Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 993

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Semeli Μαντινεία
    Semeli Μαντινεία 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 10,12 € Κανονική τιμή 11,90 €
    To Μοσχοφίλερο είναι μία πολύ γοητευτική ποικιλία με γεύσεις και αρώματα που δύσκολα τους αντιστέκεται κανείς. Το Μοσχοφίλερο της Σεμέλης είναι ένα ιδιαίτερα ποιοτικό παράδειγμα για τους φίλους της ποικιλίας και όχι μόνο. Ένα λευκό κρασί για όλες τις ώρες και κάθε περίσταση, για χειμώνα ή καλοκαίρι, για θάλασσα ή βουνό, για πάρτι ή για εκλεπτυσμένα γεύματα!
  2. Karipidis - Chardonnay
    Karipidis - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ένα κομψό βαρελάτο Chardonnay που κυριαρχεί στην κατηγορία του. Ο όμορφος φρουτώδης αρωματικός χαρακτήρας της ποικιλίας αναδεικνύεται μέσα από την παραμονή στο βαρέλι, αποκτώντας πικάντικες και πολύπλοκες πτυχές που συναρπάζουν στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Δάκρυ του Πεύκου Ρετσίνα
    Δάκρυ του Πεύκου Ρετσίνα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Χρυσό Decanter για δεύτερη συνεχή χρονιά! Μία κορυφαία προσέγγιση στη Ρετσίνα γι' αυτούς που την αγαπούν (και τη νοσταλγούν) αλλά όχι μόνο. Πρόκειται για ένα απολαυστικό λευκό κρασί βασισμένο στο Ασύρτικο περασμένο από βαρέλι και με μία διακριτική νότα ρετσινιού. Πίνεται ευχάριστα και συνοδεύει κάθε κλασσικό Ελληνικό μεζεδάκι που θα βρεθεί στο τραπέζι σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Άλφα - Sauvignon Blanc Fume
    Κτήμα Άλφα - Sauvignon Blanc Fume 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Εδώ το Κτήμα Άλφα παραδίδει μαθήματα αριστοτεχνικής χρήσης του βαρελιού, με τα στοιχεία του ξύλου να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας οδηγώντας σε ένα μεγάλο, ´βαρελάτο´ Sauvignon Blanc από τον Ελληνικό αμπελώνα. Το κρασί που αποδεικνύει ότι η Ελλάδα μπορεί να δώσει Sauvignons παγκοσμίου κλάσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Μικρή Κιβωτός - Ροζέ
    Μικρή Κιβωτός - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    81%
    Ειδική Τιμή 9,61 € Κανονική τιμή 11,30 €
    Η Μικρή Κιβωτός γοητεύει και στη ροζέ εκδοχή της δίνοντας στο Κτήμα Λαντίδη τα εύσημα για ένα από το πιο γευστικά ροζέ της ελληνικής αγοράς. Από την Αργολίδα με αγάπη, έρχεται ένα εξαιρετικό Μοσχοφίλερο με πλούσιο ανθικό χαρακτήρα, τραγανή γουλιά και ευχάριστη επίγευση. Ιδανικό για απεριτίφ, μεζεδάκια και μεσογειακές γεύσεις.
  6. Ορειβάτης - Λευκός
    Ορειβάτης - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα
    Μία θαυμάσια έκφραση του Σαββατιανού, που παράγεται από παλαιούς αμπελώνες στην περιοχή των Πλαταιών, στους πρόποδες του Κιθαιρώνα. Έντονο ζουμερό φρούτο, κρεμώδης υφή και αρμονική οξύτητα σε ένα εκφραστικό κρασί που δίνει άλλη διάσταση σε αυτή την ταπεινή αλλά με πολλές δυνατότητες ποικιλία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Πλαγιές Γερακιών - Ερυθρός
    Πλαγιές Γερακιών - Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Μαυροκουντούρα, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    Ειδική Τιμή 21,08 € Κανονική τιμή 24,80 €
    H Μαυροκουντούρα είναι μια σπάνια Ελληνική ποικιλία με κορυφαία ποιότητα - όπως τη χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Masters of Wine της Αμερικής, Joel Butler, και ήταν αυτός που προέτρεψε τον Απόστολο Μούντριχα να ασχοληθεί συστηματικά μαζί της. Ο ταλαντούχος οινοποιός βάλθηκε να τον επιβεβαιώσει και οι ερυθρές Πλαγιές Γερακιών που δημιουργήθηκαν από αυτή είναι ένα πραγματικά σπάνιο, μεγάλο ελληνικό κρασί από την Εύβοια που έρχεται στο δικό σας ποτήρι σε πολύ περιορισμένο αριθμό φιαλών
  8. Rosato by Elena
    Rosato by Elena
     
    Ημίξηρος, Ημιαφρώδης, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Ένα ροζέ, ημίγλυκο κρασί με τόσο ζωηρές φυσαλίδες που θα το πούμε και ημιαφρώδες! Η απόλυτη δροσερή και ανάλαφρη πρόταση της Έλενας Ράπτη, που δίνει μία παιχνιδιάρικη διάσταση στο Αγιωργίτικο. Ένα κρασί για πάρτι, για την παραλία αλλά και για καλοκαιρινά ζεστά βραδάκια στο μπαλκόνι!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Ορειβάτης - Ροζέ
    Ορειβάτης - Ροζέ 2023
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Franc, Syrah, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Το Syrah και το Cabernet Franc συνδυάζονται πολύ όμορφα σε ένα απολαυστικό ροζέ κρασί με πολύ ωραίο φρουτένιο και λουλουδένιο προφίλ δημιουργώντας τέλεια νοστιμιά. Πολύπλευρο κρασί, ιδανικό για απεριτίφ ή για να συνοδεύσει σχεδόν όλα τα πιάτα της μεσογειακής και της ασιατικής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Karipidis - Sauvignon Blanc
    Karipidis - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ειδική Τιμή 12,58 € Κανονική τιμή 14,80 €
    Έντονη, εντυπωσιακή μύτη με φρουτώδη αρώματα ροδάκινου, ανανά, πεπονιού και νότες αρωμάτων χόρτου, αλλά και εσπεριδοειδών, που συμπληρώνεται από ένα γεμάτο σώμα, με ιδανική λιπαρότητα αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα οξύτητα, με μια μακρά, φρουτώδη επίγευση.
  11. Χνάρια Λευκός
    Χνάρια Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Malvasia, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Κτήμα Ράπτη από το Λεόντιο της Νεμέας, εκτός από το Αγιωργίτικο εκμεταλλεύεται με μεγάλη επιτυχία πολλές ακόμα ποικιλίες. Αποδεικνύεται από τα Χνάρια, όπου συνδυάζονται πολύ όμορφα τρεις λευκές ποικιλίες, με το Μοσχοφίλερο και την Malvasia να δίνουν εξωστρεφή χαρακτήρα και τον Ροδίτη σοβαρότητα σε ένα κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. Τσέλεπου - Μαντινεία
    Τσέλεπου - Μαντινεία 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κρασί με ευδιάκριτα αρώματα τριαντάφυλλου και περγαμόντου στη μύτη και στο στόμα, και οξύτητα που του δίνει κάποιο νεύρο και φρεσκάδα. Οι φίλοι του Μοσχοφίλερου Μαντινείας αναγνωρίζουν τη Μαντινεία Τσέλεπου σαν την "πρώτη διδάξασα" Μαντινεία, που παρά τα χρόνια στην πλάτη της διεκδικεί ακόμα θέση στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  13. Gris de Nuit
    Gris de Nuit 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    100%
    Αν πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα σε κάποια οινοποιεία για την προσφορά τους στην ανάδειξη και στην καθιέρωση του Μοσχοφίλερου, σίγουρα το Κτήμα Τσέλεπου θα είναι στην κορυφή της λίστας. Μετά τα υπέροχα λευκά Μοσχοφίλερα και τα αφρώδη, ήρθε και η σειρά της ροζέ εκδοχής της ποικιλίας. Ένα εξωστρεφές και νόστιμο κρασί, με αναπάντεχη δύναμη για την ποικιλία, που καθηλώνει!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Merlin Ροζε
    Merlin Ροζε 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Merlot, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Σε μία εποχή που η τάση είναι προς τα ροζέ κρασιά με απαλό χρώμα τύπου Προβηγκίας αλλά και κρασιά από Ελληνικές ποικιλίες, στο Κτήμα Ράπτη τολμούν να δημιουργήσουν ένα βαθύ ροζέ από Merlot. Το αποτέλεσμα τους δικαιώνει γιατί πρόκειται για ένα από τα πιο απολαυστικά και στιβαρά ροζέ που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Anosis
    Anosis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Όμορφα τυπικό λευκό κρασί από τη δημοφιλή ποικιλία Μοσχοφίλερο. Τα λουλουδάτα αρώματα στη μύτη, καθώς και οι ευχάριστες γεύσεις και η δροσιστική οξύτητα στο στόμα το καθιστούν μία όμορφη επιλογή για τους φίλους της αγαπημένης ελληνικής λευκής ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί