Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 617

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ορειβάτης - Λευκός
    Ορειβάτης - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα
    Μία θαυμάσια έκφραση του Σαββατιανού, που παράγεται από παλαιούς αμπελώνες στην περιοχή των Πλαταιών, στους πρόποδες του Κιθαιρώνα. Έντονο ζουμερό φρούτο, κρεμώδης υφή και αρμονική οξύτητα σε ένα εκφραστικό κρασί που δίνει άλλη διάσταση σε αυτή την ταπεινή αλλά με πολλές δυνατότητες ποικιλία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Semeli Μαντινεία
    Semeli Μαντινεία 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 10,12 € Κανονική τιμή 11,90 €
    To Μοσχοφίλερο είναι μία πολύ γοητευτική ποικιλία με γεύσεις και αρώματα που δύσκολα τους αντιστέκεται κανείς. Το Μοσχοφίλερο της Σεμέλης είναι ένα ιδιαίτερα ποιοτικό παράδειγμα για τους φίλους της ποικιλίας και όχι μόνο. Ένα λευκό κρασί για όλες τις ώρες και κάθε περίσταση, για χειμώνα ή καλοκαίρι, για θάλασσα ή βουνό, για πάρτι ή για εκλεπτυσμένα γεύματα!
  3. ERGO Sauvignon Blanc
    ERGO Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Ειδική Τιμή 9,44 € Κανονική τιμή 11,10 €
    Ένα εξαιρετικό Ελληνικό Sauvignon Blanc από ιδιόκτητους αμπελώνες του Κτήματος Λαντίδη σε υψόμετρο 550 μέτρων στην Αργολίδα. Κρασί που συνδυάζει τον εξωτικό χαρακτήρα και την φυτικότητα των Sauvignons από την Νέα Ζηλανδία, με τα εσπεριδοειδή του Λίγηρα, δύο περιοχές όπου η ποικιλία μεγαλουργεί! Είναι σίγουρο ότι θα πάρει μία θέση στα πολύ αγαπημένα σας κρασιά.
  4. Χνάρια Λευκός
    Χνάρια Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Malvasia, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Κτήμα Ράπτη από το Λεόντιο της Νεμέας, εκτός από το Αγιωργίτικο εκμεταλλεύεται με μεγάλη επιτυχία πολλές ακόμα ποικιλίες. Αποδεικνύεται από τα Χνάρια, όπου συνδυάζονται πολύ όμορφα τρεις λευκές ποικιλίες, με το Μοσχοφίλερο και την Malvasia να δίνουν εξωστρεφή χαρακτήρα και τον Ροδίτη σοβαρότητα σε ένα κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Τσέλεπου - Μαντινεία
    Τσέλεπου - Μαντινεία 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κρασί με ευδιάκριτα αρώματα τριαντάφυλλου και περγαμόντου στη μύτη και στο στόμα, και οξύτητα που του δίνει κάποιο νεύρο και φρεσκάδα. Οι φίλοι του Μοσχοφίλερου Μαντινείας αναγνωρίζουν τη Μαντινεία Τσέλεπου σαν την "πρώτη διδάξασα" Μαντινεία, που παρά τα χρόνια στην πλάτη της διεκδικεί ακόμα θέση στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  6. Κυδωνίτσα Θεοδωρακάκου
    Κυδωνίτσα Θεοδωρακάκου 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Ένα κρασί φρέσκο, καθημερινό, φιλικό, με εντυπωσιακό αγουροπράσινο χρώμα, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πολύπλοκη μύτη, συναρπαστικά ανθικά αρώματα γιασεμιού και αγιοκλήματος, γευστική φινέτσα, ωραία οξύτητα, όμορφη διάρκεια στο στόμα... Πολύ κομψό, για οποιαδήποτε ώρα, που πίνεται σαν απεριτίφ, αλλά και συνοδεύει ιδανικά θαλασσινά στη σχάρα, μακαρονάδες με θαλασσινά αλλά και όλα τα ψαρικά στην σχάρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Gemma di Luna Moscato
    Gemma di Luna Moscato
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 7.5% alc.
    Ειδική Τιμή 8,25 € Κανονική τιμή 9,70 €
    Το Moscato Gemma di Luna είναι ένα διασκεδαστικό, δροσερό και γεμάτο αρώματα αφρώδες κρασί που παράγετε από επιλεγμένα σταφύλια Μοσχάτου από την περιοχή του Piemonte στη Βόρεια Ιταλία. Καταναλώνεται ευχάριστα μόνο του ως απεριτίφ και συνδυάζεται εξαιρετικά τόσο με γλυκές παρασκευές όπως η μηλόπιτα και η γιορτινή βασιλόπιτα όσο και με ethnic αλμυρές και πικάντικες συνταγές.
  8. Karipidis - Sauvignon Blanc
    Karipidis - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ειδική Τιμή 12,58 € Κανονική τιμή 14,80 €
    Έντονη, εντυπωσιακή μύτη με φρουτώδη αρώματα ροδάκινου, ανανά, πεπονιού και νότες αρωμάτων χόρτου, αλλά και εσπεριδοειδών, που συμπληρώνεται από ένα γεμάτο σώμα, με ιδανική λιπαρότητα αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα οξύτητα, με μια μακρά, φρουτώδη επίγευση.
  9. Piccolo Mondo Λευκό
    Piccolo Mondo Λευκό 2022
     
    Ημίγλυκος, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο
    Βαθμολογία:
    90%
    Εκρηκτικά αρώματα σταφυλιού, εσπεριδοειδών και τριαντάφυλλου. Πλούσιο και στρογγυλό στόμα, που ισορροπεί με τη δροσιστική οξύτητα, ενώ ακολουθεί μακριά, γλυκιά επίγευση που δροσίζει και φρεσκάρει τον ουρανίσκο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Μικρή Κιβωτός - Λευκός
    Μικρή Κιβωτός - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ποιοτικό λευκό από το δοκιμασμένο χαρμάνι Ασύρτικου-Μαλαγουζιάς που εγγυάται αρωματικότητα και τραγανή φρεσκάδα στο ίδιο "πακέτο". Πίνεται εύκολα συνοδεύοντας λεπτές ελληνικές (και ως επί το πλείστον θαλασσινές) γεύσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  11. Κίκονες Λευκός
    Κίκονες Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Κλασικό Chardonnay με εξαιρετική ισορροπία ανάμεσα στα φρουτώδη αρωματικά χαρακτηριστικά και στα καπνιστά αρώματα δρυός, ενώ στο στόμα διαθέτει πάχος και λιπαρότητα από την πολύμηνη παραμονή και ανάδευση του κρασιού με τις οινολάσπες. Οι Anything But Chardonnay οινόφιλοι είναι ώρα να αναθεωρήσουν την άποψη τους για την ποικιλία…
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. Deucalion
    Deucalion 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Ο Δευκαλίων, αρχαίος Βασιλιάς της Θεσσαλίας λέγεται ότι μαζί με την σύζυγό του, Πύρρα, κόρη του Επιμηθέα, ήταν οι μόνοι δύο άνθρωποι που επέζησαν του μεγάλου κατακλυσμού, πλάθοντας ύστερα την ανθρωπότητα από την αρχή. Ο Γιώργος Καραμήτρος πλάθει ένα εξαιρετικό Ασύρτικο αποδίδοντάς του όνομα αντίστοιχο με το μεγαλείο και την ανθεκτικότητα που έχει αποδείξει ως ποικιλία στην θάλασσα του ελληνικού αμπελώνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Συμεωνίδης - Sauvignon Blanc
    Συμεωνίδης - Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Δημοφιλής λευκή ετικέτα από τον εκλεκτό αμπελώνα της Καβάλας. Εκφράζει όμορφα και πιστά την τυπικότητα ενός παλαιοκοσμίτικου Sauvignon Blanc με μεταλλικότητα, λεμονάτα αρώματα και όμορφη οξύτητα. Ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, για την πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Μεθυμναίος Λευκός
    Μεθυμναίος Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Χιδηριώτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ένα blanc de noir (λευκό κρασί από μαύρα σταφύλια) από την άγνωστη ερυθρή ποικιλία Χυδηριώτικο, που καλλιεργείται στο νησί της Λέσβου. Ένα βιολογικό κρασί, που ξεχωρίζει λόγω της σπανιότητας του, αλλά και του ιδιαίτερου χαρακτήρα του. Μία διαφορετική γευστική πρόταση που θα σας εξιτάρει!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Συμφωνία
    Συμφωνία 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13. 5% alc.
    Βαθμολογία:
    72%
    Ένα φίνο λευκό κρασί για το τραπέζι και το ποτήρι, που τα έχει όλα: αρωματικότητα, οξύτητα, ισορροπία, διάρκεια. Μία πλήρης πρόταση με απόλυτα φιλικό προφίλ και πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Αξίζει να το δοκιμάσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί