Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 63

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κλέφτες Σαββατιανό
    Κλέφτες Σαββατιανό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    55%
    12,30 €
    Οι ‘κλέφτες’ είναι ένα από τα πρώτα κρασιά που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα χωρίς θειώδες, ήδη από το 2009, πολύ πριν αρχίσει η κουβέντα για τα φυσικά κρασιά στην χώρα μας. Παραμένει ένας από τους πιο αξιόλογους εκπροσώπους αυτού του στιλ κρασιού, με ζωηρό φρούτο και ορυκτά στοιχεία, αλλά και αποδεδειγμένη δυνατότητα εξέλιξης στον χρόνο. Το Σαββατιανό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι σπουδαία ποικιλία, ακόμα και μέσα από αυτόν τον απαιτητικό και ριψοκίνδυνο τρόπο οινοποίησης.
  2. Μαλαγουζιά Μάρκου
    Μαλαγουζιά Μάρκου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    12,30 €
    Από Βορρά έως και νότο η Μαλαγουζιά εντυπωσιάζει με τον έντονα αρωματικό και φιλικό της χαρακτήρα. Η Μαλαγουζιά του Μάρκου αποτελεί μια εξαιρετικά ανθική και φυτική προσέγγιση της ποικιλίας που βγάζει αρώματα Μοσχάτου, στημένη με τρόπο που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της ποικιλίας. Ένα πολύ ευχάριστο κρασί με εξίσου καλή σχέση ποιότητας/τιμής.
  3. Villa Antinori Bianco
    Villa Antinori Bianco 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Malvasia, Trebbiano, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    13,10 €
    Καθημερινό λευκό κρασί από την Ιταλία, που τα έχει όλα: αρωματικότητα, ισορροπία, οξύτητα, φρεσκάδα, καλή τιμή. Από τα κρασιά που αξίζει να έχει κανείς ανά πάσα στιγμή στο σπίτι.
  4. /
    Chardonnay Santa Margherita 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    84%
    13,40 €
    Ένα Chardonnay από τη ζώνη του Trentino-Alto Adige που χαρακτηρίζεται από την φρεσκάδα και τoν τραγανό του χαρακτήρα. Μαζί με το πολύ επιτυχημένο Pinot Grigio, η Santa Margherita δίνει ένα Chardonnay από αμπελώνες που φτάνουν τα 400m υψόμετρο, οινοποιημένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με χαμηλά επίπεδα αλκοόλης και όμορφο φρούτο.
  5. Secreto Sauvignon Blanc
    Secreto Sauvignon Blanc 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Ειδική Τιμή 12,67 € Κανονική τιμή 14,90 €
    Eξωτικό Sauvignon Blanc, από τους πιο ψυχρούς αμπελώνες της Casablanca Valley της Χιλής, μια ανερχόμενη περιοχή που φημίζεται για τα δροσερά λευκά κρασιά από αυτή την ποικιλία. Ένα κρασί που πρέπει να δοκιμάσουν όλοι οι Sauvignons lovers, με στιλ ανάμεσα σε αυτό των Sancerre και των αντίστοιχων Νεοζηλανδέζικων κρασιών.
  6. ΙΑΜΑ Λευκό
    ΙΑΜΑ Λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    13,00 €
    Με χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά στο αμπέλι, ο Κωνσταντίνος Βρυνιώτης και ο Γρηγόρης Σκοπελίτης δίνουν τη δική τους εκδοχή στο κλασικό πια χαρμάνι Ασύρτικου και Μαλαγουζιάς από τους αμπελώνες του κτήματος στα Γιάλτρα της Βορείου Εύβοιας. Φρέσκο, με ξεκάθαρα αρώματα εσπεριδοειδών και ροδάκινου, απολαυστικά δροσιστικό και έτοιμο να σας ενθουσιάσει με την εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής που διαθέτει.
  7. Ασύρτικο Τσιμπίδη
    Ασύρτικο Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    100%
    Το Ασύρτικο εκφράζεται πολύ ωραία και στην γη της Λακωνίας, βγάζοντας ένα πιο εξωστρεφή λεμονάτο αλλά και απαλά ανθικό χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει την υψηλή οξύτητα και τις γήινες νότες της ποικιλίας. Όταν η τιμή των περισσότερων Ασύρτικων έχει ‘ξεφύγει’, εδώ μοιάζει να είναι ξεχασμένη σε χαμηλά, για την ποικιλία, επίπεδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Little james basket
    Little james basket 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    72%
    11,80 €
    Η χαρά της ζωής σε μια φιάλη. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να ήταν ένα κρασί το οποίο επιβλέπει ο βενιαμίν γιος της σπουδαίας οικογένειας Barruol με τη μακρά οινοποιητική παράδοση στη περιοχή του Ροδανού; Ένα κρασί γεμάτο με την ενέργεια και τη φρεσκάδα του Sauvignon Blanc αλλά και την ωριμότητα και το βάθος του Viognier. Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι κάθε entry level κρασί ενός οινοποιείου.
  9. F Foivos Papastratis
    F Foivos Papastratis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    13,40 €
    Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας. Επιλέγει τις ποικιλίες Ασύρτικο και Μοσχάτο σε ίσες αναλογίες, σε ένα blend που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δροσερό, νεανικό, νόστιμο, ευχάριστο αλλά και με χαρακτήρα είναι σίγουρα από τα κρασιά που πίνονται με της ίδια ευκολία σαν απεριτίφ ή συνοδεύοντας φαγητό.
  10. Βαγγέλη Με Προσέχεις
    Βαγγέλη Με Προσέχεις 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    12,40 €

    "Βαγγέλη! Με προσέχεις;" ρώτησε ένας φίλος με ευθυμία στο μεγάλο τραπέζι για την εμφιάλωση του πρώτου λευκού κρασιού του οινοποιείου το 1985 και 10 χρόνια μετά η φράση αυτή έγινε η πιο ιδιαίτερη ονομασία ελληνικού κρασιού. Sauvignon Βlanc και Ασύρτικο, συνδυάζουν την εξέλιξη με την ιστορία σε ένα τραγανό και φρουτώδες απολαυστικό λευκό αντίστοιχο του υψηλού επιπέδου των βορειοελλαδίτικων λευκών blend.

  11. Ψίθυρος Λευκός
    Ψίθυρος Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σπίνας, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    86%
    12,20 €
    Αρωματικός κλώνος του Μοσχάτου που παίρνει το όνομα του από το χωριό της Σπίνας στη Κρήτη και που στα ικανά χέρια της Ειρήνης Δασκαλάκη δίνει ένα κρασί με αρώματα που δε ψιθυρίζουν, αλλά διαθέτουν μεγάλη ένταση. Σταφύλι, ανθικές νύξεις από πέταλα τριαντάφυλλου και πιο εξωτικά φρούτα όπως ανανάς και mango οδηγούν σε ένα δροσιστικό στόμα γεμάτο φινέτσα.
  12. Κτήμα Πατεριανάκη - Μοσχάτο Σπίνας
    Κτήμα Πατεριανάκη - Μοσχάτο Σπίνας 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σπίνας, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    12,20 €
    Ένα ‘λαχταριστό’ βιολογικό κρασί, πλημμυρισμένο με ευχάριστα αρώματα φρούτων και λουλουδιών και γεύση που θα μας κάνει να μην θέλουμε να το μοιραστούμε. Από τα λίγα μονοποικιλιακά κρασιά, από Μοσχάτο Σπίνας, μια ποικιλία που αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής.
  13. Bidoli - Pinot Grigio
    Bidoli - Pinot Grigio 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Pinot Gris/Pinot Grigio, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    13,30 €
    Αξιόλογη λευκή ετικέτα από Pinot Grigio, μία ποικιλία με πολλούς θαυμαστές ανά τον κόσμο. Εύκολο, ευχάριστο, με φρέσκα αρώματα λουλουδιών και κίτρινων φρούτων και όμορφη οξύτητα, πίνεται ανά πάσα στιγμή και συνοδεύει εύκολα κάθε ελαφριά γεύση που θα βρεθεί δίπλα του.
  14. Sacchetto Prosecco Extra Dry
    Sacchetto Prosecco Extra Dry
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    98%
    12,30 €
    Ευχάριστο αφρώδες κρασί από την ποικιλία Prosecco. Έχει οινοποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφράζει μία όμορφη, σχεδόν εξωτική αρωματικότητα, ενώ ο αφρισμός του είναι πλούσιος και έντονος.
  15. Κτήμα Πατεριανάκη - Μελισσόκηπος Λευκός
    Κτήμα Πατεριανάκη - Μελισσόκηπος Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    12,00 €
    Ενα ακόμα λευκό που βασίζεται στο βιδιανό. Ενα τολμηρό βήμα του κτήματος Πατεριανάκη, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, δίνοντας ένα δροσερό, φρέσκο, φρουτώδες και γευστικό εντυπωσιακό λευκό, που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, ακόμα και με τον εαυτό του: Πίνεται και σαν απεριτίφ
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί