Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 256

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. /
    Κτήμα Χατζημιχάλη - Chardonnay βαρέλι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Φωτεινό, ανοιχτοκίτρινο χρώμα. Γενναιόδωρα αρώματα λευκόσαρκων ροδάκινων εναλλάσσονται με τροπικές νότες μάνγκο, ανανά και πεπονιού και συμπληρώνονται από διακριτικές νότες βανίλιας και δρυός. Η γεμάτη, μεστή και πληθωρική του γεύση ισορροπεί μοναδικά με την ανεβασμένη οξύτητα και τον αλκοολικό βαθμό δίνοντας ένα απολαυστικό γευστικό σύνολο με επίγευση που διαρκεί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Στροφιλία Γης "Διαδρομές"
    Στροφιλία Γης "Διαδρομές" 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    100%
    Η Μαλαγουζιά εκφράζεται πολύ όμορφα στον Αττικό αμπελώνα και το αποδεικνύει αυτή η εξωτική ‘διαδρομή’ της Στροφιλιάς. Η άριστη πρώτη ύλη από τους ιδιόκτητους αμπελώνες στην Ανάβυσσο, η προσεκτική οινοποίηση αλλά και η ωρίμαση σε βαρέλια ακακίας που περνάει ένα μέρος του κρασιού, οδηγούν σε μία γοητευτική και μοντέρνα έκφραση της ποικιλίας που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Νυχτέρι της Γαίας
    Νυχτέρι της Γαίας 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Το χρώμα του είναι λεμονί με κάποιες απαλές χρυσές ανταύγειες. Η αρωματική ένταση είναι μεγάλη και η περίτεχνη πολυπλοκότητα στη μύτη εντυπωσιακή όπου αναδεικνύονται τα εσπεριδοειδή, τα ώριμα πυρηνόκαρπα φρούτα, η βανίλια, η ορυκτότητα και ο καπνός. Τις ίδιες γεύσεις συναντάμε και στο στόμα από την αρχή ως το τέλος, η οξύτητα είναι κοφτερή και το σώμα του γεμάτο. Είναι σίγουρα από τα λευκά κρασιά που μπορούν να παλαιώσουν για πολλά χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Καπνίας Λευκός
    Καπνίας Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Από τις πιο γνωστές και ποιοτικές Ελληνικές ετικέτες βαρελάτου Chardonnay. Υποδειγματικά οινοποιημένο, παρουσιάζει σωστή ισορροπία ανάμεσα στα πρωτογενή αρώματα της ποικιλίας και στα πιο καπνιστά που δίνει το βαρέλι, με την υποστήριξη της τονισμένης οξύτητας και της όμορφης, πικάντικης επίγευσής του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Νέηλυς Μαλαγουζιά
    Νέηλυς Μαλαγουζιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Μια από τις καλύτερες Μαλαγουζιές και ένα από τα πιο νόστιμα ελληνικά λευκά. Όλα τα πλεονεκτήματα της ποικιλίας χωρίς κανένα μειονέκτημα, επιβεβαιώνει απόλυτα τον τίτλο της Μαλαγουζιάς σαν την βασίλισσα του Ελληνικού Αμπελώνα. Ένα κρασί πασπαρτού για το καθημερινό αλλά και το γιορτινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Τέχνη Αλυπίας - Λευκός
    Τέχνη Αλυπίας - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Δύο κορυφαίες ποικιλίες το Sauvignon Blanc και το Ασύρτικο φτιάχνουν ένα κρασί δροσιστικό, ευχάριστο με πολύ όμορφη οξύτητα. Πίνεται όλες τις ώρες και ταιριάζει υπέροχα με την νησιώτικη κουζίνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Novita
    Novita 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Γουστολίδι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κάθε προσπάθεια για διάσωση και διάδοση των αυτοχθόνων ποικιλιών θα πρέπει σίγουρα να αποτελεί είδηση. Ευτυχώς η σπάνια ποικιλία Γουστολίδι των Ιόνιων νήσων βρέθηκε στα χέρια του κτήματος Γράμψα το οποίο προσπαθεί να αναβιώσει τη σπουδαία ιστορία του. Ανθικό, λεμονάτο, ώριμο και ισορροπημένο στο στόμα, ένα κρασί που αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Heart
    Heart 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Η Αναστασία Φράγκου παντρεύει δύο πολύ αγαπημένες λευκές ποικιλίες, την Μαλαγουζιά με το Σαββατιανό σε ένα κρασί που δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε κάτι λιγότερο από απολαυστικό! Το ωραίο φρουτώδες και ταυτόχρονα πικάντικο προφίλ του σε συνδυασμό με την πολύ καλή σχάση τιμής ποιότητας, το καθιστούν ιδανικό κρασί για το καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Τινακτορώγος
    Τινακτορώγος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Τινακτορώγος, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Μια γηγενής ποικιλία που συναντάται στην περιοχή της Ηλείας με περίεργο όνομα όσο και περίεργο χαρακτήρα. Λέγεται Τινακτορώγος γιατί τινάζει ένα μέρος από τα άνθη του τη περίοδο της ανθοφορίας ελαττώνοντας σημαντικά τις αποδόσεις του, δίνοντας όμως ταυτόχρονα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύ σπάνιο λευκό κρασί. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Πελοποννήσου που αξίζει να δοκιμάσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Φεγγίτες - Λευκός
    Φεγγίτες - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Κομψό λευκό κρασί που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική των ποικιλιών του χαρμανιού του. Είναι ισορροπημένο και διακριτικό σε μύτη και στόμα, με ευχάριστα καλοκαιρινά αρώματα και πολύ καλή οξύτητα, και τελειώνει όμορφα με μακρά και λεπτή επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Thyrsus - Λευκός
    Thyrsus - Λευκός 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Πρωτότυπο, αρωματικό και στρογγυλό στο στόμα χαρμάνι Μαλαγουζιάς και Viognier. Ο Μπάκης Τσάλκος δίνει απόλυτη ελευθερία στο υιό Αλέξανδρο να δημιουργήσει και εκείνος μας εκπλήσσει με αυτό το ασυνήθιστο πάντρεμα. Το Thyrsus είναι συναρπαστικό στη μύτη, ολοκληρωμένο στο στόμα και αποδεικνύει ότι και αν ο παλιός είναι αλλιώς, ο νέος πάντα είναι ωραίος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Κτήμα Μπριντζίκη - Αυγουστιάτης Ροζέ
    Κτήμα Μπριντζίκη - Αυγουστιάτης Ροζέ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αυγουστιάτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Το χρώμα του είναι απαλό ροζέ. Το άρωμα του κυριαρχείται από τα φρέσκα κόκκινα φρούτα όπως το κεράσι και την φράουλα μαζί με νύξεις αρμπαρόριζας και καραμέλας βουτύρου. Στο στόμα είναι πολύ δροσερό και ζωηρό με τις φρουτώδεις γεύσεις να πολιορκούν τον ουρανίσκο και να αφήνουν μία πολύ ευχάριστη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα
    Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Φίνος φρουτώδης χαρακτήρας και δροσιστικά επίπεδα οξύτητας σε ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο Σαββατιανό από το κτήμα Παπαγιαννάκου. Ο Βασίλης Παπαγιαννάκος υπηρετεί για χρόνια με μεγάλο σεβασμό τη κλασσική ποικιλία του Αττικού αμπελώνα, στοχεύοντας και επιτυγχάνοντας φυσικά την αλλαγή του προφίλ της. Ξεχάστε καμιά φιάλη στο κελάρι σας για μια πενταετία και δεν θα πιστεύετε την εξέλιξη του στο χρόνο…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Μοσχοφίλερο Boutari Naturally
    Μοσχοφίλερο Boutari Naturally 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Από την σειρά των κρασιών χωρίς θειώδες της Μπουτάρης, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα Μοσχοφίλερο από την Μαντινεία. Επιλέγονται σταφύλια από παλαιά κλίματα του ιδιόκτητου αμπελώνα, η οινοποίηση πραγματοποιείται χωρίς την προσθήκη θειώθους και το κρασί ωριμάζει για 6 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Μία πολύ όμορφη έκφραση του Μοσχοφίλερου που γοητεύει με την εξωστρέφεια και την ωριμότητα του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Μπουτάρης - Σαντορίνη
    Μπουτάρης - Σαντορίνη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    H Σαντορίνη Μπουτάρη είναι ένα κρασί που ανέδειξε όχι μόνο τον σαντορινιό αμπελώνα παγκοσμίως αλλά και μία από τις ευγενέστερες λευκές ποικιλίες οιναμπέλου της Μεσογείου, το Ασύρτικο. Ένα κρασί με ιδιαίτερη μεταλλικότητα, και εσπεριδοειδή χαρακτήρα που εκφράζει στο έπακρο το χαρακτήρα της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί