Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 176

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Amore di Amanti Prosecco DOCG
    Amore di Amanti Prosecco DOCG
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα
    Ελαφρύ και δροσιστικό Ιταλικό αφρώδες με εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Ευχάριστα αρώματα γεμάτα φρεσκάδα, χαμηλό αλκοόλ και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες σε ένα άκρως εξωστρεφές κρασί ιδανικό για απεριτίφ σε όλες τις περιστάσεις. Από ένα τρυφερό τετ α τετ μέχρι ένα πάρτι με πολύ κόσμο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κτήμα ΑΛΦΑ - Sauvignon Blanc Magnum
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Sauvignon Blanc Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    48,50 €
    Ένα από τα απόλυτα λευκά best-sellers της Ελληνικής αγοράς - και όχι άδικα… Το λευκό Κτήμα Άλφα αποτυπώνει μία μοναδική πλευρά της προσωπικότητας του Sauvignon Blanc, με στυλ που ισορροπεί ανάμεσα στον παλιό και το νέο κόσμο, αισθησιακά αρώματα σε μύτη και στόμα, και τέλεια οξύτητα. Το λευκό Κτήμα Άλφα είναι ένα κρασί που εξαντλείται γρήγορα από την αγορά γιατί οι φανατικοί του φίλοι δεν μπορούν να φανταστούν την ζωή τους (και την καλοπέρασή τους) χωρίς αυτό…
  3. Cono Sur Reserva Especial Sauvignon Blanc
    Cono Sur Reserva Especial Sauvignon Blanc 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα
    Αναζωογονητικό με ζωηρή οξύτητα, νόστιμη γεύση και ακαταμάχητα εξωτικά αρώματα φρούτων Sauvignon Blanc από την Χιλή. Με λίγα λόγια ένα αφοπλιστικό κρασί που θα αγαπηθεί από όλους τους λάτρεις αυτής της υπέροχης ποικιλίας. Στα πολλά πλεονεκτήματα του και η καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Prosecco Amanti Stelvin
    Prosecco Amanti Stelvin
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Prosecco, Πιείτε το τώρα
    Ελαφρύ και δροσιστικό Ιταλικό αφρώδες με εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Ευχάριστα αρώματα γεμάτα φρεσκάδα, χαμηλό αλκοόλ και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες σε ένα άκρως εξωστρεφές κρασί ιδανικό για απεριτίφ σε όλες τις περιστάσεις. Από ένα τρυφερό τετ α τετ μέχρι ένα πάρτι με πολύ κόσμο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Ασύρτικο της Γαίας Wild Ferment
    Ασύρτικο της Γαίας Wild Ferment 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Tο Ασύρτικο της Γαίας οινοποιείται μόνο με τις άγριες ζύμες του σταφυλιού (γι' αυτό και η ένδειξη ‘Wild Ferment’ στη φιάλη, για να αποτυπώσει την αυθεντικότητα και την τυπικότητα του Ασύρτικου της Σαντορίνης στο 100%. Πρωτο Ελληνικό κρασί και πρώτο Ασύρτικο στο Διαγωνισμό Decanter 2018! Το Ασύρτικο της Γαίας δημιούργησε αίσθηση από την πρώτη του εμφάνιση - και όχι άδικα. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο λευκό κρασί που προέρχεται από παλαιά αυτόριζα κλήματα στη Σαντορίνη, οι ρίζες των οποίων έχουν τον τρόπο να ρουφήξουν όλη τη μαγεία του ηφαιστειογενούς terroir του νησιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Σπάνιες Γαίες, "Βίδια"
    Σπάνιες Γαίες, "Βίδια" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    Ένα ιδιαίτερα φινετσάτο single vineyard Chardonnay από τον ορεινό αμπελώνα Βίδια στο οροπέδιο της Στυμφαλίας, που εστιάζει στην φρεσκάδα και την καθαρότητα των αρωμάτων. Ένα κρασί που προδίδει εύκολα το ψυχρό κλίμα από το οποίο παράγεται αλλά και την πρόθεση των δημιουργών του να αναδείξουν τα ποικιλιακά χαρακτηριστικά του. Τα πράσινα αρώματα φρούτων, τα ορυκτά στοιχεία και η κοφτερή οξύτητα μας φέρνουν στο μυαλό κρασιά από το περίφημο Chablis με πολλαπλάσια τιμή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Σαββατιανό Α.Φράγκου
    Σαββατιανό Α.Φράγκου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Το Σαββατιανό, η ταπεινή ποικιλία της Αττικής, η βάση της ρετσίνας, φθάνει εδώ σε νέα, πρωτόγνωρα επίπεδα. Σε αντίθεση με τις κλασσικές και πολύ μεγάλες στρεμματικές αποδόσεις του Σαββατιανού, η Αναστασία Φράγκου χρησιμοποιεί σταφύλια από αμπέλια με στρεμματικές αποδόσεις πολύ μικρές, που σε συνδυασμό με μια θαυμάσια οινοποίηση δίνουν εντυπωσιακά αρώματα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Ammonite
    Ammonite 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    50%
    Θαυμάσια έκφραση Ασύρτικου από το μοναδικό terroir της Σαντορίνης με την υπογραφή της Γαίας, ενός πρωτοπόρου παραγωγού του νησιού. Το φρούτο προέρχεται από έναν σπάνιο αιωνόβιο αμπελώνα, που έχει προσδώσει στο κρασί συγκλονιστικό γευστικό βάθος, πολυπλοκότητα και νεύρο. Είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία λευκά, όχι μόνο της Σαντορίνης αλλά όλης της Ευρώπης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Πέρασμα
    Πέρασμα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    70%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Εκπληκτικό Σαββατιανό που ξαφνιάζει με την φρεσκάδα και τα ζωηρά αρώματα που μας θυμίζουν κρασιά από ψυχρά κλίματα, παρόλο που καλλιεργείται στο ζεστό κλίμα του Αττικού αμπελώνα. Η επιλεγμένοι αμπελώνες ηλικίας 30-50 ετών, οι χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και η λεπτομερής οινοποίηση οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα νόστιμο λευκό κρασί που μπορεί να στολίσει τόσο το καθημερινό όσο και ένα γιορτινό τραπέζι. Είναι απολαυστικό τώρα όμως είναι από τα λευκά κρασιά που θα μπορούσαν να εξελιχθούν όμορφα για 2-3 χρόνια στην φιάλη. Η σχέση τιμής ποιότητας είναι παραπάνω από εξαιρετική!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Ocean Θραψαθήρι
    Ocean Θραψαθήρι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Θραψαθήρι, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Είναι γνωστό ότι η Κρήτη κρύβει πολλούς οινικούς θησαυρούς! Αυτή η σπάνια έκφραση της ποικιλίας Θραψαθήρι μας κάνει να μιλάμε για ένα ακόμα κρητικό σταφύλι που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Με αυτό το πλούσιο, λιπαρό και εξωτικό κρασί η Ιδαία Οινοποιητική φέρνει στο ποτήρι μας ένα ακόμα διαμαντάκι με μοναδικό χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο
    Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Όμορφα τυπικό λευκό κρασί από την σταθερά αγαπημένη ποικιλία Μοσχοφίλερο. Φρέσκα λουλουδάτα αρώματα, δροσιστική οξύτητα, τεράστια γκάμα συνδυασμών στο τραπέζι και ελκυστική τιμή, εξηγούν τους λόγους που η ετικέτα αυτή παραμένει αμείωτα δημοφιλής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. Cordon Negro
    Cordon Negro
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Parellada, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ευχάριστο αφρώδες κρασί από γηγενείς Ισπανικές ποικιλίες, οινοποιημένες με την παραδοσιακή μέθοδο της Σαμπάνιας. Έχει λεπτά, τυπικά αρώματα και καλό αφρισμό που ξεδιψάει και δροσίζει τέλεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Φεγγίτες - Λευκός
    Φεγγίτες - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Κομψό λευκό κρασί που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική των ποικιλιών του χαρμανιού του. Είναι ισορροπημένο και διακριτικό σε μύτη και στόμα, με ευχάριστα καλοκαιρινά αρώματα και πολύ καλή οξύτητα, και τελειώνει όμορφα με μακρά και λεπτή επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Amalia Vintage Brut
    Amalia Vintage Brut 2019
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Κορυφαίο αφρώδες του ελληνικού αμπελώνα που κουβαλάει την εξωστρέφεια του Μοσχοφίλερου αλλά και την πολυπλοκότητα που προσδίδει στα κρασιά η δεύτερη ζύμωση στην φιάλη. Υπέροχα φρουτένια και τριανταφυλλένια στοιχεία, ζωηρή οξύτητα, διάρκεια και νότες ψωμιού συνθέτουν ένα θαυμάσιο και ακαταμάχητο σύνολο με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Geometria - Ασύρτικο
    Geometria - Ασύρτικο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Το Ασύρτικο δείχνει ότι μπορεί να εγκλιματιστεί παντού και να δώσει εξαιρετικά κρασιά όπως αυτή η έκφραση από την Νεμέα. Ζωηρή οξύτητα και ωραία εσπεριδοειδή αρώματα σε τιμή απίστευτη για αυτή την ποικιλία. Είναι πραγματικά μοναδική ευκαιρία για να έχουμε το Ασύρτικο στο καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί