Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 617

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Συμφωνία
    Συμφωνία 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13. 5% alc.
    Βαθμολογία:
    72%
    Ένα φίνο λευκό κρασί για το τραπέζι και το ποτήρι, που τα έχει όλα: αρωματικότητα, οξύτητα, ισορροπία, διάρκεια. Μία πλήρης πρόταση με απόλυτα φιλικό προφίλ και πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Αξίζει να το δοκιμάσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Anarch Aσύρτικο
    Anarch Aσύρτικο 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    75%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Η Hetero, που δημιουργήθηκε από την Μαρία Ταμιωλάκη και τον Δημήτρη Μανσόλα, περιγράφει την προσπάθεια της σαν ‘Gypsy Winemaking’, δηλαδή παράγει κρασιά σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας που έχουν επιλεχθεί για την μοναδικότητα και την οινοποιητική τους αξία. Εδώ έχουμε ένα εκπληκτικό Ασύρτικο από αμπελώνες που καλλιεργούνται βιολογικά στην Δομοκό, που ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες, παραμένει για 5 μήνες με τις οινολάσπες του με το 50% του κρασιού να μπαίνει σε δρύινα βαρέλια 2ης χρήσης. Συνδυάζει πολύ όμορφα την αυστηρότητα της ποικιλίας με τα πιο φιλικά χαρακτηριστικά όταν καλλιεργείται εκτός της Σαντορίνης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. /
    Reserva Heredad
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Μία από τις καλύτερες Cava, ένα πολυτελές και φινετσάτο αφρώδες κρασί, που παράγεται με την παραδοσιακή μέθοδο, αυτή της Champagne δηλαδή. Για την Reserva επιλέγονται τα 9 καλύτερα κρασιά βάσης, από τις ποικιλίες Macabeo και Parellada, ενώ ωριμάζει για 30 μήνες μέσα στην φιάλη μαζί με τις οινολάσπες αποκτώντας ιδιαίτερα πολύπλοκο χαρακτήρα. Σε εντυπωσιακό μπουκάλι, που εξάπτει την περιέργεια!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Μαντινεία Μορόπουλου
    Μαντινεία Μορόπουλου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    76%
    Η οικογένεια Μορόπουλου καλλιεργεί εδώ και δεκαετίες το Μοσχοφίλερο. Η νεότερη γενιά αποφασίζει να αξιοποιήσει τον οικογενειακό αμπελώνα, δημιουργώντας ένα μικρό οινοποιείο στην καρδιά της ζώνης ΠΟΠ Μαντινεία, που θεωρείται ένα από τα πιο ανερχόμενα της Πελοποννήσου. Δημιουργούν εξαιρετικά Μοσχοφίλερα, με αυτό εδώ να είναι ένα τυπικότατο δείγμα της ποικιλίας, που θα λατρέψετε από την πρώτη γουλιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. 1827 Λευκό
    1827 Λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    100%
    Με φρούτο που προέρχεται από τους όμορφους αμπελώνες της Μεσσηνιακής γης με θέα τον κόλπο του Ναβαρίνο, η Navarino Vineyards δημιουργεί ένα πολύ νόστιμο λευκό κρασί από Chardonnay και Ροδίτη. Τα εκφραστικά αρώματα και γεύσεις μαζί με δροσερή οξύτητα, το καθιστούν ιδανικό ως απεριτίφ, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να συνοδεύσει και να αναδείξει όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Μεθυμναίος Orange
    Μεθυμναίος Orange 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Χιδηριώτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Μία άγνωστη Ελληνική ποικιλία, ένα ιδιαίτερο στιλ κρασιού σε πορτοκαλί αποχρώσεις. Το Χυδηριώτικο της Λέσβου σε μια extreme οινοποιητικά εκδοχή, μας χαρίζει ένα κρασί ξεχωριστής ιδιοσυγκρασίας που θα διευρύνει τους γευστικούς μας ορίζοντες. Βιολογικό κρασί από ηφαιστειογενή εδάφη με γοητευτικό και ζουμερό μαρμελαδένιο προφίλ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Αφρός
    Αφρός
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Τον περασμένο αιώνα στις ταβέρνες της Θεσσαλονίκης, η καινούρια σοδειά της ρετσίνας ήταν έθιμο να σερβίρεται για πρώτη φορά ανήμερα του Αγίου Δημητρίου. Εμπνευσμένο από αυτή την παράδοση το οινοποιείο Κεχρής που το όνομα του έχει ταυτιστεί με αυτό το στυλ κρασιού, μας προτείνει τον ‘σύγχρονο’ Αφρό, μια φρέσκια ρετσίνα από Ροδίτη, που εμφιαλώνει λίγες εβδομάδες μετά τον τρύγο, χωρίς να φιλτραριστεί, με τον φυσικό αφρισμό που δημιουργείται από την ζύμωση και με τα αρώματα του κρασιού που ζυμώνει! Η ένταση του φρούτου και η ισορροπία με τα αρώματα ρετσινιού αλλά και η φρεσκάδα του κρασιού θα σας εκπλήξουν!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Anosis
    Anosis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Όμορφα τυπικό λευκό κρασί από τη δημοφιλή ποικιλία Μοσχοφίλερο. Τα λουλουδάτα αρώματα στη μύτη, καθώς και οι ευχάριστες γεύσεις και η δροσιστική οξύτητα στο στόμα το καθιστούν μία όμορφη επιλογή για τους φίλους της αγαπημένης ελληνικής λευκής ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  9. Φωλιά
    Φωλιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Το Chardonnay έχει αποδείξει ότι αγαπά το terroir του Παγγαίου όρους - και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Η Φωλιά, λοιπόν, από το οινοποιείο Αμπελόεις, είναι ένα πολύ αξιόλογο δείγμα της συγκεκριμένης έκφρασης της ποικιλίας που θα κερδίσει τους φαν της δημοφιλούς αυτού σταφυλιού, αλλά όχι μόνο. Ένα ολοκληρωμένο λευκό κρασί που αξίζει να δοκιμάσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Gentilini Ρομπόλα Κεφαλλονιάς
    Gentilini Ρομπόλα Κεφαλλονιάς 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Η Ρομπόλα, η ποικιλία-σημαία της Κεφαλονιάς, στην καλύτερή της έκφραση από ένα οινοποιείο που καταβάλει εδώ και αρκετά χρόνια σημαντικές προσπάθειες για να καθιερώσει την ποικιλία ανάμεσα στις δημοφιλέστερες όπως της αξίζει. Η ετικέτα αυτή προκύπτει από σταφύλια που καλλιεργούνται σε μερικά από τα κορυφαία αμπελοτόπια της ζώνης. Αν δεν είστε ήδη φαν της Ρομπόλας της Κεφαλονιάς, ετοιμαστείτε να γίνετε!...
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  11. Karipidis - Chardonnay
    Karipidis - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ένα κομψό βαρελάτο Chardonnay που κυριαρχεί στην κατηγορία του. Ο όμορφος φρουτώδης αρωματικός χαρακτήρας της ποικιλίας αναδεικνύεται μέσα από την παραμονή στο βαρέλι, αποκτώντας πικάντικες και πολύπλοκες πτυχές που συναρπάζουν στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Kotyle Chardonnay
    Kotyle Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    Ένα εκλεπτυσμένο Chardonnay από την περιοχή της Μεσσηνίας, με φρούτο που προέρχεται από βιολογικούς αμπελώνες σε υψόμετρο 500-600 μέτρων. Το κρασί ωριμάζει για 6 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια, γαλλικής προέλευσης, αποκτώντας ιδιαίτερα πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις. Αν σας γοητεύουν ο πλούτος και τα αρώματα της δρυός στα λευκά κρασιά τότε αυτό είναι μία εξαιρετική πρόταση, που αναζητά παρέα πλούσιων φαγητών για να αναδειχθεί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. i Sexy
    i Sexy 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βηλάνα, Θραψαθήρι, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    H Ηetero Wines, συνεχίζει να βαδίζει στα βήματα του ‘Gypsy Winemaking’ και να παράγει κρασιά σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Αυτή τη φορά ταξιδεύει στην Κρήτη και παντρεύει τη Βηλάνα με το Θραψαθήρι δημιουργώντας ένα άκρως εξωστρεφές και sexy λευκό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Ντεμπίνα κλασσική
    Ντεμπίνα κλασσική 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ντεμπίνα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 7,91 € Κανονική τιμή 9,30 €
    Η Ζίτσα είναι μία ‘ταπεινή’ ζώνη ΠΟΠ, που δίνει ‘τίμια’ λευκά κρασιά από την Ηπειρώτικη ποικιλία Ντεμπίνα. Εδώ το πιο κλασικό κρασί από τον συνεταιρισμό της Ζίτσας, που αποτελεί το πρώτο παραγωγό της περιοχής, με πορεία συνεχώς ανοδική και εντυπωσιακή ως προς την ποιότητας των κρασιών. Ελαφρύ, δροσερό, ευκολόπιοτο κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας, που μας επιτρέπει να το απολαμβάνουμε καθημερινά.
  15. El Enemigo Chardonnay
    El Enemigo Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Chardonnay από τα ψηλότερα σημεία της Mendoza, στα 1470 μέτρα του Gualtallary στην ηλιόλουστη κοιλάδα Uco, που εγγυάται για ένα ακαταμάχητο πρόσωπο της ποικιλίας. Το κρασί συνδυάζει την ωριμότητα και τον όγκο του Νέου Κόσμου με την οξύτητα και την πολυπλοκότητα του παλαιού. Ο χαρακτήρας και η κομψότητά του θυμίζουν γαλαζοαίματες Βουργουνδίες ενώ η συμπύκνωση του αρωματικού του μπουκέτου προδίδει μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη στο χρόνο .
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί