Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 97

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Serie A Malbec
    Serie A Malbec 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Υπέροχο Malbec που εστιάζει στο φρουτώδη και βελούδινο χαρακτήρα και αποδεικνύει γιατί αυτή η ποικιλία έχει ταυτιστεί με την Αργεντινή. Φέρει την υπογραφή του Sebastien Zuccardi που ανήκει στην τρίτη γενιά και συγκαταλέγεται στους σπουδαιότερους οινοποιούς της νότιας Αμερικής. Είναι το απόλυτο κρασί για κρεατοφαγικές εμπειρίες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κτήμα Γεροβασιλείου - Evangelo Magnum
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Evangelo Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    79,40 €
    Μεγάλο ερυθρό κρασί, που κουβαλάει όλη τη χάρη της οινικής παράδοσης του Ροδανού, πηγή έμπνευσης του συγκεκριμένου χαρμανιού για τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου. Βελούδινο, τέλεια δομημένο, αποπνέει φινέτσα σε κάθε γουλιά και συντροφεύει κάθε στιγμή γαστρονομικής ευζωίας.
  3. Carmenere Aconcagua Valley
    Errazuriz - Carmenere 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carmenere, Petit Verdot, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Τυπικό Χιλιανό ερυθρό από ένα ιδιαίτερα αξιόλογο οινοποιείο της χώρας. Νόστιμο, πλούσιο, με όμορφα γήινα αρώματα που παραπέμπουν στον φρεσκοκομμένο καφέ και πολύ καλή οξύτητα, ζωντανεύει το τραπέζι και τα κρεατικά που καλείται να συνοδεύσει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Πορφυρός
    Πορφυρός 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ευχάριστο ερυθρό κρασί φαγητού βασισμένο στις τυπικές ποικιλίες του Μπορντώ με την ισχυρή συμβολή όμως του Αγιωργίτικου. Με μέτριο σώμα και καλή ισορροπία οξύτητας και τανινών, συνοδεύει ποικιλίες τυριών και απλά πιάτα με βάση το κόκκινο κρέας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κτήμα Γεροβασιλείου - Syrah Magnum
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Syrah Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    46,50 €
    Από τα πλέον ονομαστά και περιζήτητα Syrah της Ελληνικής αγοράς. Το χρώμα του είναι πυκνό. Το άρωμα του έντονο με κυρίαρχα τα μαύρα φρούτα, τα μπαχάρια και την σοκολάτα. Γεμάτο, τανικό και απολαυστικά πιπεράτο στο στόμα, θα συνοδεύει επιδέξια κάθε πικάντικο πιάτο της Ελληνικής ή οποιασδήποτε κουζίνας.
  6. Νεμέα Old Vines
    Νεμέα Old Vines 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ένα κρασί ορόσημο για την Νεμέα και μια από τις κορυφαίες εκφράσεις του Αγιωργίτικου. Η απίστευτη συμπύκνωση, οι ραφιναρισμένες τανίνες, ο πλούτος, η οξύτητα και η δυνατότητα να παλαιώνει για πολλά χρόνια είναι μόνο κάποια από τα χαρίσματα του. Προέρχεται από ιδιόκτητα αμπέλια ηλικίας μεγαλύτερης των 60 ετών και φέρει την υπογραφή ενός από τα παλαιότερα οινοποιεία της Νεμέας, του Κτήματος Μητραβέλα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Pegaso Granito
    Pegaso Granito 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Garnacha, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ο Telmo Rodriguez, το παιδί θαύμα του Ισπανικού κρασιού που έχει φέρει στο προσκήνιο άγνωστες Ισπανικές ποικιλίες και περιοχές, βρίσκεται πίσω από αυτό το μεγαλειώδες κρασί από 100% Garnacha (Grenache). Παλαιά κλίματα διαμορφωμένα σε θάμνους που καλλιεργούνται βιολογικά, υψόμετρο μεταξύ 800 και 1000 μέτρων, γρανιτικά εδάφη, ζύμωση με τις ιθαγενείς ζύμες και ωρίμαση σε μεγάλα γαλλικά δρύινα βαρέλια 600 λίτρων και φυσικά το τελέντο του Telmo είναι οι παράγοντες που οδηγούν σε ένα σπουδαίο κρασί που ξεχωρίζει για την κομψότητα του, το βάθος φρούτου και την εκφραστικότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Chateau de Beaucastel Rouge
    Chateau de Beaucastel Rouge 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Counoise, Grenache, Mourverde, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    To χρώμα του είναι βαθύ ρουμπινί. Το άρωμα του είναι πολύπλοκο με φρούτα που παραπέμπουν σε κεράσια και φραγκοστάφυλα αλλά και γοητευτικά αρώματα φύλλων του δάσους, σοκολάτας, πιπεριού και λεβάντας. Στο στόμα είναι πληθωρικό, με υψηλό ποσοστό βελούδινων τανινών, πυκνό φρούτο που αγκαλιάζεται από μπαχαρένιες νύξεις και πολύ μακρύ τελείωμα. Είναι κρασί που μπορεί να εξελιχθεί σίγουρα για πολλές δεκαετίες. Η μετάγγιση τουλάχιστον μισή ώρα πριν το απολαύσετε θα βοηθήσει το κρασί να ξεδιπλώσει πιο γρήγορα τα υπέροχα χαρακτηριστικά του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Rully
    Rully 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Εισαγωγή στα ερυθρά της Βουργουνδίας με ένα κρασί εύκολο και καλοφτιαγμένο, που παρουσιάζει όλα τα χαρακτηριστικά των κρασιών της περιοχής, σε εξαιρετική τιμή. Κομψά αρώματα κόκκινων φρούτων, ευγενικές τανίνες και όμορφη οξύτητα βοηθούν το κρασί αυτό να επιτύχει την αποστολή του με το παραπάνω.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Crozes Hermitage
    Crozes Hermitage 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Τα κρασιά από το Crozes Hermitage, όταν προέρχονται από εξαιρετικούς παραγωγούς όπως ο Delas Freres, αποτελούν την προσιτή εναλλακτική στα μεγάλα κόκκινα από το Hermitage και το Cote Rotie. To Domaine des Grands Chemins είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά Syrah της περιοχής, με νόστιμο μαύρο φρούτο και πικάντικη επίγευση. Το κρασί ζυμώνει σε τσιμεντένιες δεξαμενές και μέρος αυτού ωριμάζει για περίπου 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια βουργουνδέζικης προέλευσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Chateau De Pez
    Chateau de Pez 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ένα πολύ όμορφο ερυθρό κρασί από το Μπορντώ που γοητεύει "με την πρώτη". Η μύτη του είναι εντυπωσιακή, καθώς αναδύει σκούρα αρώματα από καφέ και ξηρούς καρπούς, ενώ το στόμα είναι ευγενές και μεταξένιο, με σωστές τανίνες και ευχάριστη οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Altos Las Hormigas Malbec Terroir Uco Valley
    Altos Las Hormigas Malbec Terroir Uco Valley 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Οι δημιουργοί του ‘Λόφου των Μυρμηγκιών’ όπως σημαίνει το Altos Las Hormigas, εστιάζουν στην παραγωγή κομψών κρασιών με βάθος φρούτου, από εναλλακτικές πρακτικές που εφαρμόζονται σε αμπελώνα και οινοποιείο. Βιοδυναμική καλλιέργεια, ζύμωση με αυτόχθονες ζύμες, ελάχιστο θειώδες, ωρίμαση σε τσιμεντένιες δεξαμενές και μεγάλα δρύινα βαρέλια για το Malbec Terroir που αποτυπώνει με ακρίβεια αυτή την προσπάθεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Petalos
    Petalos 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Mencia, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    87%
    Όταν το entry level κρασί του παραγωγού έχει αυτή την ποιότητα τότε σίγουρα μιλάμε για ένα μεγάλο παραγωγό! ΟAlvaro Palacios αφού ‘κατέκτησε’ το Priorat, αποφασίζει να αναδείξει μία ακόμα περιοχή της Ισπανίας και μία ακόμα ποικιλία. Πηγαίνει στο Bierzo και μέσα σε λίγα χρόνια καταφέρνει να χαρακτηριστεί η ποικιλία Mencia ως μία από τις πιο ανερχόμενες παγκοσμίως. Αν σας αρέσουν τα Pinot Noir τότε δοκιμάστε και αυτό! Ένα εξαιρετικά ‘food-friendly’ κρασί, που θα μπορούσε να είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Κτήμα Μητραβέλα Νεμέα
    Κτήμα Μητραβέλα Νεμέα 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    Μία από τις πιο νόστιμες και πιο εκφραστικές εκφάνσεις του Αγιωργίτικου με πυκνό ώριμο κόκκινο φρούτο, κομψές τανίνες και διάρκεια. Προέρχεται από εξαιρετικής ποιότητας σταφύλια από τα ιδιόκτητα, χαμηλής στρεμματικής απόδοσης, αμπέλια της οικογένειας Μητραβέλα που μετρά πάνω από 100 χρόνια παράδοσης στην Νεμέα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. MRS. - Manousakis
    MRS. - Manousakis 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευκολόπιοτο, βελούδινο και φρουτώδες ερυθρό κρασί από την Κρήτη με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας, που θα στολίσει το καθημερινό τραπέζι, θα το προσφέρουμε στο πάρτυ μας, ενώ θα συνοδεύσει και όλα τα barbeque με τους φίλους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί