Άλλοι Αφρώδεις Οίνοι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 46

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Prunotto Moscato d'Asti
    Prunotto Moscato d'Asti 2022
     
    Γλυκός, Ημιαφρώδης, Λευκός, Moscato, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    16,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Κρασί με τυπικά χαρακτηριστικά Moscatο. Αρώματα φρέσκου αχλαδιού, μήλου και μελιού. Ελαφριά, κομψή και ευχάριστη γεύση και με ένα γλυκό τελείωμα στο στόμα. Συνοδεύει εξαιρετικά φρέσκα φρούτα όπως φράουλες, ροδάκινα και φρούτα του δάσους. Απολαύστε το δροσερό στους 10 °C.
  2. Santo Αφρώδης Λευκός
    Santo Αφρώδης Λευκός
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.3% alc.
    29,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Ασύρτικο της Σαντορίνης σε μία υπέροχη αφρώδη εκδοχή που γοητεύει με την τραγανή οξύτητα, τις κομψές φυσαλίδες, τα λεμονάτα αρώματα και την μπισκοτένια επίγευση. Ένα πολύπλευρο αφρώδες κρασί που φανερώνει μία ακόμα πτυχή του Ασύρτικου. Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά μπορεί να συνοδεύσει πολλά εκλεκτά πιάτα της μεσογειακής – και όχι μόνο- κουζίνας!
  3. /
    Moscato d' Asti Tenuta del Fant Santo Stefano Belbo 2023
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    15,90 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα στυλ κρασιού που οι Έλληνες έχουν λατρέψει σε μια από τις πιο premium εκδοχές του. Με την ανώτατη διάκριση στο διάσημο Ιταλικό οδηγό Gamberro Rossο, το Moscato d' Asti Tenuta del Fant θα σας αιχμαλωτίσει με τον πεντακάθαρο αρωματικό χαρακτήρα του Μοσχάτου και την φανταστική ισορροπία που διαθέτει στο στόμα. Απλά σαγηνευτικό…
  4. Blanc de blanc Brut
    Blanc de blanc Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    29,80 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη βάζει την υπογραφή του σε ένα εξαιρετικό αφρώδες. Υπέροχη blanc de blanc απόδοση της ποικιλίας Βιδιανό από τον αμπελώνα «Γέννηση Αυγής» στο ορεινό Κατάφυτο σε υψόμετρο 830μ. Φρεσκάδα, πολυπλοκότητα και ζηλευτή οξύτητα εκφράζουν το μοναδικό δραμινό terroir.
  5. Vina Esmeralda Sparkling
    Vina Esmeralda Sparkling
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    15,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Η αφρώδη εκδοχή ενός από τα ‘best seller’ κρασιά του πλανήτη, του Vina Esmeralda. O περίφημος Ισπανικός οίκος Torres δημιουργεί ένα άκρως μεσογειακό αφρώδες κρασί βασισμένο στο εξωστρεφές Μοσχάτο με άφθονα αρώματα και γεύσεις φρούτων και λουλουδιών και γαργαλιστική οξύτητα. Είναι ιδανικό τόσο για την πιο χαλαρή όσο και για την πιο ιδιαίτερη περίσταση. Είναι vegan κρασί.
  6. Natureo Sparkling
    Natureo Sparkling
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, Πιείτε το τώρα, 0.0% alc.
    13,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Από την ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας τo αφρώδες Natureo αποτελεί μία ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να απολαύσουν το κρασί τους χωρίς αλκοόλ. Με την τεχνική 'Rotating Cone Column' ο αλκοολικός τίτλος φτάνει στο 0,0% ενώ παράλληλα το κρασί παραμένει απολαυστικό και παιχνιδιάρικο διατηρώντας τα αρωματικά του χαρακτηριστικά.
  7. Moscato d'Asti Bava
    Moscato d'Asti Bava 2022
     
    Ημίγλυκος, Ημιαφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 4.5% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    17,00 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα κομψό γλυκό αφρώδες από τη Βόρεια Ιταλία. Η γλυκύτητα, η αρωματικότητα του Μοσχάτου και η δροσιστικότητα των φυσαλίδων του κρασιού αυτού το έχουν κάνει από τα δημοφιλέστερα για πριν ή μετά το φαγητό.
  8. Asti Martini (0.2lt)
    Asti Martini (0.2lt)
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, 7.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    4,60 €
    To Asti Martini είναι ένας φρουτώδης αφρώδης οίνος με ξανθο, λαμπερό χρώμα, ευκολόπιοτος που θα σας γοητεύσει.
  9. Gancia Brut
    Gancia Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Πιείτε το τώρα
    7,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ξηρός ιταλικός αφρώδης οίνος με φρέσκες γεύσεις φρούτων. Ιδανικός για απεριτίφ και συνδυασμό με θαλασσινά και μεσογειακή κουζίνα. Αχυροκίτρινο χρώμα, γλυκός και ισορροπημένος.
  10. Ca' del Bosco Franciacorta Cuvée Prestige
    Ca' del Bosco Franciacorta Cuvée Prestige
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Bianco, Pinot Nero, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    50,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το κορυφαίο κρασί της διάσημης, για τα αφρώδη κρασιά με την παραδοσιακή μέθοδο, περιοχής της Franciacorta στον Βόρεια Ιταλία. Απίστευτη πολυπλοκότητα, φινέτσα, τραγανή οξύτητα και διάρκεια που θα ζήλευαν πολλοί οίκοι της Καμπανίας. Για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται τα καλύτερα σταφύλια Chardonnay, Pinot Nero και Pinot Bianco από τους καλύτερους αμπελώνες του κτήματος.
  11. Martini Brut
    Martini Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός
    Βαθμολογία:
    100%
    13,60 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
  12. Ferrari Maximum Brut
    Ferrari Maximum Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    38,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ο Luigi Ferrari ίδρυσε το οινοποιείο Ferrari Trento το 1902, 37 χρόνια περίπου πριν ο Enzo Ferrari ιδρύσει την διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία, με σκοπό την δημιουργία αφρωδών κρασιών με ποιότητα εφάμιλλη των κρασιών της Καμπανίας. To οινοποιείο τώρα βρίσκεται στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας Lunelli, παράγοντας εξαιρετικά αφρώδη κρασιά με την μέθοδο της Καμπανίας, από ορεινούς αμπελώνες στην περιοχή του Trentino, που καλλιεργούνται με βιώσιμες μεθόδους. Εδώ έχουμε το πρώτο κρασί που παρήγαγε το οινοποιείο στις αρχές του 20ού αιώνα από 100% Chardonnay, που χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα και φινέτσα και παραμένει μέχρι σήμα κατατεθέν του οινοποιείου.
  13. Ferrari Perle
    Ferrari Perle 2015
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Nero, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    48,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Σέξι, φινετσάτο και πολυτελές! Και όμως πρόκειται για ένα εξαιρετικό αφρώδες κρασί, που προέρχεται από το Trentodoc στην ανερχόμενη περιοχή Trendino στην Βόρεια Ιταλία, και όχι για αυτοκίνητο. Εκεί ανάμεσα στα βουνά, τα διαφορετικά υψόμετρα και οι εναλλαγές στην θερμοκρασία ευνοούν την καλλιέργεια ποικιλιών ιδανικών για την παραγωγή αφρωδών οίνων όπως το Chardonnay. Το Trentodoc είναι η πρώτη D.O.C. της Ιταλίας αποκλειστικά για αφρώδη κρασιά που φτιάχνονται με την παραδοσιακή μέθοδο. Για το Perle, ένα vintage blanc de blanc αφρώδες, χρησιμοποιείται το φρούτο των καλύτερων αμπελώνων Chardonnay, ενώ η δεύτερη ζύμωση στην φιάλη διαρκεί τουλάχιστον 50 μήνες.
  14. Martini Prosecco
    Martini Prosecco
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Glera, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα, 11,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    10,20 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ελαφρύ, ευχάριστο, φρουτώδες και ευκολόπιοτο Ιταλικό αφρώδες κρασί με την υπογραφή ενός μεγάλου οίκου, που αποτελεί το ιδανικό απεριτίφ για την πιο απλή μέχρι την πιο εκλεκτή περίσταση. Θα απογειώσει δροσερές σαλάτες και φρέσκα φρούτα!
  15. The Illustrious Molavi - Hartman
    The Illustrious Molavi - Hartman 2017
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ξινόμαυρο, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.5% alc.
    43,50 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    H Κρήτη συναντά τον βορρά σε ένα μπουκάλι αφρώδες κρασί. Ο Laurents Hartman, γνωστός για την παραγωγή εξαιρετικών αφρωδών οίνων, και ο Afshin Molavi από το οινοποιείο Μανουσάκη στην Κρήτη δημιουργούν ένα εξαιρετικό αφρώδες κρασί, περιορισμένης παραγωγής, φτιαγμένο με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας που πάει το παιχνίδι στην επόμενη πίστα. Το κρητικό Ρωμείκο που προέρχεται από παλαιά αμπέλια σε υψόμετρο 550-600 μέτρων στο Ρέθυμνο και το βορειοελλαδίτικο Ξινόμαυρο από αυτόριζα κλήματα στο Αμύνταιο στα 700 μέτρα υψόμετρο, σε συνδυασμό με την ωρίμαση για 4 χρόνια στην φιάλη με τις οινολάσπες οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και φινετσάτο αφρώδες με αναπάντεχα λεμονάτο χαρακτήρα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί