Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

5 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Vinsanto της Γαίας 20 Years Special Edition
    Vinsanto της Γαίας 20 Years Special Edition
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 11.5% alc.
    74,40 €
    Επετειακό Vinsanto από το Κτήμα Γαίας παλαιωμένο για 20 χρόνια σε βαρέλιας 4ης χρήσης ή και παλαιότερα
  2. Vinsanto της Γαίας 8 Years
    Vinsanto της Γαίας 8 Years
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 11.5% alc.
    50,80 €
    Εξαιρετικό vinsanto από το Κτήμα Γαίας παλαιωμένο για 8 χρόνια σε βαρέλιας 4ης χρήσης ή και παλαιότερα.
  3. Vinsanto Γαβαλά
    Vinsanto Γαβαλά 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 10% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    Το Ασύρτικο συμπληρώνεται με λίγο Αθήρι και Αηδάνι, τα σταφύλια λιάζονται για 10-15 ημέρες κάτω από τον καυτό ήλιο της Σαντορίνης, ‘πατιούνται’ μεσημεριανές ώρες για να βγάλουν πιο εύκολα τον συμπυκνωμένο, σε σάκχαρα, χυμό και στην συνέχεια ζυμώνει για αρκετούς μήνες πριν οδηγηθεί στα μεγάλα παλαιά ξύλινα βαρέλια για να παλαιώσει. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεμυαλιστικό γλυκό κρασί με γεύση και αρώματα που μένουν αξέχαστα για μήνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Απηλιώτης Mezzo
    Απηλιώτης Mezzo 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Επιδέχεται Παλαίωση, 9% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    Η ερυθρή Μανδηλαριά του Αιγαίου, στα χέρια του Πάρη Σιγάλα μεταμορφώνεται σε ένα πληθωρικό, ασυνήθιστο ερυθρό γλυκό κρασί. Εξελιγμένη γεύση, πλούσιο σώμα και μεγάλη διάρκεια δίνουν στον Απηλιώτη μια διαφορετική διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κτήμα Αργυρού - Vinsanto Late Release
    Κτήμα Αργυρού - Vinsanto Late Release 2002
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    74,40 €
    1ο σε βαθμολογία κρασί (98/100) ανάμεσα στα 18.093 του Διαγωνισμού Decanter 2021! Ένα από τα σπουδαιότερα γλυκά κρασιά, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλης της Ευρώπης. Ένα Vinsanto που έχει παλαιώσει για τουλάχιστον 16 χρόνια στα κελάρια του Κτήματος Αργυρού στην Σαντορίνη με ασύλληπτη πολυπλοκότητα και πολύ όμορφα ισορροπημένη γλύκα που προέρχεται από αμπέλια ηλικίας μεγαλύτερης των 200 ετών. Αξίζει κάθε ευρώ που θα ξοδέψετε για να το αποκτήσετε!
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί