Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 95

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Cotes du Rhone - Saint Esprit Rouge
    Cotes du Rhone - Saint Esprit Rouge 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Εισαγωγή στα ερυθρά του Ροδανού με ένα απλό αλλά ιδιαίτερα καλοδουλεμένο χαρμάνι από Syrah και Grenache Rouge. Απολαυστικό και πικάντικο, είναι ιδιαίτερα ελκυστικό όχι μόνο για τις μεγάλες δυνατότητες γευστικών συνδυασμών, αλλά και για την πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής που παρουσιάζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κτήμα Γεροβασιλείου - Evangelo Magnum
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Evangelo Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    79,40 €
    Μεγάλο ερυθρό κρασί, που κουβαλάει όλη τη χάρη της οινικής παράδοσης του Ροδανού, πηγή έμπνευσης του συγκεκριμένου χαρμανιού για τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου. Βελούδινο, τέλεια δομημένο, αποπνέει φινέτσα σε κάθε γουλιά και συντροφεύει κάθε στιγμή γαστρονομικής ευζωίας.
  3. Αρβανιτίδη - Ξινόμαυρο
    Αρβανιτίδη - Ξινόμαυρο 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    Στο Κτήμα Αρβανιτίδη, χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με συστηματική δουλειά, παράγουν υπέροχα κρασιά που στηρίζουν την γοητεία τους στην φινέτσα και τον ζουμερό χαρακτήρα τους. Το Ξινόμαυρο του κτήματος είναι ένα τυπικό δείγμα της ποικιλίας, με καλοδουλεμένες τανίνες και τραγανό φρούτο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. Κοκκινόμυλος Magnum
    Κοκκινόμυλος Magnum 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    57,00 €
    Κορυφαίο Ελληνικό Merlot που διακρίνεται για τον αρωματικό πλούτο, τη δύναμη και τις στιβαρές του τανίνες. Είναι ερυθρό κρασί για παλαίωση ή για μεγάλο κρεατοφαγικό φαγοπότι.
  5. Παμίδι Ροζέ
    Παμίδι Ροζέ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Παμίδι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    16,10 €
    Στο Κτήμα Βουρβουκέλη επενδύουν στις γηγενείς ποικιλίες, προσπαθώντας να αναβιώσουν τον ιστορικό αμπελώνα της περιοχής και να ξαναβάλουν την περιοχή στον οινικό χάρτη της Ελλάδας. To Παμίδι είναι μια από τις ερυθρές ποικιλίες της Θράκης που αξιοποιείται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια δίνοντας πολύ ενδιαφέροντα κρασιά όπως αυτή η ροζέ εκδοχή από τα Άβδηρα με το λαμπερό φρούτο και τον γοητευτικό χαρακτήρα. Είναι ένα κρασί που ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές του χρόνου.
  6. Χατζηβαρύτη - Ni
    Χατζηβαρύτη - Ni 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Μαλαγουζιά, Ροδίτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    24,20 €
    Η Χλόη Χατζηβαρύτη, μία νέα ταλαντούχα οινοποιός βάζει την σφραγίδα της στα καινούρια κρασιά του ομώνυμου οινοποιείου, που οινοποιούνται με ελάχιστες παρεμβάσεις. Το Ni είναι ένα από τα τρία βιολογικά κρασιά ‘φυσικής προσέγγισης’ της σειράς minimus. Ένας υπέροχος συνδυασμός της Μαλαγουζιάς και του Ροδίτη που ζυμώνουν με τις αυτόχθονες ζύμες σε πήλινους αμφορείς, σε επαφή με τα στέμφυλα και εμφιαλώνονται χωρίς διαύγαση και φιλτράρισμα. Ένα τύπου ‘orange’ κρασί με πολύ ωραίο ώριμο φρούτο και πλούσιο στόμα.
  7. Kistler Les Noisetiers Chardonnay Sonoma Coast
    Kistler Les Noisetiers Chardonnay Sonoma Coast 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση
    85,60 €
    Noisetiers σημαίνει φουντούκι στα γαλλικά και αντικατοπτρίζει τον γοητευτικό ξηροκαρπάτο χαρακτήρα αυτού του μεγαλειώδους Chardonnay που σε συνδυασμό με το πυκνό φρούτο, τον όγκο και την λιπαρότητα στην γεύση, φέρνει στο ποτήρι μας μία από τις top εκφράσεις της ποικιλίας εκτός Βουργουνδίας. Το Kistler Vineyards άλλωστε είναι ένα σημείο αναφοράς για εξαιρετικά περιορισμένης Chardonnay και Pinot Noir από το ξεχωριστό terroir της Sonoma County στην Καλιφόρνια.
  8. Corton Grand Cru  “Les Clos du Roi”
    Corton Grand Cru “Les Clos du Roi” 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Εκπληκτικό Pinot Noir από μία από τις σπουδαιότερες ονομασίες προέλευσης της Βουργουνδίας και έναν από τους καλύτερους παραγωγούς της περιοχής. Φινέτσα, πολυπλοκότητα, βάθος φρούτου και διάρκεια σε ένα κρασί που μας υπενθυμίζει το μεγαλείο των Βουργουνδέζικων κρασιών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Emphasis - Syrah Magnum
    Emphasis - Syrah Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    58,30 €
    Ένα πολύ καλό Syrah που θα ενθουσιάσει τους φίλους της ποικιλίας. Πικάντικο στη μύτη και απολαυστικά δυνατό στο στόμα, με καλή ισορροπία τανινών και οξύτητας και τσιμπημένο αλκοόλ, που όμως δεν προβληματίζει. Χωρίς αμφιβολία, είναι Syrah παλαίωσης.
  10. Όβηλος - Ερυθρός Magnum
    Όβηλος - Ερυθρός Magnum 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    94,90 €
    Ένα μεγάλο και μεστό κρασί από τους μαίτρ του είδους, Βαγγέλη Γεροβασιλείου και Βασίλη Τσακτσαρλή. Ένα ερυθρό που εκπροσωπεί τακτικά το οινοποιείο της Καβάλας, αλλά και το Ελληνικό κρασί γενικά, σε διεθνείς διαγωνισμούς με μεγάλη επιτυχία. Έχει οινοποιηθεί με γνώμονα την παλαίωση και μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι παλαιώνοντας γίνεται ακόμα πιο μαγικό. Εσείς θα αντέξετε στον πειρασμό να το απολαύσετε σε ένα εκλεκτό δείπνο;
  11. Emphasis - Syrah
    Emphasis - Syrah 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ένα πολύ καλό Syrah που θα ενθουσιάσει τους φίλους της ποικιλίας. Πικάντικο στη μύτη και απολαυστικά δυνατό στο στόμα, με καλή ισορροπία τανινών και οξύτητας και τσιμπημένο αλκοόλ, που όμως δεν προβληματίζει. Χωρίς αμφιβολία, είναι Syrah παλαίωσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Château La Gaffeliere 2001
    Chateau La Gaffeliere 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Πρωτοκλασάτο ερυθρό του Saint Emilion - τυπικά καλό δείγμα της περιοχής. Βαθύχρωμο και εντυπωσιακά αρωματικό, με όμορφη οξύτητα και ζωντανές τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Icon
    Icon 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    54,80 €
    Ο δεσμός του Απόστολου Μούντριχα με την άνυδρη Σαντορινιά γη και το Ασύρτικο γίνεται ολοένα και πιο δυνατός. Ο ήλιος, το φως, ο αέρας, η ηφαιστειακή γη, η θάλασσα και το νερό, τα στοιχεία της φύσης δηλαδή που δημιουργούν το συγκλονιστικό terroir της Σαντορίνης, εκφράζονται πολύ όμορφα σε αυτό το σπουδαίο κρασί. Η πολυπλοκότητα, η καθαρότητα του φρούτου, η κοφτερή οξύτητα και η ορυκτή αίσθηση το βάζουν στο πάνθεον των κορυφαίων λευκών κρασιών παγκοσμίως.
  14. 52 Peaks
    52 Peaks 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    19,80 €
    Ένα Single vineyard Chardonnay από το ολοκαίνουριο οινοποιείο Navitas της Μαρίας Δημητριάδη, που βρίσκεται στο Λιτόχωρο με θέα τις 52 κορυφές του Ολύμπου. Μια υπέροχη έκφραση της ποικιλίας με τραγανή οξύτητα και έντονο χαρακτήρα εσπεριδοειδών που μας φέρνει στο μυαλό σπουδαία κρασιά από το ψυχρό Chablis. Είναι πιστοποιημένο vegan κρασί.
  15. Ένστικτο Ερυθρός
    Ένστικτο Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κοτσιφάλι, Λιάτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    26,70 €
    Πλήρως αφοσιωμένη με αγάπη και σεβασμό για το αμπέλι, η Ειρήνη Δασκαλάκη δίνει ένα σπουδαίο ερυθρό από Syrah και Κοτσιφάλι. Το Ένστικτο όπως όλα τα κρασιά της παράγεται βασισμένο στις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας και αποτελεί τη ναυαρχίδα της. Πυκνό, με συμπυκνωμένα αρώματα φρούτων, ζεστό αλκοόλ και διάρκεια στο στόμα, ένα κρασί το οποίο καταφέρνει και κλέβει τις εντυπώσεις.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί