| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

3 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Ferrari Perle 2014

   
  37,40 €
  Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Nero, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
  Σέξι, φινετσάτο και πολυτελές! Και όμως πρόκειται για ένα εξαιρετικό αφρώδες κρασί, που προέρχεται από το Trentodoc στην ανερχόμενη περιοχή Trendino στην Βόρεια Ιταλία, και όχι για αυτοκίνητο. Εκεί ανάμεσα στα βουνά, τα διαφορετικά υψόμετρα και οι εναλλαγές στην θερμοκρασία ευνοούν την καλλιέργεια ποικιλιών ιδανικών για την παραγωγή αφρωδών οίνων όπως το Chardonnay. Το Trentodoc είναι η πρώτη D.O.C. της Ιταλίας αποκλειστικά για αφρώδη κρασιά που φτιάχνονται με την παραδοσιακή μέθοδο. Για το Perle, ένα vintage blanc de blanc αφρώδες, χρησιμοποιείται το φρούτο των καλύτερων αμπελώνων Chardonnay, ενώ η δεύτερη ζύμωση στην φιάλη διαρκεί τουλάχιστον 50 μήνες.
 2. Ferrari Maximum Rose

   
  33,80 €
  Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
  Μπορεί να μην μπορούμε να έχουμε στο γκαράζ μας μία πολυτελέστατη κόκκινη Ferrari, μπορούμε όμως να έχουμε στην κάβα μας ένα υπέροχο πολυτελές ροζέ αφρώδες κρασί ferrrari ακόμα και αν οι δύο Ferrari δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ένα εξαιρετικό αφρώδες από της περιοχή του Trentino στην Βόρεια Ιταλία, που μπορεί να ‘κοιτάξει’ στα μάτια πολλά αφρώδη της Καμπανίας. Από 70% Pinot Noir και 30% Chardonnay και έχοντας μείνει για 30 μήνες στην φιάλη με τις ζύμες, είναι ένα πλούσιο αφρώδες που το απολαμβάνουμε τόσο σαν απεριτίφ όσο και κατά την διάρκεια ενός γεύματος.
 3. Ferrari Maximum Brut

   
  27,80 €
  Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
  Ο Luigi Ferrari ίδρυσε το οινοποιείο Ferrari Trento το 1902, 37 χρόνια περίπου πριν ο Enzo Ferrari ιδρύσει την διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία, με σκοπό την δημιουργία αφρωδών κρασιών με ποιότητα εφάμιλλη των κρασιών της Καμπανίας. To οινοποιείο τώρα βρίσκεται στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας Lunelli, παράγοντας εξαιρετικά αφρώδη κρασιά με την μέθοδο της Καμπανίας, από ορεινούς αμπελώνες στην περιοχή του Trentino, που καλλιεργούνται με βιώσιμες μεθόδους. Εδώ έχουμε το πρώτο κρασί που παρήγαγε το οινοποιείο στις αρχές του 20ού αιώνα από 100% Chardonnay, που χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και φινέτσα και παραμένει μέχρι σήμα κατατεθέν του οινοποιείου.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

3 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Άλλοι Αφρώδεις Οίνοι