Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 215

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Τομή Ροζέ
    Τομή Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Ο Γιάννης Τρουπής και η ομάδα του μας δίνει, ίσως, το καλύτερο ροζέ κρασί από 100% Μοσχοφίλερο. Μια άκρως γοητευτική εκδοχή αυτής της ερυθρωπής ποικιλίας, με αναπάντεχα γεμάτο σώμα και τριανταφυλλένιο προφίλ, που θα μας κάνει να θέλουμε κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Ακακίες
    Ακακίες 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Περίτρανο παράδειγμα της ομορφιάς του ροζέ κρασιού από την προνομιούχα οινοπαραγωγική ζώνη του Αμυνταίου. Το Ξινόμαυρο βγάζει όλη τη δροσιστική του οξύτητα, αλλά και τον πλούτο των αρωμάτων των άγριων φρούτων και της ντομάτας, για να δώσει ένα από τα πολύ αγαπημένα Ελληνικά ροζέ. Μια υποψία τανινών το βοηθάει να συνοδεύσει ελαφριά πιάτα με κρέας, καθώς και κοκκινιστά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Τέχνη Αλυπίας - Ροζέ
    Τέχνη Αλυπίας - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Merlot, Nebbiolo, Sangiovese, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    84%
    Από εκείνα τα κρασιά που δικαιολογημένα δε βγάζουν μια ολόκληρη τη χρονιά λόγω ζήτησης, και παράγεται από έναν ιδιόρρυθμο συνδυασμό ποικιλιών που του χαρίζουν αρώματα κόκκινων φρούτων σε μια ώριμη-«γλυκιά» εκδοχή τους. Μια υποψία γλύκας στο στόμα σε συνδυασμό με δροσιστική οξύτητα και μακρά φρουτώδη επίγευση το κάνουν ακαταμάχητο μόνο του ή σε συνδυασμό με μια νόστιμη μακαρονάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. Granatus
    Granatus 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    90%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο Βασίλης Παπαγιαννάκος είναι ο παραγωγός που άλλαξε την ‘ρότα’ ενός ταλαιπωρημένου αμπελώνα, αυτού της Αττικής. Η περιοχή έχει ανακτήσει την φήμη της και συγκαταλέγεται πια, στις σπουδαιότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας. Το αποδεικνύει άλλωστε και αυτό το μοντέρνο, ζουμερό και ευωδιαστό ροζέ κρασί!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Lush Blush
    Lush Blush 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Vermentino, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.

    Μοναδικό ροζέ κρασί από την Côtes de Provence που σε ταξιδεύει στα μαγικά τοπία της Πραβηγκίας με κάθε γουλιά. Το Lush Blush είναι ένα ροζέ με ελαφριά και αναζωογονητική αίσθηση. Κομψό και πολυτελές, με καλή ένταση φρούτου και ισορροπία, ιδανικό ως απεριτίφ και πλάι σε μεσογειακά πιάτα.

    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Μυλωνάς  Μαλαγουζιά - Μανδηλαριά
    Μυλωνάς Μαλαγουζιά - Μανδηλαριά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαλαγουζιά, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    77%
    Ο μοναδικός συνδυασμός, της λευκής Μαλαγουζιάς με την ερυθρή Μανδηλαριά βρίσκεται πίσω από ένα από τα πιο σαγηνευτικά ροζέ κρασιά του Ελληνικού αμπελώνα. Ένα κρασί που συνδυάζει τα αρώματα των λευκών και των σκούρων φρούτων, με την χαρακτηριστική φρεσκάδα και τα πικάντικα στοιχεία πολύ όμορφα. Ο Σταμάτης Μυλωνάς είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους οινοποιούς και το κρασί αυτό το αποδεικνύει περίτρανα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. IÓ Rosé
    IÓ Rosé 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Λημνιώνα, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Ελαφρύ και δροσιστικό ροζέ κρασί με φρέσκα αρώματα φρούτων και λουλουδιών ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις ώρες της ημέρας. Το Ξινόμαυρο, η Λημνιώνα και το Syrah συνδυάζονται πολύ όμορφα οδηγώντας σε ευχάριστα αρώματα και απολαυστική γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. ΜΜ - Ροζέ
    ΜΜ - Ροζέ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Πιείτε το τώρα
    Ειδική Τιμή 10,03 € Κανονική τιμή 11,80 €
    Δύο εξαιρετικές ερυθρές Αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες, το Μαυροτράγανο και η Μανδηλαριά, συνδυάζονται πολύ όμορφα σε ένα ροζέ κρασί γεμάτο ζωντάνια και φρουτένια αρώματα. Το Σαντορινιό terroir προικίζει το κρασί με ορυκτότητα και ζωηρή οξύτητα και το φέρνει δίπλα σε πολλά διαφορετικά εδέσματα της μεσογειακής κουζίνας.
  9. Dune
    Dune 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα
    Το λευκό Ασύρτικο συναντάει το ερυθρό Syrah σε ένα πρωτότυπο ροζέ blend με πολύ φρεσκάδα, νεύρο και άφθονα αρώματα και γεύσεις σκούρων φρούτων. Ένα κρασί που συνοδεύει ευχάριστα ευρεία γκάμα φαγητών από πολλές κουζίνες του κόσμου ενώ πίνεται ιδανικά και σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Ακακίες Sparkling
    Ακακίες Sparkling 2023
     
    Ημίξηρος, Αφρώδης, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 11,5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ακόμα μία εξαιρετική ‘ερμηνεία’ του Ξινόμαυρου από το σπουδαίο οινοποιείο του Κυρ-Γιάννη που αναδεικνύει όλα τα διαφορετικά ‘πρόσωπα’ της πολυδυναμικής ποικιλίας. Παιχνιδιάρικο, ζωηρό, με ‘εορταστική’ διάθεση ροζέ αφρώδες κρασί και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Κερασένιο χρώμα, επίμονες φυσαλίδες, χαρακτήρας κόκκινων φρούτων, φρεσκάδα και off dry χαρακτήρας που σίγουρα θα σας αποπλανήσουν.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Cuvee Rose Brut
    Cuvee Rose Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Λημνιώνα, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Ελαφρύ ροζέ χρώμα και μεσαίας αρωματικής έντασης μύτη, στην οποία συνδυάζεται το κόκκινο φρούτο του Ξινόμαυρου με αρώματα τοστ και μπριός, απόρροια της παραμονής του κρασιού με τις οινολάσπες στη φιάλη για μερικούς μήνες. Ζωηρό το στόμα, χωρίς τη νευρικότητα του λευκού brut Karanika, αλλά με την οξύτητα να ισορροπεί θαυμάσια το dosage(το μίγμα που προσδίδει τη τελική γλυκύτητα στα αφρώδη κατά τη παραδοσιακή μέθοδο)... Ο αφρισμός παρατεταμένος σε διάρκεια και κρεμώδης ενισχύει τη ποιοτική αίσθηση που δίνει το κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Ροζέ
    Κτήμα Βιβλία Χώρα - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,30 €
    Ένα όμορφο και ιδιαίτερα δημοφιλές ροζέ. Προκύπτει από την ποικιλία Syrah, γι' αυτό και χαρακτηρίζεται από πικάντικα αρώματα σε μύτη και στόμα. Πρόκειται για ένα ροζέ φαγητού με μεγάλη γκάμα γευστικών συνδυασμών.
  13. Αμυγδαλιές Ροζέ
    Αμυγδαλιές Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Ένα από τα δημοφιλέστερα και ποιοτικότερα Ελληνικά ροζέ. Θα σας εντυπωσιάσει το χρώμα του, η ζωντάνια του, η αρωματικότητά του, και πάνω από όλα το τέλειο ταίριασμα με όλα τα πιάτα στο τραπέζι σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Εκατό
    Εκατό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Θαυμάσια και πολύ ιδιαίτερη έκφραση του Μοσχοφίλερου που ανεβάζει την ποικιλία πολλά επίπεδα. 100 είναι οι ημέρες είναι αφήνονται τα στέμφυλα να έρθουν σε επαφή με το μούστο, δίνοντας ένα σχεδόν κόκκινο κρασί με έντονα αρώματα ροδοπέταλων και μαρμελάδας και απαλές τανίνες. Η πολύπλοκη δομή του το καθιστά ιδανικό για να συνοδεύσει και πιάτα που παραδοσιακά ταιριάζουν με ερυθρά κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Κανένας - Ροζέ
    Κανένας - Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Μαυρούδι, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ροζέ κρασί με μεγάλο αρωματικό βάθος. Πολύπλοκο στη μύτη, αρκετά στιβαρό στο στόμα. Είναι ροζέ φαγητού με όμορφη διάρκεια και καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί