Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 136-150 από 1618

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μπουτάρης - Αγιωργίτικο
    Μπουτάρης - Αγιωργίτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Πολύ καλή έκφραση της τυπικής Νεμέας για το καθημερινό τραπέζι: Όμορφο, ρουμπινί χρώμα, πλούσια αρώματα τυπικά του Αγιωργίτικου, ευχάριστη και φρουτώδης επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Άσπρος Λαγός Βιδιανό
    Άσπρος Λαγός Βιδιανό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Πολύ ωραίο χρυσαφί χρώμα, με κιτρινοπράσινες ανταύγειες. Πολύπλοκα αρώματα πυρηνόκαρπων και τροπικών φρούτων, λευκών λουλουδιών και βοτάνων σε φόντο βανίλιας, βουτύρου και ξηρών καρπών. Πλούσια γεύση η οποία με λίγη ακόμα παλαίωση στη φιάλη παίρνει ελαιώδη χαρακτηριστικά, αναπτύσσει ένα πυκνό βερικοκένιο χαρακτήρα που μοσχομυρίζει υψηλή κλάση. Στη γεύση του κρασιού διακρίνεται και ένα σαγηνευτικό υπόβαθρο ορυκτών. Επίγευση μακράς διαρκείας, απολαυστική και σε τόνους βερίκοκου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Ωδή Πανός
    Ωδή Πανός 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Επιδέχεται Παλαίωση, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Δημοφιλές αφρώδες κρασί που συνδυάζει τα κομψά ανθικά αρώματα του Μοσχοφίλερου με την δροσιστική φρεσκάδα των φυσαλίδων της αφρώδους οινοποίησης. Μία ευγενική (και οικονομική) εναλλακτική της Σαμπάνιας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Harlan Estate
    Harlan Estate 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    1.751,90 €
    H ετικέτα που φέρει και το όνομα του κτήματος είναι αυτή που δημιούργησε τον θρύλο του οινοποιού H. William Harlan. Εμπνευσμένος από τους Μπορντωλέζους, όραμα του ήταν η δημιουργία ενός οίνου πρώτης κλάσης ή όπως λένε οι Γάλλοι “Premier Grand Cru Classé” από το Oakville της κοιλάδας Napa. Άφησε τα πεδινά και φύτεψε με υψηλή πυκνότητα στα φτωχά, ρηχά εδάφη των πλαγιών. Οι αμπελώνες δημιουργούν ένα μωσαϊκό εναλλαγής με τα δάση της άγριας φύσης της περιοχής και καλλιεργούνται με βιολογικές και βιοδυναμικές πρακτικές καθώς είναι ο μόνος τρόπος διατήρησης της γης, επιτρέποντας της να εξελιχθεί προς το πλήρες δυναμικό της. Η απίστευτη λεπτομέρεια δίνεται σε κάθε βήμα, από την φύτευση και την καλλιέργεια μέχρι την οινοποίηση και την εμφιάλωση, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε αμπελοτεμαχίου και της κάθε χρονιάς. Για αυτόν, η έννοια terroir δεν περικλύει μόνο το κλίμα και το έδαφος, αλλά και τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο ανθρώπινος παράγοντας με μόχθο για την βέλτιστη έκφρασή του.
  5. Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά Magnum
    Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Δεύτερο σε πωλήσεις κρασί του 2020 και Πρώτο του 2019! Μια από τις καλύτερες Μαλαγουζιές, σταθερά στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων του House of Wine. Η Μαλαγουζιά του κτήματος Άλφα χάρη στην εξαιρετική ισορροπία της και τα απολαυστικά της αρώματα είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για κρασί φαγητού όσο και για να το απολαύσετε μόνο του σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Synastry Sauvignon Blanc
    Synastry Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Δροσερό, φρουτώδες και πολύ ευχάριστο κρασί από το αγαπημένο μας Sauvignon Blanc, με εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για περιστάσεις όπου εκτός από ποιότητα χρειαζόμαστε και ποσότητα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Cono Sur Reserva Especial Sauvignon Blanc
    Cono Sur Reserva Especial Sauvignon Blanc 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα
    Αναζωογονητικό με ζωηρή οξύτητα, νόστιμη γεύση και ακαταμάχητα εξωτικά αρώματα φρούτων Sauvignon Blanc από την Χιλή. Με λίγα λόγια ένα αφοπλιστικό κρασί που θα αγαπηθεί από όλους τους λάτρεις αυτής της υπέροχης ποικιλίας. Στα πολλά πλεονεκτήματα του και η καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Monograph Μοσχοφίλερο
    Monograph Μοσχοφίλερο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Ευχάριστος ποικιλιακός χαρακτήρας, με το Μοσχοφίλερο να εκφράζεται με ανθικές νύξεις λευκών λουλουδιών και τριαντάφυλλου στη μύτη και χαμηλό αλκοόλ, ελαφρύ σώμα και τραγανά επίπεδα οξύτητας στο στόμα. Εντυπωσιακά καλοφτιαγμένο αν αναλογιστεί κάποιος τη τιμή του Monograph. Το βιδωτό πώμα εγγυάται φρεσκάδα αρωμάτων και φυσικά ευκολία στο άνοιγμα της φιάλης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Prosecco Amanti Stelvin
    Prosecco Amanti Stelvin
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Prosecco, Πιείτε το τώρα
    Ελαφρύ και δροσιστικό Ιταλικό αφρώδες με εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Ευχάριστα αρώματα γεμάτα φρεσκάδα, χαμηλό αλκοόλ και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες σε ένα άκρως εξωστρεφές κρασί ιδανικό για απεριτίφ σε όλες τις περιστάσεις. Από ένα τρυφερό τετ α τετ μέχρι ένα πάρτι με πολύ κόσμο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Laura Nera
    Laura Nera 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    77%
    Ειδική Τιμή 8,93 € Κανονική τιμή 10,50 €
    Η Μαυροδάφνη εξελίσσεται σε σπουδαία και πολυδυναμική ποικιλία. Εκτός από τα γλυκά κρασιά την έχουμε δει σε πλούσια και με δυναμικό παλαίωσης ερυθρά, σε χαρμάνια, σε ροζέ κρασιά! Τώρα την βλέπουμε και σε μία φρέσκια, δροσερή και φρουτένια εκδοχή, που δεν αφήνει πολλά περιθώρια αντίστασης. Είναι από τα κόκκινα που τα δροσίζουμε ελαφρώς και τα πίνουμε πολύ ευχάριστα μέσα στο κατακαλόκαιρο συνοδεύοντας ακόμα και πιάτα βασισμένα στα ψάρια. Η Σωσσάνα και ο Λουκάς Κατσικώστας ποντάρουν στα κρασιά ‘δεξαμενής’ όχι μόνο όταν πρόκειται για λευκά αλλά και για τα κόκκινα και από ότι φαίνεται από αυτό την Μαυροδάφνη κάνουν πολύ καλά!
  11. Ορειβάτης Σαββατιανό Άγριες ζύμες
    Ορειβάτης Σαββατιανό Άγριες ζύμες 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Μία εκπληκτική έκφραση του Σαββατιανού από παλαιά κλίματα στην περιοχή των Πλαταιών στην Βοιωτία. Ο χυμός των σταφυλιών ζυμώνει με τις άγριες ζύμες και δίνει ένα πολύπλοκο γαστρονομικό κρασί με συμπυκνωμένο φρούτο, λιπαρή γεύση και αρμονική οξύτητα που ταιριάζει πολύ στα εδέσματα της Ελληνικής κουζίνας και όχι μόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Maison Castel Cuvee Rose Ice
    Maison Castel Cuvee Rose Ice
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Ροζέ, Πιείτε το τώρα
    Μοντέρνο ροζέ αφρώδες κρασί που πίνεται σκέτο σαν απεριτίφ αλλά είναι εξαιρετική βάση και για ευφάνταστα κοκτέιλ! Μπορεί να λέμε ότι δεν βάζουμε πάγο στο κρασί μας, όμως αυτό εδώ είναι φτιαγμένο για να το απολαύσουμε με λίγο πάγο και να μας δροσίσει ακόμα περισσότερο με την ανάλαφρη γεύση του και την ζωηρή του οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Ωδή Πανός Ροζέ
    Ωδή Πανός Ροζέ
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Ευχάριστο και πολύ εξωστρεφές ροζέ αφρώδες κρασί από Μοσχοφίλερο που βγάζει όλη την ακαταμάχητη γοητεία του σε αυτό το μπουκάλι. Οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες παρασύρουν τα ζωηρά φρουτώδη και ανθικά αρώματα και γεύσεις, ανεβάζοντας την διάθεση στα ύψη! Ιδανικό για απεριτίφ, για εορτασμούς αλλά και για να συνοδεύσει νόστιμα ορεκτικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Moscato D’Asti Casarito
    Moscato D’Asti Casarito 2022
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5% alc.
    Ένα DOCG αφρώδες που θα αποτελέσει την πιο ιδανική επιλογή σας για απεριτίφ. Το λευκό Μοσχάτο χαρίζει λεπτά αρώματα λευκών λουλουδιών και φρούτων όπως το ροδάκινο και το βερίκοκο. Ένα κρασί ισορροπημένα γλυκό με δροσερή οξύτητα και επίμονη επίγευση. Με μόλις 5% vol θα πιείτε κι ένα ποτήρι παραπάνω.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Maison Castel Cuvee Blanche Ice
    Maison Castel Cuvee Blanche Ice
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα
    Μοντέρνο λευκό αφρώδες κρασί που πίνεται σκέτο ως απεριτίφ αλλά είναι εξαιρετική βάση για ευφάνταστα κοκτέιλ και υπέροχη συνοδεία για ‘λευκά’ επιδόρπια! Φτιαγμένο για να το απολαύσουμε με λίγο πάγο και να μας δροσίσει ακόμα περισσότερο με την ανάλαφρη γεύση του και την ζωηρή του οξύτητα. Ο τέλειος συνδυασμός φρεσκάδας και την λεπτότητας στον τον ουρανίσκο μας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί