You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Επιδόρπια / Γλυκά
-
Vinsanto της Γαίας 8 Years
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 11.5% alc.
50,80 €Εξαιρετικό vinsanto από το Κτήμα Γαίας παλαιωμένο για 8 χρόνια σε βαρέλιας 4ης χρήσης ή και παλαιότερα. -
Monemvasia - Malvasia
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Ασπρούδι, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Μονεμβασιά, Επιδέχεται Παλαίωση
43,20 € Φτάνει μέχρι 39,74 €17 χρόνια πειραματισμών από τον Γιώργο και την Έλλη Τσιμπίδη, προηγήθηκαν της δημιουργίας αυτού του συγκλονιστικού γλυκού κρασιού που εξυμνεί την βαριά ιστορία του περίφημου Μαλβάζιου οίνου της αρχαιότητας. Είναι το πρώτο κρασί που φέρει την ένδειξη ΠΟΠ Μονεμβασία- Malvasia, και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον υπέροχο πολύπλοκο και ώριμο χαρακτήρα του. -
ROYAL TOKAJI Tokaj Aszu 5 Puttonyos Blue Label 0.5lt 2017
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Επιδέχεται Παλαίωση
47,30 €Το Blue Label αποτελεί τον βασικό πρεσβευτή του Royal Tokaji, με 50% της πρώτης ύλης να προέρχεται από ιδιόκτητους αμπελώνες. Ένα επιδόρπιο κρασί που χαρίζει πυκνότητα, πολυπλοκότητα και πάνω από όλα κοφτερή, δροσιστική, ξεδιψαστική οξύτητα. -
Vinsanto Γαβαλά 2016
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 10% alc.
40,80 €Το Ασύρτικο συμπληρώνεται με λίγο Αθήρι και Αηδάνι, τα σταφύλια λιάζονται για 10-15 ημέρες κάτω από τον καυτό ήλιο της Σαντορίνης, ‘πατιούνται’ μεσημεριανές ώρες για να βγάλουν πιο εύκολα τον συμπυκνωμένο, σε σάκχαρα, χυμό και στην συνέχεια ζυμώνει για αρκετούς μήνες πριν οδηγηθεί στα μεγάλα παλαιά ξύλινα βαρέλια για να παλαιώσει. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεμυαλιστικό γλυκό κρασί με γεύση και αρώματα που μένουν αξέχαστα για μήνες. -
Titanas 2015
Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
49,60 € Φτάνει μέχρι 45,63 €Δεν θα μπορούσε να ταιριάζει περισσότερο το όνομα αυτό στο πρώτο γλυκό κρασί του Γιώργου Σκούρα που έχει φτιαχτεί με πολύ υπομονή και πολλούς πειραματισμούς αναβιώνοντας ένα σχεδόν εξαφανισμένο σταφύλι της Αργολίδας. Το ερυθρό Μαυρόστυφο δίνει ένα κρασί από σταφύλια που έχουν αποξηρανθεί για 8 ημέρες στον ήλιο και 38 ημέρες στην σκιά, ενώ και η αλκοολική του ζύμωση ολοκληρώθηκε μετά από 5 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Η περεταίρω ωρίμαση του για 5 χρόνια σε δρύινα βαρέλια έχει συνεισφέρει στην δημιουργία ενός μεγαλειώδους και σπάνιου ερυθρού γλυκού οίνου που θα δώσει υπεραξία στην κάβα μας. -
Κτήμα Αργυρού - Vinsanto First Release 2015
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
40,90 €Τα Vinsanto του Κτήματος Αργυρού είναι μία σταθερή αξία στα Ελληνικά γλυκά κρασιά. Εδώ η ζεστή γλυκύτητα που αντισταθμίζεται από εξαιρετική οξύτητα και η συμπύκνωση του οδηγούν σε ένα εξαιρετικό κρασί. Η προσεκτική οινοποίηση και η σωστή παλαίωσή του δίνουν ένα αποτέλεσμα που αγκαλιάζεται σταθερά από τους απανταχού φίλους των γλυκών κρασιών, σαρώνοντας τις διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. -
Σιγάλας - Vinsanto 2016
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 9% alc.
55,80 € Φτάνει μέχρι 51,34 €Οι μεγαλύτεροι ελληνικοί και διεθνείς διαγωνισμοί αποφαίνονται ότι το Vinsanto είναι ο "απόλυτος σταρ" των ελληνικών γλυκών κρασιών. Αυτή η ιδιαίτερα καλοδουλεμένη ετικέτα, συνδυάζει τέλεια την γλυκύτητα των υπερώριμων σταφυλιών με την οξύτητα του Ασύρτικου, δίνοντάς μας ένα κομψό, σύνθετο και απολαυστικό γλυκό κρασί με πολύ μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης. -
Κτήμα Νόπερα Epitome
Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Λευκό, Επιδέχεται Παλαίωση
58,00 €Εξαιρετικά πολύπλοκο γλυκό κρασί από την Σάμο, που βάζει υποψηφιότητα για την κορυφή. Επιλέγονται τα καλύτερα βαρέλια γλυκού κρασιού που ωριμάζουν υπομονετικά στα κελάρια του οινοποιείου, ανάμεσα σε κρασιά από διαφορετικά αμπελοτόπια και διαφορετικές χρονιές. Το φρούτο προέρχεται από αμπελώνες του νησιού στους οποίους εφαρμόζονται οι αρχές της βιολογικής και την βιοδυναμικής καλλιέργειας. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί που πραγματικά συγκινεί.