι Λήμνου 
Καλαθακι Λήμνου
Μελιχλωρο Λήμνου
Δείτε αναλυτικά τα Τυριά της Εκδήλωσης

Τα Κρασιά

Διαλεγμένα ανάμεσα από τα καλύτερα κρασιά του Ελληνικού Αμπελώνα, σε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων και γεύσεων ώστε να ταιριάζουν με διάφορα από τα επιλεγμένα τυριά, πάνω από 90 διαφορετικές ετικέτες λευκών, ερυθρών, ροζέ, ξηρών, γλυκών, αφρωδών, με ειδική έμφαση σε οινοποιήσεις ελληνικών ποικιλιών, θα επιτρέψουν στους φίλους μας να δοκιμάσουν εκατοντάδες συνδυασμούς κρασιών-τυριών. Η λίστα των κρασιών συνεχώς εμπλουτίζεται, και μπορείτε να παρακολουθείτε τον κατάλογο των κρασιών της εκδήλωσης στην ειδική ιστοσελίδα μας.

Εστιατόριο Milos


Μετά το Μόντρεαλ και τη Νέα Υόρκη, το τρίτο εστιατόριο Milos άνοιξε και στην Αθήνα κι έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους “ψαγμένους” Αθηναίους, που αναζητούν τα καλύτερα υλικά και τέλειες γεύσεις μέσα από την απλότητα.

Αγαπημένο στέκι πολλών γνωστών Αθηναίων, διακοσμημένο με φινέτσα, είναι διάσημο για την εξαιρετική κουζίνα του, με επικέντρωση σε ψαρικά, τυριά αλλά και σπάνια πιάτα από όλη την Ελλάδα.








Αξιολογήσεις Πελατών

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή.

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.

Παρακαλώ περιμένετε...

{{var product.name}} προστέθηκε στο καλάθι

{{var product.qty}} Συνέχεια αγορών
ή
Συνέχεια αγορών