Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 95

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Domaine de I’Ile rose
    Domaine de I’Ile rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Noir, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Μοναδικό ροζέ κρασί από το μαγευτικό νησί Porquerolles στην Κυανή Ακτή μέσα στην ζώνη της Προβηγκίας με την υπογραφή του διάσημου οίκου Chanel. Φανταστική πολυπλοκότητα, ένταση φρούτου, δύναμη αλλά και δυνατότητα παλαίωσης σε από τα καλύτερα ροζέ κρασιά που έρχονται από την Νότια Γαλλία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Chardonnay Q
    Chardonnay Q 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.2% alc.
    Κορυφαίο Αργεντίνικο Chardonnay που κλείνει το μάτι στο προφίλ και στην φινέτσα των Βουργουνδέζικων Chardonnay. Επιλέγονται σταφύλια από τα καλύτερα σημεία της Mendoza σε υψόμετρο 1200-1400 μέτρων με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό κρασί με ζωηρή οξύτητα και ωραία πράσινα φρούτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Σκυτάλη
    Σκυτάλη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.0% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό χρυσό με αρκετές πράσινες ανταύγειες. Το άρωμα του είναι πολύπλοκο, με τα εσπεριδοειδή όπως το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ και τα ορυκτά στοιχεία να κυριαρχούν ακολουθούμενα από νότες ροδάκινου και αμυγδάλου. Στο στόμα είναι πλούσιο με την χαρακτηριστική τραγανή οξύτητα να δημιουργεί κύματα δροσιάς, αισθητή αρμύρα, κάποιες μελένιες πινελιές να κάνουν την εμφάνιση τους, ενώ η επίγευση έχει απίστευτη διάρκεια. Αναμφισβήτητα ένα ‘μεγάλο΄ λευκό κρασί που έχει την δομή για να εξελιχθεί για τουλάχιστον μία δεκαετία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κοκκινόμυλος
    Κοκκινόμυλος 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Κορυφαίο Ελληνικό Merlot που διακρίνεται για τον αρωματικό πλούτο, τη δύναμη και τις στιβαρές του τανίνες. Είναι ερυθρό κρασί για παλαίωση ή για μεγάλο κρεατοφαγικό φαγοπότι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Καπνιάς
    Καπνίας Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ερυθρό παλαίωσης με πλούσια ιστορία. Ο Ερυθρός Καπνίας είναι ο ορισμός του δυνατού, γεμάτου, αλλά σωστά ισορροπημένου ερυθρού κρασιού που αξιοποιεί τη δυναμική του Cabernet Sauvignon, αναδεικνύοντάς το τέλεια με την παλαίωση στο δρύινο βαρέλι. Ένα κρασί για πολύ εκλεκτά τραπέζια και ιδιαίτερες στιγμές.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Πρόποδες
    Πρόποδες 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    83%
    Το χρώμα του είναι λαμπερό λεμονοπράσινο. Τα αρώματα του στην αρχή είναι δειλά, αφού όμως περάσουν λίγα λεπτά, ξεδιπλώνονται αρώματα εσπεριδοειδών, μήλων, ανανά, ξηρών καρπών, ορυκτών στοιχείων και βανίλιας. Στο στόμα είναι πληθωρικό αλλά και κομψό, με τέλεια ισορροπία οξύτητας και αλκοόλης, με γεύσεις πράσινων φρούτων να πολιορκούν των ουρανίσκο και μακρύ βουτυρένιο τελείωμα. Έχει την δομή για να εξελιχθεί για τουλάχιστον μία πενταετία ακόμα και να αποκτήσει πιο σύνθετο χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Alpha Syrah
    Montes Alpha - Syrah 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    88%
    Τυπικό ερυθρό από Syrah, που ευνοείται από το ιδανικό terroir στο οποίο καλλιεργείται. Πικάντικο αρωματικά, τανικό και γεμάτο στο στόμα, αγαπάει τα πλούσια κρέατα στο τραπέζι γιατί συνδυάζεται τέλεια μαζί τους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. Kunstler - Hölle Riesling GG
    Kunstler - Hölle Riesling GG 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Ένα από τα κορυφαίαRieslingόλου του πλανήτη, που παράγεται από τους φημισμένους αμπελώνες του Rheingau της Γερμανίας με αξιοσημείωτη αρωματική και γευστική πολυπλοκότητα. Εκφραστικό ξηρό κρασί με πλούσια υφή, τραγανή οξύτητα, έντονα αρώματα ροδάκινου, βερίκοκου και εσπεριδοειδών και ορυκτά στοιχεία, που μπορεί να εξελιχθεί για αρκετά χρόνια στην φιάλη αναπτύσσοντας ακόμα πιο σύνθετο χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Μονεμβάσιος Ερυθρός
    Μονεμβάσιος Ερυθρός 2014
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυρούδι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Όμορφος συνδυασμός του Αγιωργίτικου με το Μαυρούδι σε ένα κρασί από την Λακωνία, που στηρίζει την γοητεία του στην ωριμότητα και στην φινέτσα που του χαρίζει ο χρόνος, καθώς κυκλοφορεί στην αγορά με ήδη πολλά χρόνια στην πλάτη του. Η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τα ‘παλαιωμένα’ κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Κτήμα Γεροβασιλείου - Avaton Magnum
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Avaton Magnum 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιό, Μαυροτράγανο, Μαυρούδι, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    99%
    55,20 €
    Βελούδινο και ρωμαλέο ταυτόχρονα, δυνατό και τραγανό, είναι ένα απίστευτα κοσμοπολίτικο κρασί που θα δώσει στυλ και μεγιστοποιήσει την απόλαυση σε κάθε ποιοτική κρεατοφαγία. Τα κόκκινα και μαύρα φρούτα, τα μπαχάρια, τα βότανα και νότες γης είναι μόνο κάποια από τα αρώματα και γεύσεις που ‘βγαίνουν’ από την πρώτη γουλιά!
  11. Κτήμα Γεροβασιλείου - Avaton
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Avaton 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιό, Μαυροτράγανο, Μαυρούδι, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    24,80 €
    Βελούδινο και ρωμαλέο ταυτόχρονα, δυνατό και τραγανό, είναι ένα απίστευτα κοσμοπολίτικο κρασί που θα δώσει στυλ και μεγιστοποιήσει την απόλαυση σε κάθε ποιοτική κρεατοφαγία. Τα κόκκινα και μαύρα φρούτα, τα μπαχάρια, τα βότανα και νότες γης είναι μόνο κάποια από τα αρώματα και γεύσεις που ‘βγαίνουν’ από την πρώτη γουλιά!
  12. V for Vostilidi
    V for Vostilidi 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Βοστιλίδι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    18,60 €
    Η σπάνια λευκή ποικιλία Βοστιλίδι σε μία εκπληκτική έκφραση από το Ληξούρι της Κεφαλονιάς με πλούσια γεύση και σαγηνευτικά αρώματα. Η Αυθόρμητη ζύμωση και η ωρίμαση σε μεγάλο δρύινο βαρέλι έχουν αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σταφυλιού, που διακρίνεται για τα έντονα αρώματα ώριμων εσπεριδοειδών, τα ορυκτά στοιχεία αλλά και τις διακριτικές τανίνες.
  13. Κτήμα Γεροβασιλείου - Evangelo
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Evangelo 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    36,60 €
    Παντρεύοντας τέλεια το Syrah και το Viognier ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου πετυχαίνει να δημιουργήσει ένα φίνο, κοσμοπολίτικο κρασί που όμως εντυπωσιάζει με την πικάντικη πλευρά του αρωματικού του χαρακτήρα, που εξελίσσεται όσο μένει στο ποτήρι. Το χρώμα του είναι βαθύ πορφυρό, το άρωμα του σύνθετο όπου τα πικάντικα στοιχεία πλαισιώνονται από ζωηρά μαύρα φρούτα και νύξεις λουλουδιών και το σώμα του πληθωρικό.
  14. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Όβηλος Ερυθρός
    Όβηλος - Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    45,90 €
    Ένα μεγάλο και μεστό κρασί από τους μαίτρ του είδους, Βαγγέλη Γεροβασιλείου και Βασίλη Τσακτσαρλή. Ένα ερυθρό που εκπροσωπεί τακτικά το οινοποιείο της Καβάλας, αλλά και το Ελληνικό κρασί γενικά, σε διεθνείς διαγωνισμούς με μεγάλη επιτυχία. Έχει οινοποιηθεί με γνώμονα την παλαίωση και μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι παλαιώνοντας γίνεται ακόμα πιο μαγικό. Εσείς θα αντέξετε στον πειρασμό να το απολαύσετε σε ένα εκλεκτό δείπνο;
  15. Nostos Syrah
    Nostos Syrah 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ένα από τα κορυφαία (για πολλούς το κορυφαίο) Syrah στην Ελλάδα. Δυνατό, τανικό και γεμάτο, είναι κρασί που θα κάνει όσους φίλους του Syrah το δοκιμάσουν για πρώτη φορά φανατικούς οπαδούς!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί