Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 63

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Καλογέρι Μαλαγουζιά
    Καλογέρι Μαλαγουζιά 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα μοναδικό βιοκλιματικό οινοποιείο, ένας παραγωγός τρίτης γενιάς και μια ποικιλία που δίπλα στο κλασικό Σαββατιανό του Αττικού αμπελώνα δείχνει να προσαρμόζεται εξαιρετικά στα ασβεστολιθικά εδάφη, δίνοντας κρασιά εξαιρετικής ποιότητας. Φίνος φρουτώδης χαρακτήρας, λουλούδια και ορυκτό στόμα σε μια super Μαλαγουζιά από το οινοποιείο Παπαγιαννάκου που διαθέτει καταπληκτική σχέση ποιότητας τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Πέτρινες Πλαγιές
    Πέτρινες Πλαγιές 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Κομψό λευκό κρασί με διακριτικά αρωματική μύτη αλλά εκρηκτικά εκφραστικό στόμα. Η δυνατή του οξύτητα του δίνει μία πολύ ιδιαίτερη και απολαυστική διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Απλά - Λευκός
    Απλά - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Βιδιανό, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Για τον χώρο του κρασιού, ο Νίκος Καρατζάς είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και πιο αξιόλογους οινολόγους της χώρας. Με μεγάλη εμπειρία και σύμβουλος σε πολλά οινοποιεία, η υπογραφή του ως παραγωγός πια, είναι εγγύηση και τα κρασιά του δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από συναρπαστικά. Το λευκό ‘Απλά’ είναι χαρμάνι τριών σπουδαίων Ελληνικών ποικιλιών, της Μαλαγουζιάς, του Ασύρτικου και του Βιδιανού, συνδυάζοντας τον ευχάριστο και αρωματικό χαρακτήρα με την πολυπλοκότητα και την φινέτσα αλλά και την εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο
    Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Το Ασύρτικο έχει κατακλύσει τον Ελληνικό αμπελώνα και από ότι φαίνεται στις περισσότερες περιοχές τα πάει πολύ καλά! Στον Αττικό αμπελώνα ταιριάζει σίγουρα και το αποδεικνύει το Ασύρτικο του Βασίλη Παπαγιαννάκου, ένα κρασί που ‘κουβαλάει΄ όλα τα χαρίσματα της ποικιλίας. Ζωηρή οξύτητα, λεμονάτα αρώματα και ορυκτά στοιχεία. Με τα πιο προσιτά Ασύρτικα της Σαντορίνης να έχουν πια σχεδόν διπλή τιμή, τότε μιλάμε για εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Αρμύρα
    Αρμύρα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    87%
    Νέος σχεδιασμός στην ετικέτα και ελαφρώς διαφοροποιημένο περιεχόμενο για ένα από τα πιο σταθερά σε ποιότητα Chardonnay του ελληνικού αμπελώνα. Ένα 5% Μαλαγουζιά έχει προστεθεί στο χαρμάνι αλλά το κρασί παραμένει ένα κλασικό Chardonnay με τροπικό χαρακτήρα και πλούσιο βουτυράτο σώμα που ισορροπεί λόγω της τονισμένης οξύτητας. Απολαύστε το δίπλα σε πιάτα που φέρουν την αρμύρα της θάλασσας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Astala
    Astala 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    70%
    Ειδική Τιμή 12,58 € Κανονική τιμή 14,80 €
    Δροσερό, ευχάριστο και νόστιμο λευκό κρασί που αφοπλίζει από την πρώτη γουλιά. Το εξωστρεφές Μοσχοφίλερο συναντά τις δύο ποιο δημοφιλείς λευκές διεθνείς ποικιλίες, το Chardonnay και το Sauvignon Blanc σε ένα βιολογικό κρασί που σφύζει από επίμονα αρώματα, γεύσεις και ζωντάνια. Αξίζει μία θέση στο τραπέζι μας χειμώνα, καλοκαίρι!
  7. Chateau Magneau Λευκό
    Chateau Magneau Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Muscadelle, Sauvignon Blanc, Semillon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    Το να βρίσκουμε λευκό κρασί από το Μπορντώ, με αυτή την ποιότητα σε αυτή την τιμή είναι πραγματική ανακάλυψη. Η ιστορία του Chateau Magneau, που βρίσκεται στην καρδιά του Graves πάει πολύ πίσω στον χρόνο. Με σεβασμό στην παράδοση αλλά και ένα μοντέρνο οινοποιείο, δημιουργούν κρασιά με την αρχή ‘ πρώτα η ποιότητα και μετά το κέρδος’. Το Sauvignon Blanc συνδυάζεται άψογα με το Semillon, όπου με την προσθήκη μικρού ποσοστού Muscadelle, δημιουργείται ένα αρωματικό, νόστιμο και γεμάτο φρεσκάδα κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. The White
    The White 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    63%
    Απολαυστικότατο και τυπικότατο Sauvignon Blanc, που το στυλ του μας πάει περισσότερο προς την Κοιλάδα του Λίγηρα, παρά προς τα πολύ εξωστρεφή Νεοζηλάνδεζικα Sauvignon. Ο Κωνσταντίνος Λαλίκος και η ομάδα του, δουλεύουν αθόρυβα και δημιουργούν κρασιά που γοητεύουν με την κομψότητα τους. Κρασιά που δεν ΄φωνάζουν’ και που ακόμα και κάθε μέρα να τα πίνεις δεν τα βαριέσαι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Signal Λευκός
    Signal Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    60%
    Ειδική Τιμή 11,82 € Κανονική τιμή 13,90 €
    Το Ασύρτικο μπορεί πια να κάνει θαύματα και εκτός Σαντορίνης! Και η Βόρεια Ελλάδα έχει να επιδείξει πολλά ωραία δείγματα της ποικιλίας. Ένα από αυτά και το Ασύρτικο του Λαλίκου, από αμπελώνες στα 520 μέτρα υψόμετρο, που διακρίνεται τόσο για την ζωηρή οξύτητα και τις απαλές νότες ορυκτών όσο και για την εξωστρέφεια του φρούτου που γοητεύει! Είναι ένα κρασί με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτά που μπορεί να δώσει η Σαντορίνη. Σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί για 3-4 χρόνια σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο παράδειγμα.
  10. Moscato d'Asti, I Vignaioli di Santo Stefano 375ml
    Moscato d'Asti, I Vignaioli di Santo Stefano 375ml 2022
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    Ένα πολύ αξιόλογο Moscato d'Asti που αποτυπώνει τέλεια την ομορφιά της ποικιλίας και του ιδιαίτερου στυλ της δημοφιλούς Ιταλικής ζώνης. Λεπτές γεύσεις φρούτων και λουλουδιών, όμορφη οξύτητα, δροσιστικός αφρισμός και χαμηλό αλκοόλ το κάνουν μία εξαιρετική επιλογή για πριν ή και μετά το φαγητό, όπως και για οποιαδήποτε άλλη ώρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  11. Oros
    Oros 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.2% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το χαρμάνι Ασύρτικου και Sauvignon Blanc έχει δώσει κάποια από τα πιο γοητευτικά και πιο περιζήτητα Ελληνικά κρασιά. Εδώ αυτό το ολοκαίνουριο κρασί από το επίσης καινούριο οινοποιείο Άκραθος στην Χαλκιδική, στο οποίο το Ασύρτικο κυριαρχεί με ποσοστό 70%, θα τερματίσει το κοτέρ. Οι δημιουργοί του έχουν την υπομονή και κρατούν ένα αρωματικό κρασί για, σχεδόν, ένα χρόνο στο οινοποιείο ώστε να αποκτήσει την πολυπλοκότητα και την φινέτσα που σπάνια βρίσκουμε σε τόσο εξωστρεφή κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Aerides
    Aerides 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Xynisteri, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Υπέροχο λευκό κρασί από το Ξυνιστέρι, την ποιο σημαντική λευκή ποικιλία της Κύπρου που ανεβαίνει δυναμικά τα τελευταία χρόνια. Με ζουμερά αρώματα φρούτων, ανθικές νύξεις, δροσερή οξύτητα, πολύ νόστιμη γεύση και την υπογραφή ενός πολύ ανερχόμενου οινοποιού της Κύπρου, αυτό το κρασί είναι η κατάλληλη επιλογή για να αρχίσει κανείς την ‘περιήγηση’ του στο Κυπριακό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Σαββατιανό Γ. Κοκοτού Βαρέλι
    Σαββατιανό Γ. Κοκοτού Βαρέλι 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    40%
    Το Κτήμα Κοκοτού είναι ένα από τα πιο όμορφα κτήματα της χώρας με μία υπέροχη αυλή με πολύ ωραία θέα. Το ίδιο ‘όμορφα’ είναι και τα κρασιά που δημιουργούνται εκεί, με πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτό το ζουμερό βαρελάτο Σαββατιανό. Οι αμπελώνες βρίσκονται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 400 μέτρων και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει όχι μόνο για τον εξωτικό του χαρακτήρα αλλά και για την δροσιά του και τα πολύ όμορφα ενσωματωμένα στοιχεία δρυός.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Ροδίτης Natur
    Ροδίτης Natur 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    100%
    Το χρώμα του είναι απαλό χρυσό με κάποιες πράσινες αποχρώσεις. Το άρωμα του είναι εκφραστικό με έντονα εσπεριδοειδή, νεκταρίνια, πεπόνι, φρέσκα βότανα και πέτρας. Στο στόμα είναι πολύπλοκο με λεμονάτη οξύτητα αλλά και κρεμώδη υφή μία ανεπαίσθητη αλμύρα και μακρά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Παπαργυρίου λευκός
    Παπαργυρίου λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχούδι, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό λεμονί. Το άρωμα του είναι έντονο με γλυκά λευκά φρούτα όπως το ροδάκινο και το πεπόνι αλλά και εσπεριδοειδή, σε φόντο λευκών λουλουδιών. Στο στόμα είναι γεμάτο ζωντάνια, με αισθητή οξύτητα, μέτριο σώμα, γεύσεις εσπεριδοειδών να βγαίνουν μπροστά και σε δεύτερο πλάνο να έρχονται ώριμα πυρηνόκαρπα φρούτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί