Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-70 από 70

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ορεινό Eρυθρό
    Ορεινό Eρυθρό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Για όσους τα πολύπλοκα, αλκοολικά, ερυθρά κρασιά είναι ‘κουραστικά’, το Ορεινό του Σπυρόπουλου θα ενθουσιάσει με το σχετικά ελαφρύ του σώμα και τον ευχάριστο φρουτώδη χαρακτήρα. Σε αυτό το κρασί η εποχή του χρόνου δεν παίζει ρόλο, μιας που πίνεται εύκολα τόσο το καλοκαίρι, με τις θερμοκρασίες να χτυπάνε ‘κόκκινο’, αλλά και το χειμώνα, όταν το χαρμάνι του από Syrah-Αγιωργίτικο αναλαμβάνουν να σας ‘ζεστάνουν’.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Μεθέα Ροζέ
    Μεθέα Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαυροκουντούρα, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    8,00 €
    Η οικονομική σειρά Μεθέα του οινοποιείου Βρυνιώτη στην Εύβοια είναι από τις πιο ‘value for money’ σειρές που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Το ροζέ, ένα μοναδικό χαρμάνι της λευκής ποικιλίας Μονεμβασιάς και της ερυθρής Μαυροκουντούρας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κρασιά σε διπλάσια τιμή. Νόστιμο, αρωματικό και με διάρκεια είναι σίγουρα ότι μπορεί να γίνει τόσο το καθημερινό κρασί μας όσο και το κρασί που θα συνοδεύσει special τιμές.
  3. Άκρες - Ερυθρός
    Άκρες - Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Σύντομη εκχύλιση και σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Μαύρα κεράσια, βατόμουρα, δαμάσκηνα, αποξηραμένα βότανα, μέτριο σώμα τραγανό και κομψό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Ονειροπαγίδα - Merlot
    Ονειροπαγίδα - Merlot 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Εύκολο, οικονομικό και μαλακό Merlot το οποίο προτάσσει όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν τη ποικιλία δημοφιλή σε παγκόσμιο επίπεδο. Από τους αμπελώνες του γιατρού Βασίλη Κάνιαρη στα Γεράνεια όρη ένα κρασί για το καθημερινό σας τραπέζι και όλες τις στιγμές της ημέρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Ονειροπαγίδα - Syrah
    Ονειροπαγίδα - Syrah 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    87%
    Βαθύ κόκκινο χρώμα, με ιώδεις ανταύγειες. Αρώματα κόκκινων φρούτων, αποξηραμένων δαμάσκηνων και πλούσια γεύση με διακριτική παρουσία του βαρελιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Μεθέα Ερυθρός
    Μεθέα Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 12,7% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    8,00 €
    Μανδηλαριά και Merlot δίνουν ένα αρωματικό, ελαφρύ, ερυθρό κρασί με ιδανική σχέση ποιότητας τιμής. Ξεχάστε πολυπλοκότητα από παλαίωση σε βαρέλι, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια fruit forward εκδοχή κρασιού με τυπικά αρώματα μοσχάτου, ελαφρύ σώμα και ήπιες τανίνες, που πίνεται ευχάριστα σερβιρισμένο σε δροσερή θερμοκρασία.
  7. Chrysallis White
    Chrysallis White
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Αηδάνι, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    74%
    7,80 €
    Ο Ροδίτης συναντά το κοσμοπολίτικο Chardonnay και το εξωτικό Viognier σε ένα κρασί που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης, ειδικά σε όσους αγαπούν την γλύκα στο κρασί. Αν ψάχνετε κρασί για πάρτι και για κοινωνικές εκδηλώσεις τότε αυτό είναι το ημίξηρο λευκό κρασί είναι ιδανικό!
  8. Νεράιδες Λευκος
    Νεράιδες Λευκος 2022
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    94%
    Αν ψάχνετε ένα αυστηρό, πλούσιο και σύνθετο κρασί, δεν έχετε κάνει ‘κλικ’ στο σωστό κρασί! Αν ψάχνετε ένα ευχάριστο, ευκολόπιοτο, αρωματικό, ζωηρό και παιχνιδίαρικο κρασί, έχετε χτυπήσει ‘διάνα’! Εδώ έχουμε ένα κρασί για πάρτι και ‘χαλαρές’ καταστάσεις, φουλ στα αρώματα φρούτων και λουλουδιών με απολαυστική ζαχαρίτσα! Γιατί και τα ημίγλυκα κρασιά, όταν φτιάχνονται από ανθρώπους όπως ο Χρήστος Μπαραφάκας μπορούν να κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις!
  9. A.muse Ροζέ 375ml
    A.muse Ροζέ 375ml
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Sauvignon Blanc, Μούχταρο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    8,60 €
    Ένα μοντέρνο και ακαταμάχητο ροζέ κρασί από μία μοναδική και ιδιαίτερη ποικιλιακή σύνθεση. Το αγαπημένο λευκό σταφύλι Sauvignon Blanc βάζει τον δροσερό και αρωματικό του χαρακτήρα και το σπάνιο ερυθρό Μούχταρο χαρίζει αρώματα κόκκινων φρούτων και την δομή σε μία ελαφριά, φρουτένια και ζωηρή έκφραση που ταιριάζει παντού και πάντα.
  10. Νεράιδες Ερυθρός
    Νεράιδες Ερυθρός 2022
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Ελαφρύ ημίγλυκο ερυθρό κρασί με άφθονα αρώματα και γεύσεις φρούτων από Αγιωργίτικο, μία ποικιλία που διακρίνεται για τον βελούδινο και προσιτό της χαρακτήρα. Η ισορροπημένη γλυκύτητα το καθιστά ιδανικό κρασί για πάρτι σαν απεριτίφ αλλά και για να συνοδεύσει φρούτα και ελαφριά σοκολατένια γλυκά.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί