| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

6 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Claudia Rose 2020

     
    Βαθμολογία:
    89% of 100 10
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Syrah, Πιείτε το τώρα
    Ροζέ κρασί γεμάτο εκπλήξεις! Με χρώμα τόσο απαλό και τόσο κοντά σε αυτό των κρασιών της Προβηγκίας, αλλά και με τόσο έντονο άρωμα και γεύση από λουκούμι τριαντάφυλλο που σπάνια συναντάμε. Έκπληξη προκαλεί και η ποικιλία, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιο αρωματικό προφίλ. Μια τέτοια εμπνευσμένη πρόταση μόνο μία γυναίκα θα μπορούσε να δημιουργήσει. Παίρνει το όνομα του από το όνομα της παραγωγού, που δημιουργεί κάποια από τα καλύτερα κρασιά της Χαλκιδικής!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. CP Ερυθρός 2019

     
    Βαθμολογία:
    81% of 100 13
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.8% alc.
    CP όπως Claudia Papagianni… Στις ρίζες της, στην Αρναία Χαλκιδικής η παραγωγός έστησε μία πρότυπη οινοποιητική μονάδα και από τα αμπέλια βιολογικής καλλιέργειας παράγει μια σειρά από εξαιρετικούς οίνους. Το CP ερυθρό είναι ένα εκφραστικό ερυθρό κρασί στο οποίο ο χαρακτήρας του Ξινόμαυρου, πλαισιώνεται αρμονικά από τα αρώματα του Syrah και του Cabernet Sauvignon
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. CP Λευκός 2019

     
    Βαθμολογία:
    75% of 100 8
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.2% alc.
    Πρωτότυπο χαρμάνι από Viognier και Ασύρτικο, τα οποία ‘δένουν’ εξαιρετικά, με το Viognier να προσφέρει αρωματικά στοιχεία και το Ασύρτικο να αποτελεί την περίφημη ‘ραχοκοκαλιά’ του συγκεκριμένου κρασιού. Το CP είναι ένα ολοκληρωμένο κρασί το οποίο παράλληλα με τον αρωματικό του χαρακτήρα, διαθέτει δροσιστική οξύτητα και ‘ένταση’ στο στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Alexandra 2020

     
    Βαθμολογία:
    83% of 100 39
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Η Claudia Papagianni ‘δαμάζει’ τον ιδιότροπο χαρακτήρα που επιδεικνύει η Μαλαγουζιά στο αμπέλι και καταφέρνει με την ‘Αλεξάνδρα’ να φέρει στο προσκήνιο την αρωματική διάσταση της ποικιλίας που την κάνει τόσο ελκυστική στον σύγχρονο καταναλωτή. Η ‘διαύγεια’ φρούτου, η υπέροχη ανθικότητα και η φρεσκάδα αυτής της Μαλαγουζιάς, αποτελούν σπουδαία ‘συντροφιά’ σε αυτόν που την καταναλώνει τόσο κοντά όσο και μακριά από το τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κτήμα Claudia Papayianni Ερυθρός 2016

     
    Βαθμολογία:
    60% of 100 9
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,4% alc.
    Το ‘πικάντικο’ Syrah, το ‘ζουμερό’ Merlot και λίγο από το δικό μας ‘άγριο’ Ξινόμαυρο, αποτελούν το χαρμάνι του Claudia Papagianni ερυθρό. Το αποτέλεσμα είναι πληθωρικό, και πολύπλοκο διαθέτοντας όμως ταυτόχρονα ‘φινέτσα’. Ένα κρασί το οποίο θα σταθεί ιδανικά δίπλα σε διάφορα είδη κρέατος και τεχνικές μαγειρέματος τους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Κτήμα Claudia Papayianni Λευκός 2016

     
    Βαθμολογία:
    61% of 100 7
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.6% alc.
    Το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Chardonnay αποτελεί την ‘ισχυρή’ βάση για το κρασί αυτό. Για να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα προστίθεται μία αρωματική ‘πινελιά’ (Μαλαγουζιά) και περισσότερη ένταση (Ασύρτικο). Το εξαιρετικό αποτέλεσμα ‘δικαιώνει’ την παραγωγό που επέλεξε να δώσει το όνομα της σε αυτό το κρασί. Τυχαίο; Δεν το νομίζουμε…
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

6 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Κρασι