| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

5 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Συλλογή Vriniotis Wild Ferment 2011-13

   
  210,00 €
  Ερυθρός, Syrah
  Κάθετη συλλογή (2011-2012-2013) από το εξαιρετικό Syrah του Βρυνιώτη
 2. Γεύσεις από Ξινόμαυρο

   
  89,10 € Κανονική τιμή 91,50 €
  Ξινόμαυρο
  Έξι επιλεγμένα κρασιά, έξι διαφορετικά πρόσωπα της ‘εκκεντρικής’ ντίβας του Ελληνικού αμπελώνα, που θα σας προσφέρουν ολοκληρωμένη άποψη γύρω από τον πολυδύναμο χαρακτήρα του Ξινόμαυρου. Χαρούμενο, φρέσκο, άγριο, πολύπλοκο, σοβαρό και ώριμο. Κάθε ένα για να ταιριάξει με την διάθεση σας ή την περίσταση.
 3. Salto Wild Yeast (2014-2019)

   
  79,70 €
  Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο

  Μπορούν τα κρασιά από Μοσχοφίλερο να παλαιώσουν? Η απάντηση βρίσκεται σε αυτή την ‘κάθετη’ με 6 διαφορετικές χρονιές του Salto και είναι ένα τρανταχτό και κατηγορηματικό ΝΑΙ! Και όταν μιλάμε για παλαίωση, δεν εννοούμε ότι το κρασί απλά αντέχει, αλλά εξελίσσεται πολύ όμορφα στον χρόνο αναδεικνύοντας έναν υπέροχο, κομψό, με τραγανή οξύτητα και γεμάτο φρεσκάδα χαρακτήρα εσπεριδοειδών, πράσινων φρούτων και ορυκτών στοιχείων.

   

  Αν η περιγραφή σας θύμισε καλά Rieslings από την Αλσατία ή την Γερμανία σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν έχουμε μπερδευτεί! Δεν μιλάμε για Riesling αλλά για ένα σπουδαίο Μοσχοφίλερο που την εξέλιξη του θα ζήλευαν πολλοί παραγωγοί που οινοποιούν ποικιλίες με αποδεδειγμένη δυνατότητα παλαίωσης. Ακόμα και το παλαιότερο κρασί αυτή της συλλογής, το Salto του 2014, είναι αρκετά φρέσκο και θα μπορούσε να εξελιχθεί για κάποια χρόνια ακόμα.

 4. Γεύσεις απο Αγιωργίτικο

   
  73,50 €
  Αγιωργίτικο
  Έξι επιλεγμένες ετικέτες για να γνωρίσετε το αγιωργίτικο. Το Αγιωργίτικο δεν είναι απλά το αντίπαλο δέος του Ξινόμαυρου. Πιο άμεσο και μοντέρνο με χαρακτήρα κόκκινων φρούτων, γλυκών μπαχαρικών και σχεδόν ποτέ με ‘επιθετικές’ τανίνες, είναι απόλυτα ελκυστικό για τον σύγχρονο καταναλωτή. Μη ξεγελιέστε όμως… Μπορεί να είναι εξίσου σοβαρό, πολυεπίπεδο και με μεγάλες δυνατότητες παλαίωσης. Έξι διαφορετικά Αγιωργίτικα που επιβεβαιώσουν το ποιοτικό δυναμικό και το ‘εύρος’ των στυλ της ποικιλίας.
 5. Γεύσεις απο Ασύρτικο

   
  103,00 €
  Ασύρτικο
  Έξι επιλεγμένες φιάλες Ασύρτικο για να γνωρίσετε και να συγκρίνετε την πιο διάσημη Ελληνική ποικιλία. Σαν να είναι ‘ντοπαρισμένο’, το καλύτερο Ελληνικό λευκό σταφύλι δίνει από το terroir της Σαντορίνης παγκόσμιας φήμης κρασιά με δύναμη, νεύρο και ‘ατσαλένια’ δομή. Και όμως με την αξιοσημείωτη προσαρμοστικότητά του σε διαφορετικά εδάφη και κλίματα το Ασύρτικο ‘ευημερεί’ σε ολόκληρη τη χώρα. Απόλυτα ξηρό ή ‘προκλητικά’ γλυκό, με ή χωρίς βαρέλι, με έντονη ορυκτότητα όπως στη Σαντορίνη ή περισσότερο φρούτο όπως στη Δράμα τα παρακάτω κρασιά επιδεικνύουν τις αστείρευτες δυνατότητες και τις διαφορετικές όψεις της ποικιλίας.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

5 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Συλλογές