Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 650

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. ΑΕΝΑΟΝ Merlot
    ΑΕΝΑΟΝ Merlot 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    Ένα από τα πολύ καλά και δημοφιλή Ελληνικά Merlot, βαθύ, πολύπλοκο και βελούδινο. Φρέσκα αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων, μαλακές και ευχάριστες τανίνες και μεγάλη διάρκεια χαρακτηρίσουν ένα εξαιρετικό Ελληνικό ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. 1827 Ερυθρό
    1827 Ερυθρό 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Το Cabernet Sauvignon σε μία ευχάριστη έκφραση με έμφαση στο φρούτο και την φρεσκάδα από αμπελώνες της Μεσσηνιακής Γης σε υψόμετρο 500 μέτρων. Είναι ένα γαστρονομικό ερυθρό κρασί που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά φαγητά, τόσο από την Ελληνική όσο και από τις διεθνείς κουζίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Μεθυμναίος Ερυθρός
    Μεθυμναίος Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Χιδηριώτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ο Γιάννης Λάμπρου που βρίσκεται πίσω από τον Μεθυμναίο Οίνο, είναι ο μόνος παραγωγός που οινοποιεί το σπάνιο Χυδηριώτικο δημιουργώντας κρασιά σε τρία διαφορετικά χρώματα. Εδώ έχουμε το ερυθρό κρασί, που παράγεται με την κλασική ερυθρή οινοποίηση, από σταφύλια που καλλιεργούνται βιολογικά στα ηφαιστειογενή εδάφη της Λέσβου. Δώστε του χρόνο στο ποτήρι για να ανοίξει αρωματικά και να ξεδιπλώσει την ξεχωριστή του προσωπικότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Χρυσάμπελο Ερυθρό
    Χρυσάμπελο Ερυθρό 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.9% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Το χρώμα του είναι λαμπερό πορφυρό. Το άρωμα του προδίδει το Cabernet Sauvignon με τα σκούρα φρούτα όπως το φραγκοστάφυλλο και το βύσσινο να κυριαρχούν και να ακολουθούνται από νότες πιπεριάς, βανίλιας και μπαχαρικών. Στο στόμα είναι ευγενικό με τις έντονες γεύσεις φρούτων να εναλλάσσονται με τα στοιχεία του βαρελιού που είναι πιο εμφανή στην γεύση και να αφήνουν μια ευχάριστη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Αμπέλου Φως - Ερυθρός
    Αμπέλου Φως - Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ειδική Τιμή 4,76 € Κανονική τιμή 5,60 €
    Φρέσκο ερυθρό από Αγιωργίτικο και Cabernet Sauvignon για όλες τις ώρες και όλες τις εποχές. Το Αμπέλου Φως είναι ένα ευχάριστο, αρωματικό κρασί που εκφράζει απλόχερα όλη την φιλικότητα του Αγιωργίτικου και προορίζεται για να συμμετάσχει σε πολλούς και ευχάριστους γευστικούς συνδυασμούς. Ένα κρασί που θα το προτιμήσουμε ειδικά όταν ο καιρός είναι καλός, καθώς θα μπορέσουμε να το απολαύσουμε ελαφρώς δροσερό, και σε συνδυασμό με ελαφριά, καθημερινή κουζίνα.
  6. Αμπελόεις Silver
    Αμπελόεις Silver 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ένα περίτεχνο καθημερινό ερυθρό κρασί που προκύπτει από χαρμάνι ποικιλιών Μπορντωλέζικης επιρροής. Το Αμπελόεις Silver είναι ένα ερυθρό κρασί που αρωματικά μένει πιστό στις ποικιλίες που συνθέτουν το χαρμάνι του, στο στόμα όμως είναι φιλικό και άμεσο από την πρώτη στιγμή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Messenicola
    Messenicola 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carignan, Syrah, Μαύρο Μεσενικόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Σπάνιο κρασί από μία σχετικά άγνωστη Ονομασία Προέλευσης της χώρας μας, την ΠΟΠ Μεσσενικόλα στην Καρδίτσα, που παράγεται από τον συνδυασμό της ποικιλίας Μαύρο Μεσενικόλα με το Syrah και το Carignan. Διακρίνεται για το εξωστρεφές άρωμα του που παραπέμπει σε κόκκινα φρούτα και λουλούδια, τις μαλακές τανίνες και την αρμονική επίγευση του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Συμεωνίδης Merlot
    Συμεωνίδης Merlot 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Ένα ευγενές και ευκολόπιοτο ερυθρό από την Οινοποιία Συμεωνίδη. Τυπικά αρωματικό, βελούδινο στο στόμα και με όμορφη διάρκεια, ο Ηδύπνοος Merlot είναι ένα ευχάριστο ερυθρό κρασί για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Άρωμα Λόφου - Ερυθρό
    Άρωμα Λόφου - Ερυθρό 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 8,67 € Κανονική τιμή 10,20 €
    Το να βρίσκουμε ερυθρό κρασί σε αυτή την κατηγορία τιμής, που να μπορούμε να μιλάμε για ένταση, για σχετική πολυπλοκότητα αλλά και για καταπληκτική ισορροπία είναι ιδιαίτερα σπάνιο. Και αυτός ο γοητευτικότατος συνδυασμός, Αγιωργίτικου και Cabernet Sauvignon της Achaia Clauss μας τα προσφέρει όλα αυτά απλόχερα!
  10. Κτήμα Θεοδωρακάκου Μαυρούδι - Ερυθρός
    Κτήμα Θεοδωρακάκου Μαυρούδι - Ερυθρός 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυρούδι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Με όμορφο, ώριμο ρουμπινί χρώμα που υποδηλώνει και την μεστότητα του κρασιού, πολύ ενδιαφέρουσα μύτη με αρώματα μήλου, κανέλλας, που μεταφέρεται και στο στόμα με μια κομψή αυστηρότητα, ωραία οξύτητα και σωστά δομημένες τανίνες, που ζητούν κρέας, καλή διάρκεια, είναι κρασί που θα απογειώσει γευστικά ένα ελαφρύ κρέας μαγειρευτό ή και στα κάρβουνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Αμπελόεις Gold
    Αμπελόεις Gold 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Ένα πλούσιο και ενδιαφέρον ερυθρό κρασί από χαρμάνι δύο ποικιλιών, του Syrah και του Merlot που αποδεδειγμένα μας δίνουν πληθωρικά και γεμάτα κρασιά. Το Αμπελόεις Gold είναι μία αξιόλογη επιλογή για όσους πειραματίζονται με πικάντικες και δύσκολες γεύσεις στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Κίκονες Λημνιό
    Κίκονες Λημνιό 2008
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιό, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Από μόνο του το γεγονός ότι έχετε απέναντι σας πιθανόν την αρχαιότερη καλλιεργήσιμη ποικιλία στον κόσμο είναι αρκετό για να ‘απλώσετε’ το χέρι και να αγοράσετε αυτή τη φιάλη Λημνιό. Αν συνηγορήσει και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα κομψότερα Ελληνικά κρασιά, στο στυλ μιας εξαιρετικής Βουργουνδίας, τότε επιβάλλεται να κοσμήσετε την κάβα σας με αυτό το διαμάντι του Ελληνικού αμπελώνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  13. Hey Malbec!
    Hey Malbec! 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Ένα απολαυστικό δείγμα της ποικιλίας που ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα και ζωηρό του στυλ. Με καρπό από επιλεγμένες ζώνες της Mendoza, όπως η κοιλάδας Uco και το Lujan de Cuyo αλλά και ωρίμαση σε μικρά τσιμεντένια αγγεία και γαλλική δρυ επιδιώκεται καθαρός χαρακτήρας, δύναμη και ζωντάνια στο φρούτο. Ιδανική επιλογή που φέρνει το Malbec στα μέτρα των πολύτιμων καθημερινών απολαύσεων.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Eclipse
    Eclipse 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Η Κεφαλονιά στο ποτήρι σας! Ένα κρασί από την τοπική ποικιλία, την ξηρή Κεφαλονίτικη Μαυροδάφνη. Μαζί με την Ρομπόλα, η Μαυροδάφνη οινοποιείται με εξαιρετική μαεστρία από το οινοποιείο Gentilini, και μας δίνει ένα εξαιρετικά πρωτότυπο κρασί, απόλυτα χαρακτηριστικό της προέλευσής του, με δυνατότητα παλαίωσης τουλάχιστον 6 ετών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Κίκονες Syrah
    Κίκονες Syrah 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Τα κρασιά της Μελίνας Τάσσου από το οινοποιείο Κίκονες ενώ διαθέτουν το καθένα τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα καταφέρνουν να αναδεικνύουν την χαρακτηριστική υπογραφή του στυλ της οινοποιού. Αρωματική συμπύκνωση στη μύτη και ισορροπημένο στόμα με ώριμες μαλακές τανίνες, χωρίς εξάρσεις και γωνίες που καταλήγουν σε μία ‘γλυκιά’ παρατεταμένη επίγευση για ένα υψηλής ποιότητας Syrah του Ελληνικού αμπελώνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί