You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Άκρες - Λευκός 2023
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
7,80 € Φτάνει μέχρι 7,18 €Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση, σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Φρέσκα άνθη, νότες φλούδας λεμονιού, τραγανή οξύτητα, αρωματική ένταση. -
Άκρες - Ροζέ 2023
Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
7,90 € Φτάνει μέχρι 7,27 €Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση, αναστολή της μηλογαλακτικής ζύμωσης, σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Ώριμα κεράσια, φραμπουάζ, γλυκά μπαχαρικά, ροδοπέταλα, γεμάτο και πολύπλοκο στόμα. -
Salto Wild Yeast 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
13,60 € Φτάνει μέχρι 12,51 €Μία εξερεύνηση των δυνατοτήτων του Μοσχοφίλερου και ένα Saltο προς τα εμπρός για τo πως μια γηγενής ποικιλία μπορεί να ιδωθεί μέσα από σύγχρονη ‘ματιά’, αποτελεί η προσπάθεια αυτή του Γιώργου Σκούρα. Ζύμωση με απομονωμένες στο εργαστήριο ‘άγριες’ ζύμες, υπέροχα εκφρασμένος ανθικός, ποικιλιακός χαρακτήρας και πολυπλοκότητα στην οποία η ποικιλία δεν μας έχει συνηθίσει, ανεβάζουν τον πήχη πολύ ψηλά. -
Portes Μοσχοφίλερο 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
10,80 € Φτάνει μέχρι 9,94 €Ευχάριστα τυπικό λευκό κρασί από Μοσχοφίλερο για όλες τις ώρες. Ελαφρύ, αρωματικό και ευκολόπιοτο, θα σας κάνει εξαιρετική παρέα είτε βρεθείτε μόνοι σας μαζί του, είτε σε ένα πλούσιο τραπέζι φορτωμένο με του κόσμου τις λιχουδιές!... -
Salto Wild Yeast 2019 2019 (Old Vintage)
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
11,80 € Φτάνει μέχρι 10,86 €Η νέα σοδειά αναμένεται τον ΙούνιοΜία εξερεύνηση των δυνατοτήτων του Μοσχοφίλερου και ένα Saltο προς τα εμπρός για τo πως μια γηγενής ποικιλία μπορεί να ιδωθεί μέσα από σύγχρονη ‘ματιά’, αποτελεί η προσπάθεια αυτή του Γιώργου Σκούρα. Ζύμωση με απομονωμένες στο εργαστήριο ‘άγριες’ ζύμες, υπέροχα εκφρασμένος ανθικός, ποικιλιακός χαρακτήρας και πολυπλοκότητα στην οποία η ποικιλία δεν μας έχει συνηθίσει, ανεβάζουν τον πήχη πολύ ψηλά.