Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 1617

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Συμεωνίδης - Sauvignon Blanc
    Συμεωνίδης - Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Δημοφιλής λευκή ετικέτα από τον εκλεκτό αμπελώνα της Καβάλας. Εκφράζει όμορφα και πιστά την τυπικότητα ενός παλαιοκοσμίτικου Sauvignon Blanc με μεταλλικότητα, λεμονάτα αρώματα και όμορφη οξύτητα. Ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, για την πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Semeli Μαντινεία
    Semeli Μαντινεία 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 10,12 € Κανονική τιμή 11,90 €
    To Μοσχοφίλερο είναι μία πολύ γοητευτική ποικιλία με γεύσεις και αρώματα που δύσκολα τους αντιστέκεται κανείς. Το Μοσχοφίλερο της Σεμέλης είναι ένα ιδιαίτερα ποιοτικό παράδειγμα για τους φίλους της ποικιλίας και όχι μόνο. Ένα λευκό κρασί για όλες τις ώρες και κάθε περίσταση, για χειμώνα ή καλοκαίρι, για θάλασσα ή βουνό, για πάρτι ή για εκλεπτυσμένα γεύματα!
  3. Anosis
    Anosis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Όμορφα τυπικό λευκό κρασί από τη δημοφιλή ποικιλία Μοσχοφίλερο. Τα λουλουδάτα αρώματα στη μύτη, καθώς και οι ευχάριστες γεύσεις και η δροσιστική οξύτητα στο στόμα το καθιστούν μία όμορφη επιλογή για τους φίλους της αγαπημένης ελληνικής λευκής ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. Μεθυμναίος Λευκός
    Μεθυμναίος Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Χιδηριώτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ένα blanc de noir (λευκό κρασί από μαύρα σταφύλια) από την άγνωστη ερυθρή ποικιλία Χυδηριώτικο, που καλλιεργείται στο νησί της Λέσβου. Ένα βιολογικό κρασί, που ξεχωρίζει λόγω της σπανιότητας του, αλλά και του ιδιαίτερου χαρακτήρα του. Μία διαφορετική γευστική πρόταση που θα σας εξιτάρει!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. ERGO Ροζέ
    ERGO Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Δύο ελληνικές ποικιλίες, το Ασύρτικο και το Αγιωργίτικο αντιστοιχίζονται σε τέσσερις τρόπους οινοποίησης. Το Κτήμα Λαντίδη επιστρατεύει δρύινα βαρέλια, κεραμικούς αμφορείς, τσιμεντένιες και ανοξείδωτες δεξαμενές και μεταμορφώνει το ERGO ροζέ σε ένα γαστρονομικό, πολύπλοκο κρασί που υπόσχεται ελκυστικά αρώματα και γευστικό πλούτο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Anarch Aσύρτικο
    Anarch Aσύρτικο 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    75%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Η Hetero, που δημιουργήθηκε από την Μαρία Ταμιωλάκη και τον Δημήτρη Μανσόλα, περιγράφει την προσπάθεια της σαν ‘Gypsy Winemaking’, δηλαδή παράγει κρασιά σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας που έχουν επιλεχθεί για την μοναδικότητα και την οινοποιητική τους αξία. Εδώ έχουμε ένα εκπληκτικό Ασύρτικο από αμπελώνες που καλλιεργούνται βιολογικά στην Δομοκό, που ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες, παραμένει για 5 μήνες με τις οινολάσπες του με το 50% του κρασιού να μπαίνει σε δρύινα βαρέλια 2ης χρήσης. Συνδυάζει πολύ όμορφα την αυστηρότητα της ποικιλίας με τα πιο φιλικά χαρακτηριστικά όταν καλλιεργείται εκτός της Σαντορίνης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Anarch Ροζέ
    Anarch Ροζέ 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Δύο από τις σπουδαιότερες ποικιλίες της χώρας, συνδυάζονται και φέρνουν στα ποτήρια μας ένα πολύ απολαυστικό και ιδιαίτερο ροζέ βιολογικό κρασί περιορισμένης παραγωγής. Το λευκό Ασύρτικο και το ερυθρό Ξινόμαυρο σε αναλογία 60/40, ζυμώνουν με τις αυτόχθονες ζύμες και ωριμάζουν για λίγους μήνες σε δρύινα βαρέλια 500 λίτρων παρουσία των φίνων οινολασπών. Έντονο αλλά ταυτόχρονα φινετσάτο άρωμα που συνδυάζει χαρακτηριστικά και των δύο ποικιλιών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. /
    Reserva Heredad
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Μία από τις καλύτερες Cava, ένα πολυτελές και φινετσάτο αφρώδες κρασί, που παράγεται με την παραδοσιακή μέθοδο, αυτή της Champagne δηλαδή. Για την Reserva επιλέγονται τα 9 καλύτερα κρασιά βάσης, από τις ποικιλίες Macabeo και Parellada, ενώ ωριμάζει για 30 μήνες μέσα στην φιάλη μαζί με τις οινολάσπες αποκτώντας ιδιαίτερα πολύπλοκο χαρακτήρα. Σε εντυπωσιακό μπουκάλι, που εξάπτει την περιέργεια!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Ροζέ Μορόπουλου
    Ροζέ Μορόπουλου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    79%
    Ειδική Τιμή 9,52 € Κανονική τιμή 11,20 €
    Ένα νέο, πολλά υποσχόμενο, οινοποιείο στην καρδιά της Αρκαδίας, δεν θα μπορούσε να εστιάζει σε άλλη ποικιλία από το Μοσχοφίλερο. Εδώ μία άκρως γοητευτική ροζέ εκδοχή, που ξεδιπλώνει απλόχερα όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του εξωτικού και ακαταμάχητου ερυθρωπού σταφυλιού. Ένα κρασί γεμάτο εξωστρέφεια που θα σας ανεβάσει την διάθεση στα ύψη.
  10. Μαντινεία Μορόπουλου
    Μαντινεία Μορόπουλου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    76%
    Η οικογένεια Μορόπουλου καλλιεργεί εδώ και δεκαετίες το Μοσχοφίλερο. Η νεότερη γενιά αποφασίζει να αξιοποιήσει τον οικογενειακό αμπελώνα, δημιουργώντας ένα μικρό οινοποιείο στην καρδιά της ζώνης ΠΟΠ Μαντινεία, που θεωρείται ένα από τα πιο ανερχόμενα της Πελοποννήσου. Δημιουργούν εξαιρετικά Μοσχοφίλερα, με αυτό εδώ να είναι ένα τυπικότατο δείγμα της ποικιλίας, που θα λατρέψετε από την πρώτη γουλιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. 1827 Λευκό
    1827 Λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    100%
    Με φρούτο που προέρχεται από τους όμορφους αμπελώνες της Μεσσηνιακής γης με θέα τον κόλπο του Ναβαρίνο, η Navarino Vineyards δημιουργεί ένα πολύ νόστιμο λευκό κρασί από Chardonnay και Ροδίτη. Τα εκφραστικά αρώματα και γεύσεις μαζί με δροσερή οξύτητα, το καθιστούν ιδανικό ως απεριτίφ, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να συνοδεύσει και να αναδείξει όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Snob
    Snob 2021
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Λημνιώνα, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    O Γιώργος Καραμήτρος χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Charmat, δημιουργεί ένα ασυνήθιστο ροζέ αφρώδες από την σπάνια ποικιλία Λημνιώνα στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Καρδίτσα. Σαν ποικιλία αποδεικνύει αριστοκρατική κομψότητα σε ήπια ροζέ και ερυθρά. Το ίδιο συμβαίνει και σε ένα αφρώδες με μία ξεχωριστή χάρη που είναι ικανή να μετατρέψει και να αποδείξει το αντίθετο σε οποιοδήποτε “snob” του κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Μεθυμναίος Orange
    Μεθυμναίος Orange 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Χιδηριώτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Μία άγνωστη Ελληνική ποικιλία, ένα ιδιαίτερο στιλ κρασιού σε πορτοκαλί αποχρώσεις. Το Χυδηριώτικο της Λέσβου σε μια extreme οινοποιητικά εκδοχή, μας χαρίζει ένα κρασί ξεχωριστής ιδιοσυγκρασίας που θα διευρύνει τους γευστικούς μας ορίζοντες. Βιολογικό κρασί από ηφαιστειογενή εδάφη με γοητευτικό και ζουμερό μαρμελαδένιο προφίλ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Αφρός
    Αφρός
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Τον περασμένο αιώνα στις ταβέρνες της Θεσσαλονίκης, η καινούρια σοδειά της ρετσίνας ήταν έθιμο να σερβίρεται για πρώτη φορά ανήμερα του Αγίου Δημητρίου. Εμπνευσμένο από αυτή την παράδοση το οινοποιείο Κεχρής που το όνομα του έχει ταυτιστεί με αυτό το στυλ κρασιού, μας προτείνει τον ‘σύγχρονο’ Αφρό, μια φρέσκια ρετσίνα από Ροδίτη, που εμφιαλώνει λίγες εβδομάδες μετά τον τρύγο, χωρίς να φιλτραριστεί, με τον φυσικό αφρισμό που δημιουργείται από την ζύμωση και με τα αρώματα του κρασιού που ζυμώνει! Η ένταση του φρούτου και η ισορροπία με τα αρώματα ρετσινιού αλλά και η φρεσκάδα του κρασιού θα σας εκπλήξουν!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Άρωμα Λόφου - Ροζέ
    Άρωμα Λόφου - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Syrah, Μαυροδάφνη, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 8,42 € Κανονική τιμή 9,90 €
    Μία ιδιαίτερη ποικιλιακή σύνθεση, από Μαυροδάφνη, Cabernet Sauvignon και Syrah δίνει ένα ημίξηρο, απολαυστικό ροζέ κρασί με άφθονα αρώματα φρούτων, για να πάρει θέση στο τραπέζι, στο πάρτι και στην γιορτή μας. Η διακριτική ζαχαρίτσα, το κάνει ιδανικό συνοδό για φρούτα, για σαλάτες και για πικάντικα φαγητά.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί