Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 258

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Moscato D’Asti Casarito
    Moscato D’Asti Casarito 2022
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5% alc.
    Ένα DOCG αφρώδες που θα αποτελέσει την πιο ιδανική επιλογή σας για απεριτίφ. Το λευκό Μοσχάτο χαρίζει λεπτά αρώματα λευκών λουλουδιών και φρούτων όπως το ροδάκινο και το βερίκοκο. Ένα κρασί ισορροπημένα γλυκό με δροσερή οξύτητα και επίμονη επίγευση. Με μόλις 5% vol θα πιείτε κι ένα ποτήρι παραπάνω.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Ερημίτης - Ροζέ
    Ερημίτης - Ροζέ 2021
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Μαλαγουζιά, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα
    Ένα πολύ νόστιμο ροζέ κρασί με πικάντικη γεύση και ευχάριστα αρώματα κόκκινων φρούτων που προκύπτει από έναν πολύ πρωτότυπο συνδυασμό ποικιλιών, της λευκής Μαλαγουζιάς και των ερυθρών Μανδηλαριάς και Grenache Rouge. Ταιριάζει με την ίδια ευκολία τόσο στο καθημερινό όσο και στο πιο γιορτινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Σπάνιες Γαίες, "Cara"
    Σπάνιες Γαίες, "Cara" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Μία φινετσάτη έκφραση του Sauvignon Blanc από τους ιδιόκτητους ορεινούς αμπελώνες της Στροφιλιάς στον Aσπρόκαμπο της Κορινθίας, με γοητευτικό εξωτικό άρωμα και δροσερή οξύτητα. Ένα κρασί με υποδειγματική χρήση βαρελιών ακακίας, της οποίας τα αρώματα συνοδεύουν διακριτικά τα υπέροχα φρουτώδη και φυτικά στοιχεία της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Πέρασμα
    Πέρασμα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    70%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Εκπληκτικό Σαββατιανό που ξαφνιάζει με την φρεσκάδα και τα ζωηρά αρώματα που μας θυμίζουν κρασιά από ψυχρά κλίματα, παρόλο που καλλιεργείται στο ζεστό κλίμα του Αττικού αμπελώνα. Η επιλεγμένοι αμπελώνες ηλικίας 30-50 ετών, οι χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και η λεπτομερής οινοποίηση οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα νόστιμο λευκό κρασί που μπορεί να στολίσει τόσο το καθημερινό όσο και ένα γιορτινό τραπέζι. Είναι απολαυστικό τώρα όμως είναι από τα λευκά κρασιά που θα μπορούσαν να εξελιχθούν όμορφα για 2-3 χρόνια στην φιάλη. Η σχέση τιμής ποιότητας είναι παραπάνω από εξαιρετική!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. 14-18h
    14-18h 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Το 14-18h είναι ένα ροζέ που αποδεικνύει την μεγάλη γκάμα κρασιών που μπορεί να δώσει το Αγιωργίτικο της Νεμέας. Όμορφο αλλά γεμάτο ροζέ, θέλει φαγητό και μάλιστα μεζεδάκια με κρέας που του επιτρέπουν να ξεδιπλώσει το γευστικό του ταλέντο. Σημείωση: το όνομά του (14-18h) προκύπτει από τις ώρες της εκχύλισης (δηλαδή της συνύπαρξης των στερεών και των υγρών στοιχείων του σταφυλιού στην αρχή της διαδικασίας της οινοποίησης) που απαιτούνται για να δημιουργηθεί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  6. Aristocracy
    Αμπελώνας Παπαϊωάννου - Aristocracy 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Sauvignon Blanc, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ζωηρό λευκό κρασί με πράσινα αρώματα εσπεριδοειδών και λεμονανθών και όμορφη οξύτητα. Ένα μοναδικό blend Sauvignon Blanc με το εξωτικό Gewurztraminer που έχει τη δική του φιλοσοφία και μεγαλώνει το fan club του κτήματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Gancia Moscato d'Asti
    Gancia Moscato d'Asti
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Το Gancia Moscato d’Asti είναι ένας ημίγλυκος, ημιαφρώδης οίνος, προερχόμενος από ποικιλίες 100% Moscato Bianco σταφυλιών τα οποία καλλιεργούνται στην καρδιά των λόφων “Langhe” και “Monferatto” στο Canelli της Ιταλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Ocean Θραψαθήρι
    Ocean Θραψαθήρι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Θραψαθήρι, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Είναι γνωστό ότι η Κρήτη κρύβει πολλούς οινικούς θησαυρούς! Αυτή η σπάνια έκφραση της ποικιλίας Θραψαθήρι μας κάνει να μιλάμε για ένα ακόμα κρητικό σταφύλι που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Με αυτό το πλούσιο, λιπαρό και εξωτικό κρασί η Ιδαία Οινοποιητική φέρνει στο ποτήρι μας ένα ακόμα διαμαντάκι με μοναδικό χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Cherub Rose
    Montes Cherub 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah
    Βαθμολογία:
    90%
    Ειδική Τιμή 14,11 € Κανονική τιμή 16,60 €
    Όμορφο Χιλιανό ροζέ από Syrah που κερδίζει από την πρώτη γουλιά. Ζωντανό και ευχάριστο, με γλυκά αρώματα φρέσκων φρούτων, δροσιστική οξύτητα και κάποια υποψία τανινών, είναι ροζέ ποτηριού, τυριού, μεζέ, αλλά και καλοκαιρινής κρεατοφαγίας.
  10. Cordon Negro 0.2lt
    Cordon Negro 0.2lt
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Parellada, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευχάριστο αφρώδες κρασί από γηγενείς Ισπανικές ποικιλίες, οινοποιημένες με την παραδοσιακή μέθοδο της Σαμπάνιας. Έχει λεπτά, τυπικά αρώματα και καλό αφρισμό που ξεδιψάει και δροσίζει τέλεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  11. /
    Ροζ Βότσαλο 2022
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ξεμυαλιστικό ημίγλυκο ροζέ κρασί από Grenache Rouge, με ευχάριστα αρώματα φρούτων και λουλουδιών που θα συνεπάρει το οινόφιλο κοινό όλων των ηλικιών και ειδικά όσους τους αρέσει η γλυκύτητα στο ποτήρι τους. Είναι η κατάλληλη επιλογή για το πάρτυ, για την παραλία, για το μπαλκόνι, για τα φρούτα, για τα γλυκά, για τα τυριά αλλά και για τα πικάντικα αλμυρά φαγητά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Heart
    Heart 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Η Αναστασία Φράγκου παντρεύει δύο πολύ αγαπημένες λευκές ποικιλίες, την Μαλαγουζιά με το Σαββατιανό σε ένα κρασί που δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε κάτι λιγότερο από απολαυστικό! Το ωραίο φρουτώδες και ταυτόχρονα πικάντικο προφίλ του σε συνδυασμό με την πολύ καλή σχάση τιμής ποιότητας, το καθιστούν ιδανικό κρασί για το καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Ρετσίνα Old Vines Φράγκου
    Ρετσίνα Old Vines Φράγκου
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Μία κομψή single vineyard ρετσίνα από Σαββατιανό από την Αναστασίας Φράγκου που θα σας πείσει ότι οι ‘new age’ ρετσίνες είναι σπουδαία κρασιά Τα εξωτικά φρουτώδη χαρακτηριστικά που συνδυάζονται υπέροχα με αυτά της ρετσίνας, και η πλούσια και δροσερή ταυτόχρονα γεύση θα συνοδεύσουν ιδανικά φίνα πιάτα ψαριών και λευκών κρεάτων.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Pylos Chardonnay
    Pylos Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Πλούσιο, βαρελάτο αλλά και φινετσάτο Chardonnay από την Μεσσηνία. Ιδιαίτερα γευστικό παράδειγμα της ποικιλίας με άφθονα τροπικά και λευκόσαρκα φρούτα που παρασύρουν σε εξωτικούς προορισμούς. Ένα ‘εργαλείο’ για το τραπέζι, καθώς μπορεί να συνοδεύσει με την ίδια ευκολία ένα εκλεπτυσμένο πιάτο ψαριού όσο και ένα αρνάκι στον φούρνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Semeli Elixir - Gewurztraminer
    Semeli Elixir - Gewurztraminer 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    78%
    Ευωδιαστό και πικάντικο κρασί από Gewurtzraminer, μια ποικιλία που έχει βρει πρόσφορο έδαφος στην Πελοπόννησο και μας χαρίζει ατελείωτες στιγμές απόλαυσης. Άφθονα φρούτα και λουλούδια σε ένα εξωστρεφές κρασί που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί