Σαμπάνια - Αφρώδεις Οίνοι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-27 από 27

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Cuvee Prestige Extra Brut
    Cuvee Prestige Extra Brut 2017
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    95%
    Ο Λόρενς Χάρτμαν κάνει εξαιρετικά λευκά και ερυθρά κρασιά στο boutique οινοποιείο του στο Αμύνταιο, αλλά δικαίως φέρει τον τίτλο του σπεσιαλίστα στα αφρώδη. Το τρίτο κατά σειρά του χτύπημα στην κατηγορία των αφρώδων οίνων που φτιάχνονται με την παραδοσιακή μέθοδο, συνδυάζει Ασύρτικο και Ξίνομαυρο σε ποσοστό 60-40 και χαρακτηρίζεται από τρομερή φρεσκάδα, ένταση και κομψότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Παράγκα Sparkling Brut
    Παράγκα Sparkling Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Μοσχάτο Λευκό, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Πριν από λίγα χρόνια για να πιούμε ένα παιχνιδιάρικο και απολαυστικό αφρώδες κρασί έπρεπε να ψάξουμε εκτός του Ελληνικού αμπελώνα! Τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα. Το κλίμα, τα αμπέλια, το μεράκι και η τεχνογνωσία των ανθρώπων στο κτήμα Κυρ Γιάννη ευνοεί την δημιουργία εξαιρετικών αφρωδών οίνων όπως αυτό, που θα λατρέψετε και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα φημισμένα Ιταλικά Prosecco.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Amalia Brut
    Amalia Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Δημοφιλές αφρώδες κρασί από Μοσχοφίλερο με πάρα πολλούς φίλους. Η δροσιστική του αρωματικότητα το έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστό και αγαπημένο. Μπορείτε να το απολαύσετε ως απεριτίφ, αξίζει ωστόσο τον κόπο να ψάξετε τους συνδυασμούς με φαγητά που θα ταιριάξουν με τα λεπτά του αρώματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. ZaZaZu
    ZaZaZu
     
    Ημίξηρος, Ημιαφρώδης, Λευκός, Βηλάνα, Βιδιανό, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 10.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Βηλάνα και Βιδιανό συναντούν το αρωματικό Μοσχάτο στο ZaZaZu και μας δίνουν ένα ελαφρύ κρασί με αρώματα βερίκοκου, ροδάκινου και λεμονιού καθώς και νότες λουλουδιών. Ιδανικό για απεριτίφ με απαλές φυσαλίδες, δροσερή οξύτητα και αισθητή γλυκύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Amalia Rose
    Amalia Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Ο Γιάννης Τσέλεπος παράγει εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα καλύτερα Ελληνικά λευκά αφρώδη κρασιά, το Amalia. Η νέα του πρόταση είναι ένα απολαυστικό αφρώδες ροζέ κρασί που παράγεται με την μέθοδο της Σαμπάνιας και από την πιο δημοφιλή ερυθρή ποικιλία της Πελοποννήσου, το Αγιωργίτικο. Φρεσκάδα και αρώματα φρούτων πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο μας από την πρώτη γουλιά!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Amalia Brut 375ml
    Amalia Brut 375ml
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    9,90 €
    Δημοφιλές αφρώδες κρασί από Μοσχοφίλερο με πάρα πολλού φίλους. Η δροσιστική του αρωματικότητα το έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστό και αγαπημένο. Μπορείτε να το απολαύσετε ως απεριτίφ, αξίζει ωστόσο τον κόπο να ψάξετε τους συνδυασμούς με φαγητά που θα ταιριάξουν με τα λεπτά του αρώματα.
  7. Moscato d' Ifestia 200ml
    Moscato d' Ifestia 200ml
     
    Γλυκός, Ημιαφρώδης, Λευκός, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας
    Βαθμολογία:
    83%
    4,50 €
    Φωτεινό χρώμα, ανοιχτό κίτρινο, με πλούσια κομψή γλυκύτητα σε τέλεια ισορροπία με την φρεσκάδα της οξύτητας.
  8. Santo Αφρώδης Λευκός
    Santo Αφρώδης Λευκός
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.3% alc.
    29,60 €
    Το Ασύρτικο της Σαντορίνης σε μία υπέροχη αφρώδη εκδοχή που γοητεύει με την τραγανή οξύτητα, τις κομψές φυσαλίδες, τα λεμονάτα αρώματα και την μπισκοτένια επίγευση. Ένα πολύπλευρο αφρώδες κρασί που φανερώνει μία ακόμα πτυχή του Ασύρτικου. Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά μπορεί να συνοδεύσει πολλά εκλεκτά πιάτα της μεσογειακής – και όχι μόνο- κουζίνας!
  9. Blanc de blanc Brut
    Blanc de blanc Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    29,80 €
    Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη βάζει την υπογραφή του σε ένα εξαιρετικό αφρώδες. Υπέροχη blanc de blanc απόδοση της ποικιλίας Βιδιανό από τον αμπελώνα «Γέννηση Αυγής» στο ορεινό Κατάφυτο σε υψόμετρο 830μ. Φρεσκάδα, πολυπλοκότητα και ζηλευτή οξύτητα εκφράζουν το μοναδικό δραμινό terroir.
  10. BiancoNero Sparkling - Ροζέ (200ml)
    BiancoNero Sparkling - Ροζέ (200ml)
     
    Ημίξηρος, Αφρώδης, Ροζέ, Μοσχάτο Αμβούργου, Πιείτε το τώρα, 7.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    3,30 €
    Το ροζέ (ή ροζ!) αφρώδες κρασί της γκάμας, από σταφύλια της ποικιλίας Μοσχάτο Αμβούργου, χαρακτηρίζεται από φρουτώδη αρώματα φράουλας, βατόμουρου και κερασιού που συνδυάζονται με νότες βιολέτας και βανίλιας.Ευχάριστο και παιχνιδιάρικο καταναλώνεται μόνο του ως απεριτίφ, με φρούτα και σοκολατένια γλυκά.
  11. The Illustrious Molavi - Hartman
    The Illustrious Molavi - Hartman 2018
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ξινόμαυρο, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.5% alc.
    43,50 €
    H Κρήτη συναντά τον βορρά σε ένα μπουκάλι αφρώδες κρασί. Ο Laurents Hartman, γνωστός για την παραγωγή εξαιρετικών αφρωδών οίνων, και ο Afshin Molavi από το οινοποιείο Μανουσάκη στην Κρήτη δημιουργούν ένα εξαιρετικό αφρώδες κρασί, περιορισμένης παραγωγής, φτιαγμένο με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας που πάει το παιχνίδι στην επόμενη πίστα. Το κρητικό Ρωμείκο που προέρχεται από παλαιά αμπέλια σε υψόμετρο 550-600 μέτρων στο Ρέθυμνο και το βορειοελλαδίτικο Ξινόμαυρο από αυτόριζα κλήματα στο Αμύνταιο στα 700 μέτρα υψόμετρο, σε συνδυασμό με την ωρίμαση για 4 χρόνια στην φιάλη με τις οινολάσπες οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και φινετσάτο αφρώδες με αναπάντεχα λεμονάτο χαρακτήρα.
  12. BiancoNero Sparkling - Λευκός (200ml)
    BiancoNero Sparkling - Λευκός (200ml)
     
    Ημίξηρος, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχάτο Αμβούργου, Πιείτε το τώρα, 7.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Τρίτο σε πωλήσεις κρασί του 2019! Η απόλυτη εισαγωγή στον κόσμο του κρασιού για τους μη μυημένους μέσα από ένα κρασί που διαθέτει χαμηλό αλκοόλ, εκρηκτικό φρουτώδη χαρακτήρα, ελαφρύ αφρισμό και έντονη γλύκα. Ένα εξαιρετικό απεριτίφ σε μοντέρνα φιάλη των 200ml που χτυπάει στα ίσα τα Moscato d’ Asti από την γειτονική Ιταλία που κάνουν θραύση στην ελληνική αγορά. Παγώστε το καλά και απολαύστε το.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί