Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

5 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Anarch Aσύρτικο
    Anarch Aσύρτικο 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    75%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Η Hetero, που δημιουργήθηκε από την Μαρία Ταμιωλάκη και τον Δημήτρη Μανσόλα, περιγράφει την προσπάθεια της σαν ‘Gypsy Winemaking’, δηλαδή παράγει κρασιά σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας που έχουν επιλεχθεί για την μοναδικότητα και την οινοποιητική τους αξία. Εδώ έχουμε ένα εκπληκτικό Ασύρτικο από αμπελώνες που καλλιεργούνται βιολογικά στην Δομοκό, που ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες, παραμένει για 5 μήνες με τις οινολάσπες του με το 50% του κρασιού να μπαίνει σε δρύινα βαρέλια 2ης χρήσης. Συνδυάζει πολύ όμορφα την αυστηρότητα της ποικιλίας με τα πιο φιλικά χαρακτηριστικά όταν καλλιεργείται εκτός της Σαντορίνης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. /
    Θαλασσίτης (Βυθισμένος) 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    212,80 €
    Ένα αγαπημένο και ιδιαίτερα επιτυχημένο brand στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Θαλασσίτης είναι ένα κρασί με μακρά και επιτυχημένη πορεία, που συνδυάζει τέλεια την τυπικότητα και την αυθεντικότητα του Ασύρτικου της Σαντορίνης με τον μοντέρνο χαρακτήρα ενός κρασιού με διεθνές προφίλ.
  3. Salto Wild Yeast 2019
    Salto Wild Yeast 2019 2019 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Η νέα σοδειά αναμένεται τον Ιούνιο
    Μία εξερεύνηση των δυνατοτήτων του Μοσχοφίλερου και ένα Saltο προς τα εμπρός για τo πως μια γηγενής ποικιλία μπορεί να ιδωθεί μέσα από σύγχρονη ‘ματιά’, αποτελεί η προσπάθεια αυτή του Γιώργου Σκούρα. Ζύμωση με απομονωμένες στο εργαστήριο ‘άγριες’ ζύμες, υπέροχα εκφρασμένος ανθικός, ποικιλιακός χαρακτήρας και πολυπλοκότητα στην οποία η ποικιλία δεν μας έχει συνηθίσει, ανεβάζουν τον πήχη πολύ ψηλά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Cuvee Evdemon
    Cuvee Evdemon 2019 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες
    Σπάνιο κρασί από το Κτήμα Αργυρού που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες Ασύρτικου ηλικίας άνω των 150 ετών που καλλιεργούνται στην περιοχή του Πύργου σύμφωνα με τις αρχές τις βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι ελάχιστες φιάλες ‘κυκλοφορούν’ έχοντας ωριμάσει για μερικά χρόνια στο οινοποιείο. Το 25% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο ποσοστό για τουλάχιστον 30 μήνες πάνω στις οινολάσπες του. Ένα κρασί με εξαιρετική δομή και τεράστια δυνατότητα εξέλιξης που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το Ασύρτικο της Σαντορίνης.
  5. Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι
    Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες
    Εκπληκτική έκφραση Σαντορίνης, όπου το άρωμα της αν και είναι αρκετά φρέσκο ακόμα, είναι ταυτόχρονα κομψό και πολύπλοκο, με φρέσκα εσπεριδοειδή, φλούδα εσπεριδοειδών, ώριμα λευκόσαρκα φρούτα αλλά και αρώματα που θυμίζουν πέτρα και προδίδουν το terroir. Η γεύση της είναι πλούσια, με την χαρακτηριστική κοφτερή οξύτητα και μακρά επίγευση όπου αφήνει μια όμορφη αίσθηση αλμύρας.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί