Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 106-120 από 1616

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα ΑΛΦΑ - Sauvignon Blanc
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ένα από τα απόλυτα λευκά best-sellers της Ελληνικής αγοράς - και όχι άδικα… Το λευκό Κτήμα Άλφα αποτυπώνει μία μοναδική πλευρά της προσωπικότητας του Sauvignon Blanc, με στυλ που ισορροπεί ανάμεσα στον παλιό και το νέο κόσμο, αισθησιακά αρώματα σε μύτη και στόμα, και τέλεια οξύτητα. Το λευκό Κτήμα Άλφα είναι ένα κρασί που εξαντλείται γρήγορα από την αγορά γιατί οι φανατικοί του φίλοι δεν μπορούν να φανταστούν την ζωή τους (και την καλοπέρασή τους) χωρίς αυτό…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Γιορτή - Ερυθρός
    Γιορτή - Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Μπορεί να μην διαθέτει τον στιβαρό χαρακτήρα των μακράς παλαίωσης κρασιών της Σεμέλης, ωστόσο πρόκειται για ένα κρασί με έμφαση στο ελκυστικό φρούτο του Αγιωργίτικου και στην πιο fun πλευρά του χαρακτήρα της ποικιλίας. Μικρά κόκκινα φρουτάκια, όπως κόκκινο κεράσι και φραμπουάζ ξεπηδούν από το ποτήρι, δίνοντας ένα κρασί με απόλυτα fruit forward διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ροζέ
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Θα ήταν πολύ δύσκολο το μοναδικό ροζέ κρασί του Κτήματος ΑΛΦΑ να μην είναι τουλάχιστον εξαιρετικό. Πρόκειται για ένα απολαυστικό και μοντέρνο κρασί από 100% Ξινομαυρο που έχει οινοποιηθεί με απαράμιλλη φροντίδα και προσοχή, για να το απολαύσουμε στις πιο όμορφες στιγμές μας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Δουλουφάκης - Αφρώδης Λευκός
    Δουλουφάκης - Αφρώδης Λευκός
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Βιδιανό, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Το πρώτο αφρώδες κρασί, με την παραδοσιακή μέθοδο, από 100% Βιδιανό είναι γεγονός! Μια πολύπλευρη Κρητική ποικιλία που μέχρι πριν 15 χρόνια, κινδύνευε με εξαφάνιση, όχι μόνο αναβίωσε, αλλά αποτελεί μεγάλη ελπίδα για όλο τον Ελληνικό αμπελώνα. Το αποδεικνύει και αυτό το εκπληκτικό αφρώδες του Νίκου Δουλουφάκη, που γνωρίζει το Βιδιανό όσο λίγοι. Φτιαγμένο με την μέθοδο της Καμπανίας, εμφανίζει πολύπλοκο και ιδιαίτερο χαρακτήρα, με τα στοιχεία της ποικιλίας να ‘δένουν’ υπέροχα με αυτά που αποκτά από την δεύτερη ζύμωση στην φιάλη, όπου και παρέμεινε για δύο χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Αμπέλου Φως - Μοσχάτο
    Αμπέλου Φως - Μοσχάτο 2022
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Moscato, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ειδική Τιμή 5,36 € Κανονική τιμή 6,30 €
    Ευχάριστο, αρωματικό, ελαφρύ και ημίξηρο λευκό κρασί, ικανό να μας ανεβάσει την διάθεση, όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές του χρόνου. Με φανταστική σχέση τιμής ποιότητας είναι ιδανικό κρασί για πάρτι αλλά και για το καθημερινό τραπέζι. Συνοδεύει ελαφριά φαγητά, μεζεδάκια αλλά και φρούτα.
  6. Prosecco Brilla 200ml
    Prosecco Brilla 200ml
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Ευχάριστο και γεμάτο φρεσκάδα Ιταλικό αφρώδες κρασί με άφθονα αρώματα φρούτων και λουλουδιών, ελαφριά γεύση και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες! Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά και για την αρχή ενός γεύματος συνοδεύοντας σαλάτες και ορεκτικά ή καναπεδάκια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Gemma di Luna Prosecco
    Gemma di Luna Prosecco
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα, 10.50% alc.
    Ειδική Τιμή 10,88 € Κανονική τιμή 12,80 €
    Φινετσάτο και δροσιστικό prosecco με εκπληκτική σχέση ποιότητας, τιμής κι εμφάνισης. Ευχάριστα αρώματα γεμάτα φρεσκάδα, χαμηλό αλκοόλ και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες σε ένα ισορροπημένα εξωστρεφές κι απολαυστικό κρασί, σωστό στολίδι! Συνδυάστε το κυρίως ως απεριτίφ ή με ελαφριά κουζίνα με όλες τις περιστάσεις κι αναβαθμίστε εορταστικά τις στιγμές σας.
  8. Ταχτάς
    Ταχτάς 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ταχτάς, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Η Κρήτη είναι ανεξάντλητη πηγή σπάνιων ποικιλιών και η νέα ανακάλυψη είναι ο Ταχτάς, ένα λευκό σταφύλι που δείχνει να έχει πολλές δυνατότητες όπως αποδεικνύει αυτή η σπάνια εμφιάλωση που υπογράφει ο Νίκος Δουλουφάκης. Ώριμα φρουτώδη αρώματα, λουλούδια και στρογγυλή γεύση σε ένα κρασί που αφοπλίζει από την πρώτη κιόλας γουλιά και είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε καινούριες γαστρονομικές περιπέτειες
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Amore di Amanti Prosecco DOCG
    Amore di Amanti Prosecco DOCG
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα
    Ελαφρύ και δροσιστικό Ιταλικό αφρώδες με εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Ευχάριστα αρώματα γεμάτα φρεσκάδα, χαμηλό αλκοόλ και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες σε ένα άκρως εξωστρεφές κρασί ιδανικό για απεριτίφ σε όλες τις περιστάσεις. Από ένα τρυφερό τετ α τετ μέχρι ένα πάρτι με πολύ κόσμο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Maison Castel Cotes De Provence
    Maison Castel Cotes De Provence 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ένα ξεμυαλιστικά ευχάριστο και ευκολόπιοτο ροζέ από την περιοχή της Προβηγκίας που ήρθε με τη σειρά του να αποδείξει πως η ονομασία προέλευσης Côtes de Provence επισφραγίζει την απόλαυση και τις μικρές πολυτέλειες της ευζωίας. Δροσερό και ανάλαφρο, αρωματικό και κομψό και με εξαιρετική αντιστοιχία ποιότητας τιμής. Απολαύστε από απεριτίφ μέχρι σε συνδυασμό με θαλασσινές νοστιμιές.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Deus
    Deus
     
    Ημίγλυκος, Ημιαφρώδης, Λευκός, Μοσχάτο Ρίου, 8% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ένα ημίγλυκο και ημιαφρώδες λευκό κρασί από Μοσχάτο Ρίου, μία ιδιαίτερα αρωματική ποικιλία που έχει προικίσει το κρασί με άφθονα αρώματα φρούτων και λουλουδιών. Το χαμηλό αλκοόλ και ευχάριστη γλυκύτητα υπόσχονται να μην αφήσουν κανένα ασυγκίνητο. Μπορεί να καταναλωθεί ως επιδόρπιο μόνο του, να συνοδεύσει φρουτοσαλάτες ή ελαφριά γλυκά κρεμώδη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά
    Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Δεύτερο σε πωλήσεις κρασί του 2020 και Πρώτο του 2019! Μια από τις καλύτερες Μαλαγουζιές, σταθερά στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων του House of Wine. Η Μαλαγουζιά του κτήματος Άλφα χάρη στην εξαιρετική ισορροπία της και τα απολαυστικά της αρώματα είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για κρασί φαγητού όσο και για να το απολαύσετε μόνο του σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Λευκό
    Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Λευκό 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Λαγόρθι, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    84%
    Ειδική Τιμή 12,16 € Κανονική τιμή 14,30 €
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό λεμονί. Το άρωμα του είναι γεμάτο ζωντάνια με φρέσκα πράσινα φρούτα όπως το μήλο και το αχλάδι, εσπεριδοειδή, ροδάκινο αλλά και αιθέριες νότες λευκών λουλουδιών. Στο στόμα είναι σχετικά πλούσιο με οξύτητα που χαρίζει απίστευτη φρεσκάδα, οι γεύσεις των φρούτων κυριαρχούν, κάποιες απαλές νότες βανίλιας κάνουν την εμφάνιση τους ενώ η επίγευση του είναι μακρά.
  14. Pinot Grigio Cantina di Negrar
    Pinot Grigio Cantina di Negrar 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Pinot Gris/Pinot Grigio, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Εξαιρετικό και άκρως γευστικό Pinot Grigio που αποκαλύπτει το μεγαλείο μίας ποικιλίας της οποίας η απλότητα και η νοστιμιά είναι το εισιτήριο για να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών. Η προσεκτική συγκομιδή με το χέρι εξασφαλίζει έναν πρώτης ποιότητας καρπό. Το κρασί κατά την οινοποίηση θα παραμείνει στις οινολάσπες του για έξι μήνες με αποτέλεσμα να διαμορφώσει μια πιο λιπαρή γουλιά. Ιδανική επιλογή για απεριτίφ αλλά και εξαιρετικά φιλικό για γευστικούς συνδυασμούς όπως σαλάτες και comfort λεμονάτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Αμπελώνας Παπαϊωάννου - Ροζέ Αγιωργίτικο
    Αμπελώνας Παπαϊωάννου - Ροζέ Αγιωργίτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ευχάριστο ροζέ από Αγιωργίτικο, φτιαγμένο για να συνοδεύει μεζέδες και ελαφριά κρεατικά. Δροσερό, με τυπικά φρουτώδη αρώματα, όμορφη οξύτητα και μία υπόνοια τανινών που είναι πολύτιμη στον συνδυασμό με το κρέας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί