Ξενώνες

ΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ GENTILINI KAI ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GENTILINI
Μέσα στα 80 στρέμματα του κτήματος με τις πανάρχαιες ελιές και τον κυπαρισσώνα, δύο κτίσματα τριών χώρων το καθένα προσφέρουν πλήρη άνεση και ηρεμία σε δώδεκα το πολύ φιλοξενούμενους. Είναι ένας τόπος μοναδικός για περισυλλογή, για διάβασμα, για ανάπαυση – ή, λόγω της κεντρικής τοποθεσίας του, αφετηρία για πολλαπλές εξερευνήσεις στο μεγάλο αυτό νησί.

Τα έξι διπλά δωμάτια, το καθένα με δική του είσοδο και ιδιωτικό εξωτερικό χώρο, έχουν όλα διαφορετική διακόσμηση υψηλής αισθητικής, συνδυάζοντας τα παλαιά έπιπλα με τις σύγχρονες ανέσεις για να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό όσο και οικείο περιβάλλον.

Για πληροφορίες και κρατήσεις παρακαλώ επικοινωνήσετε με την:

Ελένη Κοσμετάτου
Τ.Θ. 118 Αργοστόλι
281 00 Κεφαλονιά

T: +30 26710 26632
info@gentiliniretreat.gr
www.gentiliniretreat.gr

Οι φιλοξενούμενοι έχουν ειδική πρόσβαση στο Οινοποιείο Gentilini για γευσιγνωσίες των φημισμένων κρασιών του. Επίσης μπορούν να επισκεφθούν κατ’ αποκλειστικότητα την πρόσφατα αναπαλαιωμένη διατηρητέα Οικία Γκεντιλίνη στο Αργοστόλι, η οποία δεν είναι ανοικτή στο κοινό. Αυτό το σπίτι παραμένει μοναδικός μάρτυρας της αστικής αρχιτεκτονικής του νησιού, περικλείοντας μέσα στους χώρους του τη δυναμική ενός συγκεκριμένου πολιτισμού που έχει εκλείψει.