You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
ROYAL TOKAJI Aszu Essencia 2009 in Presentation Box 2017
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Furmint, Επιδέχεται Παλαίωση, 2% alc.
824,90 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Essencia σημαίνει ουσία. Η ουσία των πολύτιμων σταφυλιών aszu. Σταφύλια της ποικιλίας Furmint αφήνονται στο αμπέλι να υπερωριμάσουν συνοδεία ευγενικού αγγίγματος του βοτρύτη. Τα αρώματα και οι εντάσεις συμπυκνώνονται σε μέγιστο βαθμό και τα σταφύλια φτάνουν στο σημείο να θεωρούνται θησαυρός. Μετά τη συγκομιδή, τοποθετούνται σε ένα μεγάλο δοχείο. Το υγρό που θα στάξει από την φυσική πίεση του βάρους των σταφυλιών δημιουργεί το Εssencia, την ουσία των πιο πολύτιμων σταφυλιών της Ουγγαρίας. -
Batard Montrachet grand cru Olivier Leflaive 2018
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
868,00 € Φτάνει μέχρι 798,56 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Ένα κρασί από άλλο πλανήτη! Οι χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, η χαρισματικός οινοποιός και φυσικά ένας σπουδαίος αμπελώνας στην καρδιά της Βουργουνδίας είναι οι παράγοντες που οδηγούν στην δημιουργία ενός μεγαλειώδους Chardonnay. Πολυεπίπεδο κρασί από τον Olivier Leflaive, με συγκλονιστική δομή και συμπύκνωση φρούτου, που παράγεται ακολουθώντας τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας και αναζητά μόνο εκλεπτυσμένα φαγητά για συνοδεία. -
Chateau Haut Brion 2017
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
801,00 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Είστε έτοιμοι για έναν λαμπρό εκπρόσωπο της "ελίτ" των ερυθρών του Μπορντώ; Το Château Haut Brion του 2006 δεν ντρέπεται να επιδείξει το μεγάλο τζάκι από το οποίο κατάγεται με την πλούσια, τυπική αρωματικότητά του, τις γεμάτες τανίνες του και την υποδειγματική δομή του. Η συμβουλή μας: αντισταθείτε (δεν είναι εύκολο, το γνωρίζουμε καλά...) στον πειρασμό να το ανοίξετε γρήγορα. Όσο το παλαιώνετε, τόσο θα επιβραβεύει την υπομονή σας με αρώματα και γεύσεις "από άλλο πλανήτη"...