Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 88

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ονειροπαγίδα - Chardonnay
    Ονειροπαγίδα - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Τη δεύτερη πιο πολυφυτεμένη ποικιλία στο κόσμο και ένα σταφύλι που από μόνο του αποτελεί brand επέλεξε ο γιατρός Βασίλης Κάνιαρης για τη λευκή του Ονειροπαγίδα. Χαλαρό, προσιτό, με φρέσκο φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα είναι τα ατού αυτού του εξαιρετικού value for money Chardonnay.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Σχινόπευκο Ρετσίνα
    Σχινόπευκο Ρετσίνα
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    8,60 €
    Εδώ η παράδοση συναντά το μοντέρνο στοιχείο και το αποτέλεσμα είναι ένα απολαυστικό καθημερινό κρασί, με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας από τον Αττικό αμπελώνα που ‘ανεβαίνει’ συνεχώς και την 4η γενιά ενός επίσης ανερχόμενου οινοποιείου. Μία, σταθερά, εξαιρετική ρετσίνα, από 100% Σαββατιανό, με πολύ όμορφα ενσωματωμένα τα στοιχεία της ρετσίνας και με πολύ ωραία έκφραση φρούτου.
  3. Ιδέα Νεμέα
    Ιδέα Νεμέα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    74%
    Η πιο φρέσκια εκδοχή του Αγιωργίτικου από το Χρήστο Μπαραφάκα, η οποία δε διαθέτει τη συμπύκνωση της κλασικής του Νεμέας, από την άλλη βέβαια ξεχειλίζει από αρώματα τραγανών κόκκινων φρούτων, φρεσκάδα και ζωηρό χαρακτήρα. Μια πολύ όμορφη και οικονομική έκφραση της πιο χαρούμενης πλευράς του Αγιωργίτικου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Σαββατιανό Μάρκου
    Σαββατιανό Μάρκου 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 7,91 € Κανονική τιμή 9,30 €
    Ολική επαναφορά για το Σαββατιανό με άλλη μια εξαιρετική ετικέτα αυτή τη φορά από τους αμπελώνες Μάρκου. Με τη τέταρτη γενιά ήδη στο τιμόνι, φρέσκια, εξαιρετικά σχεδιασμένη ετικέτα και περιεχόμενο που αναδεικνύει τον φιλικό, αρωματικό χαρακτήρα του Σαββατιανού, η ποικιλία αποδεικνύει πως διαθέτει κορυφαίο value for money ή την καλύτερη σχέση τιμής/απόλαυσης.
  5. Βόλτες Τσιμπίδη Ερυθρός
    Βόλτες Τσιμπίδη Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυρούδι, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    60%
    Φρέσκο και ευκολόπιοτο ερυθρό κρασί με ανεπανάληπτη σχέση τιμής ποιότητας. Το Μαυρούδι με το Αγιωργίτικο χαρίζουν όλα τα εξωστρεφή χαρακτηριστικά τους σε αυτό το πολύ μαλακό κρασί που θα αγαπήσουν ακόμα και αυτοί που δεν τους αρέσουν τα κόκκινα. Ιδανικό για πάρτυ, για barbeque αλλά και για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Φτέρη Τρουπή Ερυθρός
    Φτέρη Τρουπή Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Απολαυστικό και ευκολόπιοτο ερυθρό κρασί από Αγιωργίτικο, μια ποικιλία που μπορεί να μας χαρίσει κρασιά ʽπαντόςʼ καιρού και εποχής! Χυμώδες και ζουμερό, με άφθονο φρούτο και βελούδινες τανίνες, είναι φτιαγμένο για να το απολαύσουμε τα πρώτα 2-3 χρόνια της ζωής του, δίπλα σε πιάτα της μεσογειακής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Freixenet Blanco Alcohol Free
    Freixenet Blanco Alcohol Free
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Πιείτε το τώρα, 0% alc.
    Το εμβληματικό Ισπανικό οινοποιείο Freixenet, που έχει ταυτιστεί με την παραγωγή εξαιρετικών αφρώδων οίνων δημιούργησε αυτό το αφρώδες ποτό με 0 % αλκοόλ, από συμπυκνωμένο γλεύκος, ιδανικό για όσους δεν θέλουν ή δεν ‘πρέπει’ να καταναλώνουν αλκοόλ. Το ευχάριστο φρουτώδες άρωμα του, οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες και η δροσιστική του γεύση κρύβουν καλά την έλλειψη της αλκοόλης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Freixenet Rose Alcohol Free
    Freixenet Rose Alcohol Free
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Ροζέ, Πιείτε το τώρα, 0% alc.
    Αφρώδες χωρίς αλκοόλ γίνεται? Και όμως γίνεται ο οίκος Freixenet μας προτείνει μία σειρά από δύο αφρώδη προϊόντα χωρίς αλκοόλ. Το ροζέ έχει όλα αυτά τα στοιχεία που αγαπάμε στις ‘μπουρμπουλήθρες’ εκτός από το αλκοόλ! Ζωντάνια, φρούτο, δροσιά και … πίνουμε άφοβα όλοι!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. ΑΤΜΑ Λευκό
    ΑΤΜΑ Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα
    8,90 €
    Ευχάριστο, νόστιμο και φρουτώδες καθημερινό κρασί με την υπογραφή του Απόστολου Θυμιόπουλου, ενός από τους πιο ανερχόμενους οινοποιούς της Ελλάδας. Ο πρωτότυπος συνδυασμός του Ξινόμαυρου (σε λευκή οινοποίηση) με την Μαλαγουζιά φέρνει στο τραπέζι μας μία πολύ ενδιαφέρουσα και value for money πρόταση.
  10. Mountain Fish
    Mountain Fish 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    73%
    7,20 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Φρέσκο και τραγανό Αγιωργίτικο από το ορεινότερο κομμάτι της ζώνης της Νεμέας και τους αμπελώνες στο χωριό Ψάρι από όπου παίρνει και το όνομα του. Το βαρέλι απουσιάζει δίνοντας ένα ελαφρύ, δροσιστικό ερυθρό κρασί με χαρακτήρα κόκκινων φρούτων όπως μύρτιλα και πετροκέρασο. Η έμφαση στη φρεσκάδα και το φρούτο και όχι στην πολυπλοκότητα.
  11. Γένεσις Ερυθρό
    Γένεσις Ερυθρό 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13,2% alc.
    Βαθμολογία:
    47%
    Το χρώμα του είναι ρουμπινί μέτριας έντασης. Στην μύτη διακρίνουμε εύκολα αρώματα κόκκινων φρούτων, ντομάτας, βανίλιας και λουλουδιών μαζί με κάποιες νύξεις μπαχαρικών. Στο στόμα το κρασί είναι ευγενικό και μετρίου σώματος, με αισθητή οξύτητα και ευχάριστη σοκολατένια επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. Κτήμα Μουσών - 9 Ροζέ
    Κτήμα Μουσών - 9 Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Μούχταρο, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    8,60 €
    Το κοσμοπολίτικο Syrah συναντά την σπάνια ερυθρή ποικιλία της Κοιλάδας των Μουσών, Μούχταρο, σε μία πολύ γοητευτική και value for money ροζέ έκφραση. Τα ευχάριστα αρώματα σκούρων φρούτων που κυριαρχούν σε συνδυασμό με την ζωντάνια και τη λιγουρευτική γεύση το καθιστούν ιδανικό κρασί για όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές του χρόνου.
  13. Μεθέα Λευκός
    Μεθέα Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    8,00 €
    Ότι περιμένεις από το καθημερινό σου κρασί βρίσκεται σε ένα ποτήρι Μεθέα… Καλοφτιαγμένο, αρωματικό, ευχάριστο, δροσιστικό, ένα κρασί που παρέχει εξαιρετικό value for money. Αν το πίναμε έχοντας μπροστά μας και τη θέα στη θάλασσα που προσφέρει το οινοποιείο του Κωνσταντίνου Βρυνιώτη στα Γιάλτρα της Αιδηψού δεν θα ζητούσαμε τίποτα παραπάνω…
  14. Ορεινό Eρυθρό
    Ορεινό Eρυθρό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Για όσους τα πολύπλοκα, αλκοολικά, ερυθρά κρασιά είναι ‘κουραστικά’, το Ορεινό του Σπυρόπουλου θα ενθουσιάσει με το σχετικά ελαφρύ του σώμα και τον ευχάριστο φρουτώδη χαρακτήρα. Σε αυτό το κρασί η εποχή του χρόνου δεν παίζει ρόλο, μιας που πίνεται εύκολα τόσο το καλοκαίρι, με τις θερμοκρασίες να χτυπάνε ‘κόκκινο’, αλλά και το χειμώνα, όταν το χαρμάνι του από Syrah-Αγιωργίτικο αναλαμβάνουν να σας ‘ζεστάνουν’.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  15. Fortant de France - Cabernet Sauvignon
    Fortant de France - Cabernet Sauvignon 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Χρώμα βαθύ κόκκινο με βιολετί ανταύγειες. Έντονο, πολύπλοκο άρωμα από κόκκινα φρούτα, δέρμα και καπνό. Πιπεράτο, δυνατό κρασί με μακρυά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί