You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Άλλοι Αφρώδεις Οίνοι
-
Ζίτσα Ημιαφρώδης 2022
Ξηρός, Ημιαφρώδης, Λευκός, Ντεμπίνα, Πιείτε το τώρα
12,20 € Φτάνει μέχρι 11,22 €Ημιαφρώδες, ΠΟΠ, ξηρό κρασί από Ντεμπίνα και φρούτο που προέρχεται από αμπελώνες στα 600 μέτρα υψόμετρο στην περιοχή της Ζίτσας. Παράγεται με την μέθοδο της κλειστής δεξαμενής, συνδυάζοντας τον ζωηρό φρουτώδη χαρακτήρα με όμορφες νύξεις ψωμιού. Αν αναζητάτε δροσιά και ανεμελιά αυτό το κρασί είναι η επιλογή σας. -
Santo Αφρώδης Λευκός
Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.3% alc.
29,60 €Το Ασύρτικο της Σαντορίνης σε μία υπέροχη αφρώδη εκδοχή που γοητεύει με την τραγανή οξύτητα, τις κομψές φυσαλίδες, τα λεμονάτα αρώματα και την μπισκοτένια επίγευση. Ένα πολύπλευρο αφρώδες κρασί που φανερώνει μία ακόμα πτυχή του Ασύρτικου. Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά μπορεί να συνοδεύσει πολλά εκλεκτά πιάτα της μεσογειακής – και όχι μόνο- κουζίνας! -
Ca' del Bosco Franciacorta Cuvée Prestige
Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Bianco, Pinot Nero, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
50,30 €Το κορυφαίο κρασί της διάσημης, για τα αφρώδη κρασιά με την παραδοσιακή μέθοδο, περιοχής της Franciacorta στον Βόρεια Ιταλία. Απίστευτη πολυπλοκότητα, φινέτσα, τραγανή οξύτητα και διάρκεια που θα ζήλευαν πολλοί οίκοι της Καμπανίας. Για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται τα καλύτερα σταφύλια Chardonnay, Pinot Nero και Pinot Bianco από τους καλύτερους αμπελώνες του κτήματος. -
The Illustrious Molavi - Hartman 2017
Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ξινόμαυρο, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.5% alc.
43,50 €H Κρήτη συναντά τον βορρά σε ένα μπουκάλι αφρώδες κρασί. Ο Laurents Hartman, γνωστός για την παραγωγή εξαιρετικών αφρωδών οίνων, και ο Afshin Molavi από το οινοποιείο Μανουσάκη στην Κρήτη δημιουργούν ένα εξαιρετικό αφρώδες κρασί, περιορισμένης παραγωγής, φτιαγμένο με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας που πάει το παιχνίδι στην επόμενη πίστα. Το κρητικό Ρωμείκο που προέρχεται από παλαιά αμπέλια σε υψόμετρο 550-600 μέτρων στο Ρέθυμνο και το βορειοελλαδίτικο Ξινόμαυρο από αυτόριζα κλήματα στο Αμύνταιο στα 700 μέτρα υψόμετρο, σε συνδυασμό με την ωρίμαση για 4 χρόνια στην φιάλη με τις οινολάσπες οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και φινετσάτο αφρώδες με αναπάντεχα λεμονάτο χαρακτήρα.Εξαντλημένο