Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 124

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Sauvignon Blanc Private Bin
    Sauvignon Blanc Private Bin 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Τυπικό Νέο-ζηλανδέζικο Sauvignon Blanc από ένα από τα μεγαλύτερα οινοποιεία της χώρας. Όμορφα εξωτικά αρώματα με πράσινες, φυτικές νότες, υποστηρίζονται από σωστά τονισμένη οξύτητα και καλή διάρκεια στο στόμα. Ένα όμορφο λευκό κρασί για όλες τις ώρες. Το βιδωτό του πώμα θα διαφυλάξει τη φρεσκάδα του μέχρι να το ανοίξετε, αλλά και θα σας επιτρέψει να το συντηρήσετε (και) σε όρθια θέση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Σαντορίνη Αργυρού
    Σαντορίνη Αργυρού 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Κτήμα Αργυρού είναι ένα από τα κορυφαία οινοποιεία όχι μόνο της Σαντορίνης αλλά όλης της Ευρώπης, με παράδοση αιώνα στην καλλιέργεια και οινοποίηση του Ασύρτικου. Το Ασύρτικο του Αργυρού είναι μια ‘ήρεμη’ δύναμη ανάμεσα στα Ασύρτικα του νησιού, με εξαιρετική ισορροπία και μια εντυπωσιακή αλλά και εξαιρετικά ευχάριστη οξύτητα που σαν επίγευση δεν λέει να τελειώσει. Πολλά και εντυπωσιακά τα βραβεία του, και η αναγνώρισή του στο εξωτερικό, υποσχόμενα μια θαυμαστή πορεία στην προσπάθεια για εντονότερη εξωστρέφεια του κτήματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Riesling A.C.
    Leon Beyer - Riesling 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    18,50 €
    Γαλλικό λευκό από την Αλσατία, από την ποικιλία Riesling. Φρέσκα φρουτώδη αρώματα και κοφτερή οξύτητα σήμερα ή εξελιγμένα, μελάτα αρώματα και μεγάλη διάρκεια σε λίγα χρόνια. Εσείς διαλέγετε…
  4. Chardonnay Q
    Chardonnay Q 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.2% alc.
    Κορυφαίο Αργεντίνικο Chardonnay που κλείνει το μάτι στο προφίλ και στην φινέτσα των Βουργουνδέζικων Chardonnay. Επιλέγονται σταφύλια από τα καλύτερα σημεία της Mendoza σε υψόμετρο 1200-1400 μέτρων με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό κρασί με ζωηρή οξύτητα και ωραία πράσινα φρούτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Σκυτάλη
    Σκυτάλη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.0% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό χρυσό με αρκετές πράσινες ανταύγειες. Το άρωμα του είναι πολύπλοκο, με τα εσπεριδοειδή όπως το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ και τα ορυκτά στοιχεία να κυριαρχούν ακολουθούμενα από νότες ροδάκινου και αμυγδάλου. Στο στόμα είναι πλούσιο με την χαρακτηριστική τραγανή οξύτητα να δημιουργεί κύματα δροσιάς, αισθητή αρμύρα, κάποιες μελένιες πινελιές να κάνουν την εμφάνιση τους, ενώ η επίγευση έχει απίστευτη διάρκεια. Αναμφισβήτητα ένα ‘μεγάλο΄ λευκό κρασί που έχει την δομή για να εξελιχθεί για τουλάχιστον μία δεκαετία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Prosecco di Conegliano - Ario Extra Dry
    Prosecco di Conegliano - Ario Extra Dry 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    Ευγενές αφρώδες Ιταλικό κρασί με ευχάριστο χαρακτήρα, όμορφο αφρισμό και τονισμένη οξύτητα. Κορυφαία ετικέτα από έναν από τους καλύτερους παραγωγούς Prosecco της Ελληνικής αγοράς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Nostos Romeiko
    Nostos Romeiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το οινοποιείο Μανουσάκη φέρνει στα ποτήρια μας ένα αναπάντεχα νόστιμο και γεμάτο φρεσκάδα λευκό βιολογικό κρασί, αξιοποιώντας μία ερυθρή κρητική ποικιλία, το Ρωμέικο, και καταφέρνει να στρέψει στην προσοχή μας σε ένα σταφύλι που μέχρι τώρα δυσκολευόταν να βγει στο προσκήνιο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Salto Wild Yeast
    Salto Wild Yeast 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Μία εξερεύνηση των δυνατοτήτων του Μοσχοφίλερου και ένα Saltο προς τα εμπρός για τo πως μια γηγενής ποικιλία μπορεί να ιδωθεί μέσα από σύγχρονη ‘ματιά’, αποτελεί η προσπάθεια αυτή του Γιώργου Σκούρα. Ζύμωση με απομονωμένες στο εργαστήριο ‘άγριες’ ζύμες, υπέροχα εκφρασμένος ανθικός, ποικιλιακός χαρακτήρας και πολυπλοκότητα στην οποία η ποικιλία δεν μας έχει συνηθίσει, ανεβάζουν τον πήχη πολύ ψηλά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Yalumba The Virgilius
    Yalumba The Virgilius 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Μπορεί το Viognier να έχει πια ξεφύγει από τα στενά όρια του Ροδανού στην Γαλλία, αλλά λίγα Viognier υπάρχουν εκεί έξω που να μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια το χωριό Condrieu (την Μέκκα όλων των εραστών της ποικιλίας). Η Yalumba τόλμησε με το Virgilius και έδωσε μαθήματα ακόμα και στους Γάλλους, αφού εδώ έχουμε ένα σπάνιο Viognier, με άψογη ωρίμαση σε βαρέλι, που μπορεί να παλαιώσει στην φιάλη μέχρι και οκτώ χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Χατζηδάκη - Σαντορίνη Familia
    Χατζηδάκη - Σαντορίνη Familia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Αναμένεται νέα σοδειά Αρχές Απριλίου του 2024
    Η Σαντορίνη Familia Χατζηδάκη με τον λεμονάτο, ορυκτό και νευρώδη χαρακτήρα της, αποτυπώνει πιστά την αστείρευτη δυναμική του Σαντορινιού Terroir, γι' αυτό και είναι από τις πιο αγαπητές ετικέτες που παράγει το νησί. Αν τη δοκιμάσετε με κλειστά μάτια, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την αλμύρα του Αιγαίου και την άγρια ομορφιά των ανεμοδαρμένων αμπελιών της όμορφης Σαντορίνης. Ακόμα και η πιο ‘απλή’ ετικέτα του οινοποιείο Χατζηδάκη, φτιαγμένη από 100% Ασύρτικο, είναι ένα μεγάλο κρασί που μπορεί να παλαιώσει για πολλά χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Yalumba Viognier
    Yalumba Viognier 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα. Eξωτικά αρώματα βερίκοκου, ροδάκινου και τζίντζερ σε φόντο άνθεων εσπεριδοειδών και ροδοπέταλων που διεγείρουν τις αισθήσεις πριν ακόμα γευτούμε το κρασί. Η συνέχεια έρχεται με μία πλούσια και λιπαρή υφή στο στόμα, με οξύτητα που φρεσκάρει και ευχάριστη πικάντικη επίγευση. Απολαύστε το φρέσκο αν και το βιδωτό πώμα θα βοηθήσει να διατηρήσει την φρεσκάδα του για 2-3 χρόνια από τον τρύγο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Κτήμα Γεροβασιλείου - Viognier Magnum
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Viognier Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    51,50 €
    Ιδιαίτερο και εξωτικό λευκό κρασί για όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Έντονα αρωματικά με τα πυρηνόκαρπα φρούτα να κυριαρχούν και να αγκαλιάζονται διακριτικά από τα στοιχεία της δρυός, πλούσια γεύση, όμορφη οξύτητα και επίγευση που διαρκεί.
  13. Fortant de France - Chardonnay
    Fortant de France - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Χρώμα απαλό κίτρινο με χρυσαφί ανταύγειες. Ένα πλούσιο, βελούδινο κρασί με δροσιστική οξύτητα και αρώματα ακακίας, βανίλιας, φουντουκιού αλλά και φλούδες εσπεριδοειδών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Portes Μοσχοφίλερο
    Portes Μοσχοφίλερο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ευχάριστα τυπικό λευκό κρασί από Μοσχοφίλερο για όλες τις ώρες. Ελαφρύ, αρωματικό και ευκολόπιοτο, θα σας κάνει εξαιρετική παρέα είτε βρεθείτε μόνοι σας μαζί του, είτε σε ένα πλούσιο τραπέζι φορτωμένο με του κόσμου τις λιχουδιές!...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Chablis Grand Cru Bougros
    Chablis Grand Cru Bougros 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Grand Cru Chablis από αποκλειστικά ιδιοκτήτους αμπελώνες. Το Bougros είναι ένα από τα σχετικά μικρά Grand Cru, αλλά και το Domaine William Fevre έχει το καλύτερο κομμάτι αυτού, με έκθεση νότια και μεγάλη κλίση εδάφους. Τα βασικά γνωρίσματά του είναι η φρεσκάδα, η απαλότητα της δομής και ο διακριτικός αρωματικός χαρακτήρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί