Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ασυρτικο Ρούβαλη
    Ασυρτικο Ρούβαλη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Το Ασύρτικο γενικότερα δεν χρειάζεται συστάσεις πια, έχει κατακλύσει όλον τον Ελληνικό αμπελώνα! Πρέπει όμως να σας συστήσουμε ένα Ασύρτικο από το μοναδικό terroir της Αιγιαλείας από αμπελώνες σε υψόμετρο 750 – 900 μέτρων και την ταλαντούχα Θεοδώρα Ρούβαλη. Ένα εκπληκτικό κρασί που συνδυάζει τόσο τα αυστηρά χαρακτηριστικά του σταφυλιού όσο και τα γοητευτικά και γεμάτα φρεσκάδα αρώματα που ευνοούνται από το υψηλό υψόμετρο και την επίδραση της θάλασσας. Είναι μία έκφραση της ποικιλίας που πρέπει να απολαύσουν οι θαυμαστές του Ασύρτικου αλλά και αυτοί που δεν το αγαπάνε ιδιαίτερα γιατί θα αλλάξουν γνώμη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Φραγκοσυκιά
    Φραγκοσυκιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Franc, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Πολύ κομψό και νόστιμο ροζέ κρασί από μια πρωτότυπη ποικιλιακή σύνθεση, αυτή του ορεινού Ροδίτη με το Cabernet Franc, που παίρνει το όνομα του από την τοποθεσία Φραγκοσυκιά όπου βρίσκεται η πατροπαράδοτη αγρoικία της οικογένειας Ρούβαλη. Το φρούτο που προέρχεται από αμπελώνες σε υψόμετρο 750 – 900 μέτρων αλλά και η παραμονή για 3 μήνες με τις οινολάσπες του οδηγούν ένα ιδιαίτερα εκφραστικό και νόστιμο κρασί που θα αναδείξει πολλά πιάτα της Ελληνικής αλλά και της διεθνούς κουζίνας
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Λευκό Λινό - Riesling
    Λευκό Λινό - Riesling 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    19,80 €
    Πήρε το όνομά του από τις μικρές ασβεστωμένες αγροικίες, σημεία στίξης του αμπελουργικού τοπίου και την ποικιλία του από το Ρήνο. Η χαρισματική Θεοδώρα Ρούβαλη υπογράφει ένα υπέροχο Riesling απογειώνοντας την ποικιλία στο terroir της Αιγιάλειας. Τα τυπικά ‘πετρόλ’ και η αναμενόμενη ορυκτότητα είναι μόνο μερικές από τις χάρες του.
  4. Τσιγκέλω
    Τσιγκέλω 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    Η Θεοδώρα Ρούβαλη, δεύτερη γενιά του οινοποιείου Ρούβαλη έχει αναλάβει τα ηνία και δημιουργεί υπέροχα κρασιά με προσήλωση στην ανάδειξη του terroir της Αιγιαλείας. Τσιγκέλω ονομάζεται ο ποιοτικότερος κλώνος της Μαυροδάφνης και εδώ έχουμε μία εξαιρετική ξηρή έκφραση της ποικιλίας από αμπελώνες σε υψόμετρο 650 μέτρων. Το κρασί που ωρίμασε για μερικούς μήνες σε πήλινους χειροποίητους αμφορείς, διακρίνεται για την φρεσκάδα, την καθαρότητα του φρούτου και τις ευγενικές τανίνες. Είναι ερυθρό κρασί που μπορεί να άνετα να συνοδεύσει και πιάτα ψαριών.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί