Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 76

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι
    Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες
    Εκπληκτική έκφραση Σαντορίνης, όπου το άρωμα της αν και είναι αρκετά φρέσκο ακόμα, είναι ταυτόχρονα κομψό και πολύπλοκο, με φρέσκα εσπεριδοειδή, φλούδα εσπεριδοειδών, ώριμα λευκόσαρκα φρούτα αλλά και αρώματα που θυμίζουν πέτρα και προδίδουν το terroir. Η γεύση της είναι πλούσια, με την χαρακτηριστική κοφτερή οξύτητα και μακρά επίγευση όπου αφήνει μια όμορφη αίσθηση αλμύρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Τρια Αμπέλια
    Τρια Αμπέλια 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    70,70 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Αυτό είναι το πρώτο κρασί από το νέο εγχείρημα της πιο εμβληματικής προσωπικότητας της Σαντορίνης, του Πάρι Σιγάλα. Ένα Ασύρτικο ασύλληπτης καθαρότητας και πολυπλοκότητας, με λιπαρότητα που εκπλήσσει, ορυκτότητα και λεμονάτα στοιχεία και μία υπέροχα αλμυρή επίγευση. Κορυφαίος συνδυασμός δύναμης και κομψότητας!
  3. Χατζηδάκη - Αηδάνι
    Χατζηδάκη - Αηδάνι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα ενδιαφέρον εξελιγμένο λευκό κρασί, φτιαγμένο με μεράκι και έμπνευση από τον Χαρίδημο Χατζηδάκη. Είναι εξελιγμένο στο μάτι (χρυσοκίτρινο χρώμα) και τη μύτη, με έντονα φυτικά αρωματικά στοιχεία, αλλά και πλούσιο σώμα και τονισμένη οξύτητα στο στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Vinsanto
    Χατζηδάκη - Vinsanto 2013
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 9.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ο Χαρίδημος Χατζηδάκης αναμφισβήτητα άφησε το στίγμα του στην Σαντορίνη, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάδειξη της ως μία πολύ σπουδαία οινοπαραγωγική περιοχή. Το Vinsanto του οινοποιείου είναι ένα εξαιρετικό γλυκό κρασί περιορισμένης παραγωγής με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Το λιάσιμο των σταφυλιών και η προσεκτική οινοποίηση με βάση την παράδοση δίνουν extra γευστικούς πόντους σε ένα κρασί που δε σταματά να σαρώνει τα βραβεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Σαντορίνη Αργυρού Magnum
    Σαντορίνη Αργυρού Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    71,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Κτήμα Αργυρού είναι ένα από τα κορυφαία της Σαντορίνης, με παράδοση αιώνα στην καλλιέργεια και οινοποίηση του Ασύρτικου. Το Ασύρτικο του Αργυρού είναι μια "ήρεμη" δύναμη ανάμεσα στα ασύρτικα του νησιού, με εξαιρετική ισορροπία και μια εντυπωσιακή αλλά και εξαιρετικά ευχάριστη οξύτητα που σαν επίγευση δεν λέει να τελειώσει. Πολλά και εντυπωσιακά τα βραβεία του, και η αναγνώρισή του στο εξωτερικό, υπόσχονται μια θαυμαστή πορεία στην προσπάθεια για εντονώτερη εξωστρέφεια του κτήματος.
  6. Atlantis - Ροζέ
    Atlantis - Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ασύρτικο, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα ευχάριστο καθημερινό ροζέ από έναν εκ των κορυφαίων οινοποιείων της Σαντορίνης. Μία όμορφη πρόταση ποιοτικού κρασί που μας κάνει πρόθυμα συντροφιά σε κάθε στιγμή, φτιαγμένο από ένα πολύ σπάνιο συνδυασμό ποικιλιών, αυτόν του Ασύρτικου και της Μανδηλαριάς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Σιγάλας - Ασύρτικο Αθήρι
    Σιγάλας - Ασύρτικο Αθήρι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αθήρι, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    22,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Ασύρτικο χαρίζει το χαρακτήρα και το νεύρο και το Αθήρι συμπληρώνει αρωματικά το σύνολο. Το ΑΑ είναι μία εξαιρετικά value for money ΠΟΠ Σαντορίνη που είναι έτοιμη να την απολαύσεις τώρα, χωρίς να περιμένεις πολύ. Δροσιστική οξύτητα και παλέτα από εσπεριδοειδή έτοιμη να συνδυαστεί με θαλασσινά, όστρακα και ψάρια.
  8. Σαντορίνη Grande Reserve
    Σαντορίνη Grande Reserve 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.0% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    30,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Βαρελάτη Σαντορίνη που προορίζεται για μεγάλες ψαροφαγίες στα κάρβουνα. Η υπερώριμη αίσθηση του φρούτου και η έντονη παρουσία του βαρελιού ισορροπούν με την εκρηκτική οξύτητα του κρασιού. Ξεχάστε το για μερικά χρόνια στην κάβα σας, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο.
  9. Σαντορίνη Νυχτέρι
    Σαντορίνη Νυχτέρι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    27,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Καλοφτιαγμένο Νυχτέρι της Santo Wines που θα εκτιμήσουν οι φίλοι του πληθωρικού αυτού στυλ κρασιών. Η ποιότητα αλλά και η τυπικότητα του κρασιού αυτού δεν πέρασε απαρατήρητη από την ομάδα των ειδικών του κορυφαίου περιοδικού κρασιού Decanter που εκφράστηκε για αυτό με τα κολακευτικότερα λόγια!
  10. Vinsanto Santo Wines
    Vinsanto Santo Wines 2020
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 11.4% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    30,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Τα Vinsanto, δικαίως έχουν κατακτήσει μία θέση στα καλύτερα γλυκά κρασιά του κόσμου. Και αυτό εδώ από τον συνεταιρισμό του νησιού έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Πολυπλοκότητα, ένταση, ισορροπημένη γλύκα και τεράστια δυνατότητα παλαίωσης σε ένα κρασί που θα αναδείξει οποιοδήποτε γλυκό επιδόρπιο βρεθεί στο πλάι του.
  11. Santo Αφρώδης Λευκός
    Santo Αφρώδης Λευκός
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.3% alc.
    29,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Ασύρτικο της Σαντορίνης σε μία υπέροχη αφρώδη εκδοχή που γοητεύει με την τραγανή οξύτητα, τις κομψές φυσαλίδες, τα λεμονάτα αρώματα και την μπισκοτένια επίγευση. Ένα πολύπλευρο αφρώδες κρασί που φανερώνει μία ακόμα πτυχή του Ασύρτικου. Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά μπορεί να συνοδεύσει πολλά εκλεκτά πιάτα της μεσογειακής – και όχι μόνο- κουζίνας!
  12. Cuvee Evdemon
    Cuvee Evdemon 2019 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες
    Σπάνιο κρασί από το Κτήμα Αργυρού που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες Ασύρτικου ηλικίας άνω των 150 ετών που καλλιεργούνται στην περιοχή του Πύργου σύμφωνα με τις αρχές τις βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι ελάχιστες φιάλες ‘κυκλοφορούν’ έχοντας ωριμάσει για μερικά χρόνια στο οινοποιείο. Το 25% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο ποσοστό για τουλάχιστον 30 μήνες πάνω στις οινολάσπες του. Ένα κρασί με εξαιρετική δομή και τεράστια δυνατότητα εξέλιξης που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το Ασύρτικο της Σαντορίνης.
  13.  Σαντορίνη Γηγενείς Ζύμες
    Σαντορίνη Γηγενείς Ζύμες 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    40,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η χρήση γηγενών ζυμών εκτοξεύει την πολυπλοκότητα του νέου Ασύρτικου από το κτήμα Γαβαλά, αφήνοντας να εκφραστούν ολοκάθαρα τα χαρακτηριστικά της Θηραϊκής γης. Ορυκτότητα και οξύτητα στο Θεό, από δίπλα φρούτο μεσαίας έντασης το οποίο κινείται στην παλέτα των εσπεριδοειδών και στόμα δομημένο όπως θα περιμέναμε από μια αυστηρή Σαντορίνη που πίνεται τώρα αλλά και σε βάθος χρόνου.
  14. Vinsanto Γαβαλά
    Vinsanto Γαβαλά 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 10% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    40,80 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Ασύρτικο συμπληρώνεται με λίγο Αθήρι και Αηδάνι, τα σταφύλια λιάζονται για 10-15 ημέρες κάτω από τον καυτό ήλιο της Σαντορίνης, ‘πατιούνται’ μεσημεριανές ώρες για να βγάλουν πιο εύκολα τον συμπυκνωμένο, σε σάκχαρα, χυμό και στην συνέχεια ζυμώνει για αρκετούς μήνες πριν οδηγηθεί στα μεγάλα παλαιά ξύλινα βαρέλια για να παλαιώσει. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεμυαλιστικό γλυκό κρασί με γεύση και αρώματα που μένουν αξέχαστα για μήνες.
  15. Σιγάλας - Σαντορίνη Βαρέλι
    Σιγάλας - Σαντορίνη Βαρέλι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    43,40 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα λευκό κρασί φτιαγμένο για το καλοκαιρινό Ελληνικό τραπέζι. Η λεμονάτη μεταλλικότητα του Ασύρτικου αποκτά καπνιστές νότες από το δρύινο βαρέλι και απογειώνει κάθε καλοκαιρινό θαλασσινό έδεσμα που ψήνεται στα κάρβουνα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί